Πώς να μοιραστείτε και να ανταγωνιστείτε τους στόχους δραστηριότητας Apple Watch

Το Apple Watch είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρακολούθηση της φυσικής σας δραστηριότητας. Εκτός από τα βήματα παρακολούθησης, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ψηλά προκαλώντας έναν φίλο σε έναν διαγωνισμό διάρκειας μιας εβδομάδας. Αλλά για να μπορέσετε να ανταγωνιστείτε, πρέπει να μοιραστείτε τη δραστηριότητά σας με άλλους.

Πώς να προσθέσετε φίλους στην κοινή χρήση δραστηριότητας από το iPhone σας

Όταν προσκαλείτε έναν φίλο στην Κοινή χρήση δραστηριότητας, θα μπορείτε να δείτε την πρόοδό του στα καθημερινά του rings, να παρακολουθείτε τις προπονήσεις του, να στέλνετε ενθαρρυντικά μηνύματα και το αντίστροφο.

Για να προσθέσετε φίλους στην Κοινή χρήση δραστηριότητας από το iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή «Δραστηριότητα» στο iPhone σας και μεταβείτε στην καρτέλα «Κοινή χρήση». Εάν σας ζητηθεί, πατήστε το κουμπί “Έναρξη”.

  Το SwipeExpander εκχωρεί μια συντόμευση σε κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο [Jailbreak]

Από την οθόνη Κοινή χρήση, πατήστε το κουμπί «+» από την επάνω δεξιά γωνία.

Εδώ, αναζητήστε μια επαφή με ένα Apple Watch για να την προσθέσετε στην κοινή χρήση δραστηριότητας.

Μόλις βρείτε μια επαφή (μπορείτε να προσθέσετε πολλές επαφές ταυτόχρονα), πατήστε το κουμπί “Αποστολή”.

Ο φίλος σας θα λάβει μια ειδοποίηση που θα του ρωτά αν θέλει να μοιραστεί τη δραστηριότητά του μαζί σας. Μόλις ενεργοποιήσουν τη λειτουργία, τα δεδομένα δραστηριότητάς τους θα εμφανιστούν στην οθόνη Κοινή χρήση.

Πώς να προσθέσετε φίλους στην κοινή χρήση δραστηριότητας από το Apple Watch σας

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία από το Apple Watch σας. Πατήστε το Digital Crown στο πλάι του Apple Watch για να ανοίξετε τη λίστα εφαρμογών.

Εδώ, επιλέξτε την εφαρμογή «Δραστηριότητα». Τώρα, σύρετε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε στην επιλογή «Πρόσκληση φίλου».

Θα δείτε μια λίστα με όλες τις επαφές σας. Κάντε κύλιση και πατήστε στην επαφή που θέλετε να προσκαλέσετε.

Τώρα θα δείτε το όνομά τους να εμφανίζεται στην ενότητα “Προσκλημένοι”. Μόλις αποδεχτούν την πρόσκλησή σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα λέει ότι μοιράζονται τώρα τα δεδομένα δραστηριότητάς τους μαζί σας.

  Τι σημαίνει "IIRC" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Πώς να ανταγωνιστείτε φίλους στο iPhone

Μόλις ενεργοποιηθεί η δυνατότητα κοινής χρήσης δραστηριότητας, μπορείτε να προσκαλέσετε έναν φίλο για έναν διαγωνισμό διάρκειας μιας εβδομάδας.

Ανοίξτε την εφαρμογή “Δραστηριότητα” μία φορά από το iPhone σας. Από την οθόνη “Κοινή χρήση”, πατήστε το όνομα του φίλου σας.

Εδώ, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε στο “Compete With [Friend]κουμπί “.

Από το αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε στο “Πρόσκληση [Friend]κουμπί “.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί «Προβολή των Κανόνων» για να δείτε τους κανόνες του διαγωνισμού. Λαμβάνετε έναν πόντο για κάθε τοις εκατό που προσθέτετε στα δαχτυλίδια σας κάθε μέρα. Ο διαγωνισμός διαρκεί επτά ημέρες και μπορείτε να κερδίσετε έως και 600 πόντους κάθε μέρα.

Στο τέλος της εβδομάδας, όποιος έχει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει.

Όταν ο φίλος σας αποδεχτεί την πρόκληση, θα δείτε μια ειδοποίηση σχετικά με αυτό στο iPhone ή το Apple Watch σας. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα.

Θα λαμβάνετε ενημερώσεις στο Apple Watch σας όταν ο φίλος σας τελειώσει τις προπονήσεις και θα βλέπετε τις βαθμολογίες στην αρχή κάθε ημέρας.

  Τρόπος προσθήκης χώρου αποθήκευσης cloud τρίτων στο Microsoft Teams

Για να δείτε λεπτομερή δεδομένα ανά πάσα στιγμή, ανοίξτε την ενότητα “Κοινή χρήση” στην εφαρμογή Δραστηριότητα και μεταβείτε στην οθόνη του φίλου σας.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα δείχνει ποιος κέρδισε τον διαγωνισμό.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη σελίδα του φίλου σας στην ενότητα “Κοινή χρήση” για να μάθετε τα αποτελέσματα και να παρακολουθείτε όλα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού από το παρελθόν.

Πώς να ανταγωνιστείτε φίλους στο Apple Watch

Για να ξεκινήσετε έναν διαγωνισμό με έναν φίλο από το Apple Watch σας, επιστρέψτε στην εφαρμογή “Δραστηριότητα”. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Κοινή χρήση” και πατήστε το όνομα του φίλου σας. Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί “Ανταγωνισμός”.

Από την επόμενη οθόνη, πατήστε στο «Πρόσκληση [Friend]κουμπί “.

Η πρόσκληση για την πρόκληση μιας εβδομάδας θα σταλεί στον φίλο σας. Μόλις το αποδεχτούν, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας απευθείας από την εφαρμογή Δραστηριότητα.

Οι προκλήσεις δραστηριότητας είναι μόνο ένα από τα πολλά μικρά χαρακτηριστικά του Apple Watch που μπορεί να μην γνωρίζετε. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για συμβουλές Apple Watch για να μάθετε περισσότερα.