Πώς να μεταφέρετε δεδομένα δραστηριότητας από την εφαρμογή Health σε ένα νέο iPhone


Όταν αγοράζετε ένα νέο iPhone, μπορείτε να το ρυθμίσετε με έναν από τους δύο τρόπους. Μπορείτε να το επαναφέρετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας του παλιού σας iPhone ή μπορείτε να το ρυθμίσετε ως νέα συσκευή. Όταν κάνετε επαναφορά από ένα αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να μεταφέρετε κάθε κομμάτι δεδομένων από το παλιό σας iPhone στο νέο. Όταν ρυθμίζετε ένα iPhone ως νέα συσκευή, υπάρχει ένας τύπος δεδομένων που δεν μπορείτε να μεταφέρετε σε ένα νέο iPhone εκτός εάν το επαναφέρετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας. δεδομένα δραστηριότητας από την εφαρμογή Health. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το iPhone σας ως νέα συσκευή, αλλά θέλετε έναν τρόπο μεταφοράς των δεδομένων δραστηριότητας στο νέο σας τηλέφωνο, το Decipher Activity Transfer είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων δραστηριότητας

Για να χρησιμοποιήσετε το Decipher Activity Transfer, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας του παλιού σας iPhone. Εάν δεν κρυπτογραφήσετε το αντίγραφο ασφαλείας, τα δεδομένα δραστηριότητάς σας δεν θα αποθηκευτούν σε αυτό.

  Πώς να αναφέρετε κάποιον στις ομάδες iMessage σε iPhone και iPad

Εξαγωγή δεδομένων δραστηριότητας

Μόλις έχετε το κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας, εκτελέστε το Decipher Activity Transfer. Θα σαρώσει τη βιβλιοθήκη iTunes σας για κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξτε το πιο πρόσφατο που μόλις πήρατε.

Το Decipher Activity Transfer θα δημιουργήσει τώρα ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας που δεν έχει απολύτως τίποτα, εκτός από τα δεδομένα δραστηριότητάς σας. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά τη λήψη του κρυπτογραφημένου αντιγράφου ασφαλείας.

Μεταφορά δεδομένων δραστηριότητας

Τώρα που έχετε δημιουργήσει το αντίγραφο ασφαλείας από το Decipher Activity Transfer, είστε έτοιμοι να επαναφέρετε το νέο σας iPhone από αυτό. Ρυθμίστε το ως νέα συσκευή, αλλά μην κάνετε λήψη νέων εφαρμογών σε αυτήν ακόμα.

  Βρείτε spoiler για μια ταινία που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε

Συνδέστε το στο iTunes και επαναφέρετε το τηλέφωνό σας από το αντίγραφο ασφαλείας Decipher Activity Transfer που δημιουργήθηκε. Τα δεδομένα δραστηριότητάς σας θα εμφανιστούν στην εφαρμογή υγείας. Το υπόλοιπο του τηλεφώνου σας θα είναι τόσο καλό όσο καινούργιο. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση εφαρμογών και τη ρύθμιση της υπόλοιπης συσκευής σας.

Κατεβάστε το Decipher Activity Transfer