Το SwipeExpander εκχωρεί μια συντόμευση σε κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο [Jailbreak]

Τον Μάιο, κυκλοφόρησε ένα tweak της Cydia που ονομάζεται SlideCut που σας επιτρέπει να προσθέτετε συντομεύσεις πληκτρολογίου στο πληκτρολόγιο οθόνης της συσκευής σας iOS. Αυτές οι συντομεύσεις μιμήθηκαν αυτές που όλοι έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε στην επιφάνεια εργασίας μας. Το ίδιο το tweak είναι πολύ καλό αν θέλετε μόνο τις συνηθισμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αν θέλετε κάτι περισσότερο, δοκιμάστε το SwipeExpander. Είναι διαθέσιμο στα αποθετήρια BigBoss και Insanelyi και σας επιτρέπει να εκχωρήσετε μια μεγάλη λίστα ενεργειών σε οποιοδήποτε κλειδί. Είναι επίσης μια εξαιρετική επέκταση κειμένου. μπορείτε να αντιστοιχίσετε κείμενο σε οποιοδήποτε πλήκτρο και όταν το σύρετε, το κείμενο εισάγεται. Η σάρωση ενός πλήκτρου είναι ο τρόπος με τον οποίο ενεργοποιούνται όλες οι συντομεύσεις.

  Απενεργοποιήστε το CSS στο AskReddit για να ξεπεράσετε το όνομα χρήστη του ρομπότ

Το SwipeExpander συνοδεύεται από ενέργειες που έχουν ήδη ανατεθεί σε αυτό, αλλά είναι καλή ιδέα να τις εξετάσετε όλες πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το tweak. Δεδομένου ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε περισσότερα από ένα πληκτρολόγια στο iOS, το ίδιο το tweak έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλα τα πληκτρολόγια. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε την προτίμηση SwipeExpander. Μπορείτε να διαχειριστείτε την ευαισθησία ενός κλειδιού και μπορείτε να ενεργοποιήσετε ορισμένες οπτικές ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τις συντομεύσεις. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την ορατότητα των ονομάτων συντομεύσεων όπως εμφανίζονται στο πληκτρολόγιο.

Για να επεξεργαστείτε μια ενέργεια, πατήστε το πληκτρολόγιο για το οποίο θέλετε να επεξεργαστείτε τα πλήκτρα και, στη συνέχεια, επιλέξτε ποιο από τα πλήκτρα που αναφέρονται στη λίστα θέλετε να επεξεργαστείτε. Το πεδίο Όνομα είναι αυτό που εμφανίζεται πάνω από ένα πλήκτρο για να υποδείξει τη συντόμευση που του έχετε αντιστοιχίσει. Σε κάθε πλήκτρο, μπορείτε να αντιστοιχίσετε δύο διαφορετικές ενέργειες που ενεργοποιούνται από ένα σάρωση προς τα επάνω και ένα σάρωση προς τα κάτω στο αντίστοιχο κλειδί. Η ίδια η Ενέργεια έχει οριστεί ως επέκταση κειμένου για όλους από προεπιλογή. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε χαρακτήρες όπως κώμα, θαυμαστικό, @ και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στο σύνολο αριθμών και χαρακτήρων των πλήκτρων. Ωστόσο, οι ενέργειες δεν περιορίζονται μόνο στην επέκταση κειμένου. Μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ανοίγουν ένα μενού, να επιλέγουν όλο το κείμενο, να αποκόπτουν, να αντιγράφουν, να επικολλούν, να αναιρούν, να επαναλαμβάνουν, να διαγράφουν, να απορρίπτουν την αυτόματη διόρθωση και άλλα.

  Πώς το iPhone σας μπορεί να αντικαταστήσει σύντομα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα νέο κλειδί σε μια ενέργεια κάτω από τα Αντιστοιχισμένα κλειδιά πατώντας Αντιστοίχιση νέου κλειδιού. Το tweak θα σας επιτρέψει να αντιστοιχίσετε μια συντόμευση σε σχεδόν οποιοδήποτε πλήκτρο, αλλά θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Ο προγραμματιστής έχει κάνει το tweak συμβατό με δημοφιλείς τροποποιήσεις πληκτρολογίου PredictiveKeyboard, SwipeSelection και άλλα.