Πώς να αναφέρετε κάποιον στις ομάδες iMessage σε iPhone και iPad

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να τραβήξετε την προσοχή κάποιου σε μια μεγάλη ομαδική συνομιλία iMessage στο iPhone ή το iPad σας. Ωστόσο, εάν αναφέρετε αυτό το άτομο συγκεκριμένα σε ένα μήνυμα, ο φίλος σας θα λάβει μια ειδοποίηση σχετικά με αυτό.

Τα iOS 14, iPadOS 14 και νεότερες εκδόσεις διαθέτουν χαρακτηριστικά iMessage ειδικά για ομαδικές συνομιλίες. Μπορείτε να αναφέρετε μια επαφή σε μια ομαδική συνομιλία iMessage και αυτό το άτομο θα ειδοποιηθεί, ακόμα κι αν έχει απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για την ομαδική συνομιλία.

Το να αναφέρετε κάποιον για να τραβήξετε την προσοχή του δεν είναι καινούργιο. Πιθανότατα έχετε συνηθίσει να αναφέρετε άτομα στο Twitter, στο WhatsApp ή στο Slack.

  Πώς το Διαδίκτυο σκότωσε την Πρωταπριλιά (και γιατί πρέπει να σταματήσει)

Ωστόσο, ο τρόπος που αναφέρεται η εργασία στο iMessage είναι λίγο διαφορετικός. Αντί να πληκτρολογήσετε το σύμβολο at (@) πριν από το όνομα ή τη λαβή κάποιου, απλώς . . . πληκτρολογήστε το όνομά τους.

Πώς να αναφέρετε κάποιον στα μηνύματα

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή “Μηνύματα” και μεταβείτε σε μια ομαδική συνομιλία. Εδώ, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε να αναφέρετε όπως εμφανίζεται στις επαφές σας.

Πληκτρολογήστε εντελώς το όνομα ή το επώνυμο και θα δείτε ότι γίνεται γκρι. αγγίξτε το.

Θα δείτε το πλήρες όνομα και τη φωτογραφία προφίλ αυτού του ατόμου σε ένα αναδυόμενο παράθυρο. πατήστε το για να επιλέξετε αυτήν την επαφή.

  Πώς να ελέγξετε τις απαιτήσεις συστήματος για ένα παιχνίδι Steam

Τώρα, θα δείτε ένα μικρό κινούμενο σχέδιο στο οποίο το όνομα του ατόμου γίνεται μπλε. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ή αυτή έχει επισημανθεί. Πατήστε το εικονίδιο Αποστολή για να στείλετε το μήνυμά σας.

Στη συνέχεια, ο παραλήπτης θα λάβει μια ειδοποίηση ότι τον αναφέρατε (ακόμα κι αν έχει θέσει σε σίγαση την ομαδική συνομιλία). Κάθε φορά που η επαφή σας αγγίζει την ειδοποίηση, θα μεταφερθεί απευθείας στο μήνυμά σας.

Τρόπος σίγασης όλων των ειδοποιήσεων εκτός από τις αναφορές

Εάν μια ομαδική συνομιλία έχει πάρα πολλά μηνύματα, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε όλα εκτός από αυτά στα οποία κάποιος σας αναφέρει.

  Hands On: Πώς να παίξετε παιχνίδια PS4 στο iPhone ή το iPad σας

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την ομαδική συνομιλία που θέλετε να θέσετε σε σίγαση στην εφαρμογή “Μηνύματα”. Πατήστε το βέλος στην κορυφή της συνομιλίας.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Info.

Στις ρυθμίσεις συνομιλίας, απενεργοποιήστε την επιλογή “Απόκρυψη ειδοποιήσεων”.

Εναλλαγή-Απενεργοποίηση

Αναζητάτε ένα συγκεκριμένο μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία; Μπορείτε να το αναζητήσετε στην εφαρμογή Messages στο iPhone ή το iPad σας!