Πώς να μοιραστείτε το ζωντανό σας βίντεο στο Instagram για 24 ώρες

Το Instagram σάς επιτρέπει να μεταδίδετε ζωντανά στους ακόλουθούς σας. Είναι αρκετά παρόμοιο με τη δυνατότητα Live στο Facebook. Όταν κυκλοφόρησε αρχικά το χαρακτηριστικό ήταν αρκετά απλό αλλά λειτούργησε. Με την πάροδο του χρόνου, το Instagram πρόσθεσε τη δυνατότητα αποθήκευσης του ζωντανού βίντεο στο ρολό της κάμερας. Στη συνέχεια, είχατε την επιλογή να μοιραστείτε το αποθηκευμένο βίντεο στον λογαριασμό σας. Υπάρχει ένα πιάσιμο όμως. Αν και το Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε βίντεο, έχουν ένα χρονικό όριο. Δεν υπάρχει τέτοιο όριο για τα ζωντανά βίντεο που σημαίνει ότι μπορεί να είναι αρκετά μεγάλα. Εάν επιλέξετε να τα αποθηκεύσετε, δεν θα έχετε την επιλογή να μοιραστείτε ολόκληρο το βίντεο. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που το Instagram έχει προσθέσει μια επιλογή για να μοιράζεστε το ζωντανό βίντεο Instagram για 24 ώρες.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης στο Instagram

Μοιραστείτε το ζωντανό σας βίντεο στο Instagram

Για να μοιραστείτε το ζωντανό σας βίντεο στο Instagram για 24 ώρες, πρέπει πρώτα να μεταβείτε ζωντανά. Προχωρήστε και μεταδώστε στον κόσμο. Όταν τελειώσετε, τερματίστε τη ζωντανή μετάδοση. Η τελική οθόνη σάς δίνει τώρα την επιλογή να μοιραστείτε το βίντεο. Η επιλογή αποθήκευσης εξακολουθεί να υπάρχει εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το βίντεο στο ρολό της κάμερας.

Πατήστε Κοινή χρήση και το βίντεό σας θα είναι διαθέσιμο σε λίγα λεπτά.

Τα ζωντανά βίντεό σας εμφανίζονται ως ιστορία στην κορυφή της ροής της αρχικής σελίδας σας και στην αρχική ροή όλων των άλλων. Μπορείτε να το πατήσετε για να το δείτε ξανά. Έχετε επίσης την επιλογή να το διαγράψετε και να αποκλείσετε ορισμένους από τους ακόλουθούς σας από το να το δουν.

  Πώς να περικόψετε εικόνες και βίντεο για ιστορίες Instagram

Προβολές & Απαντήσεις

Οι φίλοι σας μπορούν να απαντήσουν στο ζωντανό βίντεό σας. Οι απαντήσεις πηγαίνουν στα εισερχόμενά σας. Δεν εμφανίζονται ως σχόλια επειδή η ίδια η ανάρτηση είναι προσωρινή.

Για να δείτε ποιος έχει δει το ζωντανό βίντεό σας, παίξτε το. Κατά την αναπαραγωγή, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα επάνω στο βίντεο. Θα λάβετε μια λίστα με κάθε ακόλουθο που έχει δει την ιστορία σας. Από αυτήν την οθόνη, έχετε την επιλογή να αποκλείσετε ορισμένους από τους θεατές από το να δουν την ιστορία σας, καθώς και μελλοντικές ιστορίες και αναρτήσεις.

  Το Notegraphy είναι μια εφαρμογή όπως το Instagram για τυπογραφία

Είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσετε το ζωντανό βίντεό σας ακόμα κι αν αποφασίσετε να το μοιραστείτε αμέσως μετά τη λήξη του. Το προφανές πλεονέκτημα είναι ότι σας δίνει ένα αντίγραφο του βίντεο που διαφορετικά θα είχε χαθεί.

Το ζωντανό βίντεο θα εξαφανιστεί τελικά. Η αποθηκευμένη έκδοση σάς επιτρέπει να την επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε μια πιο ολοκληρωμένη έκδοσή της. Φυσικά, αφαιρεί επίσης ένα σημαντικό πρόβλημα που είχαν τα ζωντανά βίντεο. χρονικοί περιορισμοί. Αν θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα, δεν χρειάζεται να υπολογίζετε στο ότι θα είναι συνδεδεμένοι. Η δυνατότητα κοινής χρήσης ζωντανού βίντεο σάς επιτρέπει να επεκτείνετε το παράθυρο μετάδοσής σας σε 24 ώρες.