Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Όταν αποκλείετε κάποιον στο Instagram, δεν βλέπετε πλέον τις αναρτήσεις αυτού του ατόμου, ούτε θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το προφίλ σας. Ωστόσο, εάν θέλετε ποτέ να αντιστρέψετε αυτήν την απόφαση, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram ανά πάσα στιγμή.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον από το προφίλ του στο Instagram

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεμπλοκάρετε κάποιον είναι να επισκεφτείτε το προφίλ του ατόμου στο Instagram. Αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Instagram iPhone ή Android, ή το Instagram στον ιστό.

Ακόμα κι αν έχετε αποκλείσει κάποιον, μπορείτε να αναζητήσετε το προφίλ του και να το επισκεφτείτε ανά πάσα στιγμή. Επομένως, πρώτα ανοίξτε το προφίλ που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

Αντί για το κουμπί “Ακολουθώ” ή “Ακολουθώ”, θα δείτε ένα κουμπί “Κατάργηση αποκλεισμού”. αγγίξτε το.

Παρακέντηση

Πατήστε ξανά «Κατάργηση αποκλεισμού» στο πλαίσιο επιβεβαίωσης.

Παρακέντηση

Στη συνέχεια, το Instagram θα σας ενημερώσει ότι το προφίλ είναι ξεμπλοκαρισμένο και μπορείτε να το αποκλείσετε ξανά ανά πάσα στιγμή. πατήστε «Παράβλεψη». Δεν θα βλέπετε ακόμα αναρτήσεις στο προφίλ αυτού του ατόμου μέχρι να σύρετε προς τα κάτω για να ανανεώσετε τη σελίδα.

Παρακέντηση

Ξεμπλοκάρετε κάποιον στις ρυθμίσεις σας στο Instagram

Εάν δεν θυμάστε τη λαβή του Instagram κάποιου που αποκλείσατε ή έχει αλλάξει, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα με όλα τα προφίλ που έχετε αποκλείσει από τη σελίδα Ρυθμίσεις του προφίλ σας στο Instagram.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις αναρτήσεων για έναν λογαριασμό Instagram

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω γραμμή εργαλείων.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Μενού τριών γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σας.

Πατήστε «Ρυθμίσεις».

Παρακέντηση

Στις “Ρυθμίσεις”, επιλέξτε “Απόρρητο”.

Παρακέντηση

Τέλος, πατήστε «Αποκλεισμένοι λογαριασμοί».

Παρακέντηση

Θα δείτε τώρα μια λίστα με κάθε προφίλ που έχετε αποκλείσει. Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον, πατήστε “Κατάργηση αποκλεισμού” δίπλα σε αυτόν τον λογαριασμό.

Παρακέντηση

Επιβεβαιώστε την ενέργειά σας πατώντας ξανά «Κατάργηση αποκλεισμού» στο αναδυόμενο παράθυρο.

Παρακέντηση

Τώρα θα μπορείτε να δείτε ξανά τις αναρτήσεις και τις ιστορίες αυτού του ατόμου στη ροή σας. Εάν υπάρχουν περισσότερα άτομα που θέλετε να ξεμπλοκάρετε, απλώς επαναλάβετε τη διαδικασία.

  Πώς να κεντράρετε ή να επανατοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο Instagram

Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε κάποιον, αλλά να θέσετε σε σίγαση τις αναρτήσεις και τις ιστορίες του για να τους κρύψετε από τη ροή σας στο Instagram.