Πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μιμίδια από το εσωτερικό του Facebook Messenger


Τα memes, τα GIF και τα emoticon χρησιμοποιούνται ευρέως σε συνομιλίες συνομιλίας. Όπου οι περισσότερες εφαρμογές συνομιλίας καλύπτουν emoticon και GIF, τα μιμίδια είναι μια διαφορετική ιστορία. Το Facebook Messenger σάς επιτρέπει να αναζητάτε GIF και διαθέτει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με αυτοκόλλητα για τη συνομιλία σας. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να δημιουργήσετε γρήγορα ένα μιμίδιο μέσα στο Facebook Messenger, το MemeGenerator Bot είναι το Facebook Messenger Bot που θα κάνει ακριβώς αυτό. Το bot όχι μόνο βρίσκει το μιμίδιο που χρειάζεστε, αλλά σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένο κείμενο σε αυτό. Ετσι δουλευει.

  Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος είναι ενεργός στο Facebook

Επισκεφτείτε το MemeGenerator και στείλτε του το όνομα του μιμιδίου που θέλετε να δημιουργήσετε. Το ρομπότ μπορεί να αναζητήσει μιμίδια με το όνομα, π.χ. “Κάποιος δεν περπατά απλώς στο μόρντορ” ή μπορείτε να αναζητήσετε ένα μιμίδιο πληκτρολογώντας το όνομα ενός χαρακτήρα που εμφανίζεται στο μιμίδιο, π.χ. Sponge Bob. Θα λάβετε πολλές επιλογές στις οποίες μπορείτε να μετακινηθείτε. Πατήστε “Χρήση αυτού του μιμιδίου” για να επιλέξετε ένα μιμίδιο από τα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, το bot θα σας ζητήσει να στείλετε το επάνω κείμενο, δηλαδή τη γραμμή κειμένου που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της εικόνας. Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει να στείλετε το κάτω κείμενο. Μπορείτε να παραλείψετε την εισαγωγή ενός από τα δύο, εάν θέλετε, πατώντας το κουμπί «Παράλειψη».

  Πώς να διαγράψετε το Facebook

Το μιμίδιο δημιουργείται μέσα σε δευτερόλεπτα και αποστέλλεται σε εσάς ως εικόνα. Μπορείτε να το προωθήσετε σε οποιαδήποτε επαφή του Facebook Messenger. Το bot μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί τόσο από τις εφαρμογές Facebook Messenger για iOS και Android όσο και από την εφαρμογή web Facebook Messenger.

Το MemeGenerator είναι ένας πολύ φοβερός τρόπος για να προσθέσετε προσαρμοσμένα μιμίδια σε μια συνομιλία χωρίς να χρειαστεί ποτέ να φύγετε από την εφαρμογή. Είναι επίσης γρήγορο και σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ειδικά για τη δημιουργία μιμιδίων ή να χρησιμοποιήσετε γεννήτριες μιμιδίων. Επισκεφτείτε το MemeGenerator και ξεκινήστε μια συνομιλία εισάγοντας το όνομα του μιμιδίου που θέλετε να δημιουργήσετε.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Caprine

Επισκεφτείτε το MemeGenerator