Πώς να μπείτε στο οικοσύστημα της Apple φθηνά

Η Apple είναι μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες τεχνολογίας στον κόσμο.

Πουλούσε τα προϊόντα της με το ίδιο αποτέλεσμα ακόμη και μετά την παγκόσμια πανδημία. Παρά το γεγονός ότι είναι ακριβό, οι άνθρωποι λατρεύουν να αγοράζουν προϊόντα Apple με χαρά κάθε χρόνο.

Ένας από τους κύριους λόγους πίσω από αυτή τη δημοτικότητα και την τρέλα για τα προϊόντα της Apple είναι το οικοσύστημά της.

Ας καταλάβουμε εν συντομία τι είναι οικοσύστημα της Apple.

Ένα οικοσύστημα της Apple είναι η συλλογική χρήση του υλικού, του λογισμικού και των υπηρεσιών της Apple που μπορούν να λειτουργούν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Το οικοσύστημα της Apple περιλαμβάνει διάφορες συσκευές Apple όπως iPhone, MacBook, iPad, AirPods, Apple Watch, Homepod και άλλα. Πολλές άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες προσπάθησαν να μιμηθούν αυτό το οικοσύστημα, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να λειτουργήσει τόσο επιτυχημένα όσο το οικοσύστημα της Apple.

Τι σημαίνει να είσαι στο οικοσύστημα της Apple;

Η χρήση ενός μόνο προϊόντος της Apple δεν αφορά το οικοσύστημα της Apple. πρόκειται για τη χρήση ολόκληρης της ομάδας τεχνολογίας μαζί. Και αν χρησιμοποιείτε προϊόντα Apple συγχρονισμένα μεταξύ τους, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα οικοσύστημα της Apple.

Για παράδειγμα, ένα MacBook μπορεί να είναι πολύ πιο χρήσιμο εάν όλες οι σημειώσεις, τα μηνύματα, οι φωτογραφίες κ.λπ. συγχρονίζονται αυτόματα με το iPhone σας. Η λήψη μιας τηλεφωνικής κλήσης στο Apple ρολόι σας όταν είστε πολύ απασχολημένοι για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο και η χρήση του Siri για μια εμπειρία hands-free προσφέρει την απόλυτη εμπειρία.

Είτε είστε νέος είτε υπάρχων χρήστης της Apple που θέλει να επεκτείνει τη χρήση της Apple, ίσως θελήσετε να γνωρίσετε το οικοσύστημα της Apple. Εδώ μοιραζόμαστε χρήσιμες προτάσεις προϊόντων για τη δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου κήπου Apple.

Οι δημοσιονομικοί περιορισμοί είναι διαφορετικοί για τον καθένα. Ωστόσο, η λίστα των προϊόντων θα σας δώσει τις καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να σχηματίσετε ένα παραγωγικό οικοσύστημα της Apple.

  Πώς να μεταφέρετε βίντεο σε ένα iPad

Ας εξερευνήσουμε τα φθηνότερα προϊόντα που μπορούν να δώσουν την αρχή στο οικοσύστημά σας της Apple.

Φορητός υπολογιστής Apple MacBook Air 2020

Το Apple MacBook Air 2020 είναι ένας φορητός υπολογιστής Retina 13,3 ιντσών που προσφέρει περίπου 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Φέρει τσιπ Apple M1 και CPU 8 πυρήνων με έως και 3,5 φορές ταχύτερη απόδοση.

Αποτελείται από 8 GB ενιαίας μνήμης. Περιλαμβάνει διάφορες παραγωγικές συμβατές εφαρμογές όπως το Adobe creative cloud, το MS 365, το Google Drive κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές iPad και iPhone της επιλογής σας στο macOS.

Apple iPhone 12

Το Apple iPhone 12 με εσωτερική αποθήκευση 128 GB διαθέτει οθόνη Retina XDR 6,1 ιντσών. Το τσιπ A14 Bionic του κάνει αυτό το smartphone να λειτουργεί γρήγορα. Το σύστημα διπλής κάμερας αποτελείται από κάμερες 12MP Ultra Wide και Wide.

Η μπροστινή κάμερα TrueDepth 12 MP του Apple iPhone 12 διαθέτει εγγραφή 4K Dolby Vision HDR και νυχτερινή λειτουργία. Είναι αδιάβροχο IP68.

Η Amazon προσφέρει την ανανεωμένη έκδοση του Apple iPhone 12 στις χαμηλότερες τιμές. Το ανακαινισμένο smartphone έχει επιθεωρηθεί πλήρως και επαληθευτεί.

Apple Watch SE (2ης γενιάς)

Το Apple Watch SE (2nd Gen) είναι ένα εκπληκτικό αξεσουάρ που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το οικοσύστημά σας της Apple. Μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την υγεία σας και να παραμένετε συνδεδεμένοι. Αυτή η συσκευή διατίθεται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Το Apple Watch SE (2nd Gen) μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τον εντοπισμό πτώσης, τον εντοπισμό σύγκρουσης, τον καρδιακό ρυθμό, τον ακανόνιστο ρυθμό, το SOS έκτακτης ανάγκης και πολλά άλλα.

Λειτουργεί εκπληκτικά σε συγχρονισμό με τις άλλες συσκευές και τις υπηρεσίες σας Apple. Είναι ένα αδιάβροχο smartwatch έως και 50 μέτρα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές με αυτό στον καρπό σας.

Apple AirPods (2ης γενιάς)

Αυτά τα Apple AirPods 2ης γενιάς σάς προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο Siri. Απλά πρέπει να πείτε, “Γεια, Siri”. Μια θήκη φόρτισης μπορεί να προσφέρει περίπου 24 ώρες χρόνο ακρόασης. Αυτό είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που συνοδεύεται από θήκη γρήγορης φόρτισης.

Μπορείτε να το ρυθμίσετε αβίαστα και να απολαύσετε καθηλωτικό και υψηλής ποιότητας ήχο. Αποτελείται από ένα τσιπ H1 που παρέχει ασύρματη σύνδεση χαμηλής καθυστέρησης.

  Πώς να δημιουργήσετε φόρμες PDF με υπολογισμούς στο Adobe Acrobat

2021 Apple 10,2 ιντσών iPad

Επίσης, ψωνίστε για αυτό το υπέροχο iPad της Apple και δημιουργήστε ένα οικοσύστημα της Apple γύρω σας. Διαθέτει οθόνη αμφιβληστροειδούς 10,2 ιντσών και τσιπ A13 bionic που προσφέρει γρήγορα γραφικά και απόδοση CPU.

Διαθέτει 8MP ευρεία πίσω κάμερα και 12MP εξαιρετικά ευρεία μπροστινή κάμερα. Διαθέτει έως και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Τα στερεοφωνικά ηχεία του προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Υποστηρίζει touch ID για να κάνει το Apple Pay και τον έλεγχο ταυτότητας ασφαλή. Η μπαταρία του προσφέρει απόδοση έως και 10 ώρες. Πρόσθετα προϊόντα για Full Apple Ecosystem.

AppleOne

Το Apple One είναι ένα πακέτο με έως και έξι εξαιρετικές υπηρεσίες της Apple που μπορείτε να επωφεληθείτε με μία μόνο συνδρομή. Μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο για την οικογένειά σας. Αυτή η συνδρομή παρέχει ιδιωτική πρόσβαση σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας μέσω διαφόρων συσκευών Apple.

Οι έξι υπηρεσίες Apple που λαμβάνετε με το premium πρόγραμμα του Apple One είναι:

  • Apple Music
  • Apple TV+
  • Apple Arcade
  • iCloud+
  • Apple News+
  • Apple Fitness+

HomePod Mini

Απολαύστε τον ήχο 360 μοιρών, ο οποίος μπορεί να γεμίσει το δωμάτιό σας με το HomePod Mini. Τοποθετήστε τα μίνι ηχεία HomePod γύρω από το σπίτι σας για πλούσιο ήχο. Μπορείτε να ελέγξετε αυτό το ηχείο με τη βοήθεια του Siri. Έτσι, δεν χρειάζεστε καμία χειροκίνητη παρεμβολή. η φωνή σου είναι αρκετή για όλα.

Σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα αξεσουάρ smartphone της Apple. Σας βοηθά επίσης να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή και ιδιωτικά. Με την αγορά του HomePod Mini, λαμβάνετε έξι δωρεάν μήνες Apple Music.

2021 Apple TV 4K

Αυτό το Apple TV 4K σας δίνει πρόσβαση στις καλύτερες ταινίες, εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση και αθλητικά. Διαθέτει Dolby Atmos, το οποίο προσφέρει καθηλωτική ποιότητα ήχου. Το τσιπ A12 Bionic το βοηθά να παρέχει γραφικά, ήχο και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Το 2021 Apple TV 4K σάς δίνει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις από τα Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max κ.λπ.

Έρχεται με ένα νέο τηλεχειριστήριο Siri που διαθέτει πληκτρολόγιο κλικ με δυνατότητα αφής. Επιτρέπει επίσης ιδιωτική ακρόαση σε έως και δύο σετ AirPod. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να μοιράζεστε βίντεο, φωτογραφίες και άλλα.

  Πώς να προσαρμόσετε έναν συνδυασμό χρωμάτων στο Microsoft Office

Apple Pencil (2ης γενιάς)

Αυτή η 2η γενιά μολυβιού Apple μπορεί να δώσει μικρές και έξυπνες επεκτάσεις στο οικοσύστημα της Apple σας. Είναι συμβατό με πολλά μοντέλα Apple iPad και προσαρμόζεται γρήγορα σε αυτά.

Είναι το τέλειο gadget για σκίτσο, ζωγραφική, λήψη σημειώσεων και σκίτσο. Υποστηρίζετε ασύρματη φόρτιση. Μπορείτε να αλλάξετε το εργαλείο απρόσκοπτα μόνο με ένα διπλό πάτημα.

Apple Magic Mouse

Συμπληρώστε το Mac ή το iPad σας με αυτό το Apple Magic Mouse. Έρχεται με τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης που το καθιστά συμβατό με Mac ή iPad με δυνατότητα Bluetooth.

Αυτό το ποντίκι είναι επαναφορτιζόμενο και διαθέτει σχέδιο ποδιού, καθιστώντας το άνετο στη χρήση. Διαθέτει επιφάνεια πολλαπλής αφής που σας επιτρέπει να σύρετε ανάμεσα σε σελίδες ή περισσότερες με απλές κινήσεις. Διαθέτει επίσης καλώδιο USB-C που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Mac σας.

Apple Magic Keyboard

Αυτό το μαγικό πληκτρολόγιο της Apple σάς οδηγεί ένα ακόμη βήμα μπροστά στην ολοκλήρωση του οικοσυστήματος της Apple. Είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο συμβατό με Mac με πυρίτιο Apple και έκδοση macOS 11.4 ή νεότερη. Έρχεται με αναγνωριστικό αφής και προσφέρει μια ακριβή και ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης.

Η εκτεταμένη διάταξή του βοηθά στην ύπαρξη πλήκτρων βέλους πλήρους μεγέθους και γρήγορη κύλιση. Συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Apple AirTag

Εξαλείψτε την ανεπιθύμητη παρακολούθηση της συσκευής σας Apple με το Apple AirTag. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή Εύρεση μου. Απαιτεί ρύθμιση με ένα πάτημα και στη συνέχεια συνδέεται γρήγορα με το iPad ή το iPhone σας.

Μπορείτε να το χειριστείτε και μέσω της φωνής σας με τη βοήθεια του Siri. Διαθέτει τεχνολογία Ultra Wideband που προάγει την εύρεση ακριβείας. Διατηρεί κρυπτογραφημένη και ανώνυμη όλη την επικοινωνία του δικτύου Find My.

Τιμή για τη δημιουργία ενός πλήρους οικοσυστήματος Apple

Η δημιουργία ενός οικοσυστήματος Apple δεν είναι τόσο ακριβή. Απλά πρέπει να αποφασίσετε για τον προϋπολογισμό σας και να επιλέξετε τα είδη που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Σιγά σιγά μπορείτε να το επεκτείνετε προσθέτοντας περισσότερα προϊόντα Apple με τον καιρό.

Όταν μιλάμε για την τιμή της πλήρους εγκατάστασης ενός οικοσυστήματος της Apple, χρειάζεστε έναν ελάχιστο προϋπολογισμό 2500-3000 $. Και τότε επιλέγετε να έχετε τα προϊόντα της Apple διαθέσιμα στις πιο λογικές τιμές. Ο μέγιστος προϋπολογισμός εξαρτάται από το είδος των προϊόντων και των χαρακτηριστικών που επιλέγετε.

Τελικές Λέξεις

Επομένως, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε τα προϊόντα της Apple που προτείνονται σε αυτήν την ανάρτηση, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα οικοσύστημα Apple στο χώρο σας. Αυτά μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε πώς να φορτίζετε ένα μολύβι μήλου.