Βρείτε spoiler για μια ταινία που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε

Αυτή η ανάρτηση περιέχει spoilers για την ταινία του 2014 The Babadook. Είναι μια ταινία που δεν έχω δει ακόμα γιατί φοβάμαι πολύ να τη δω. Όσον αφορά την παρακολούθηση ταινιών, ιδιαίτερα εκείνων που διαφημίζονται πέρα ​​από κάθε λογική, όπως το Star Wars: The Force Awakens, γενικά προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα spoiler για να μην καταστρέψουμε το τέλος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνιστάται να παραλείψετε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ μιας ταινίας, ώστε να μην επηρεαστούν οι προσδοκίες σας από αυτό. Τούτου λεχθέντος, τα spoiler δεν είναι κακά αν τα κρατάς για τον εαυτό σου. Μπορούν συχνά να σας πουν εάν μια ταινία που έχει μια αρκετά καλή υπόθεση χάνει τον εαυτό της στην τρίτη πράξη. Συχνά το τέλος είναι αυτό που μπορεί να σας αναγκάσει να δείτε μια ιστορία να παίζεται. Το Spoil Me είναι μια εφαρμογή Ιστού που σας βοηθά να βρείτε spoiler για οποιαδήποτε ταινία θέλετε να παρακολουθήσετε.

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λήψη της έκδοσης Java Minecraft (Δοκιμαστική)

Επισκεφτείτε το Spoil Me και πληκτρολογήστε το όνομα της ταινίας για την οποία θέλετε να βρείτε spoilers. Επίσης, αν δεν έχετε δει το The Babadook, σταματήστε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση τώρα.

Η εφαρμογή θα βρει την εν λόγω ταινία και θα σας πει πόσα spoiler για αυτήν είναι διαθέσιμα. Μόλις κάνετε κλικ στο όνομα της ταινίας στο αναπτυσσόμενο μενού αναζήτησης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της ταινίας με spoilers.

Μια ταινία μπορεί να έχει περισσότερα από ένα spoiler. Για να δείτε άλλα spoilers για την ταινία κάντε κλικ στο κουμπί ‘Ένα ακόμα’ στο κάτω μέρος. Τα επόμενα spoiler αργούν λίγο να φορτώσουν και φαίνεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα γι’ αυτό κάνε υπομονή.

  Το Atari Remix ανασταίνει διάσημους τίτλους; Αστεροειδή, Σαρανταποδαρούσα, Διάσπαση

Το Spoiler Me crowd αντλεί τις πληροφορίες του, π.χ., κανονικοί θεατές ταινιών όπως εσείς και εγώ παρέχουν spoilers. Για να προσθέσετε το δικό σας spoiler, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη spoiler σας” στο επάνω μέρος της σελίδας μιας ταινίας. Δεν δίνουν όλα τα spoilers την πλοκή ή την ανατροπή μιας ταινίας, για παράδειγμα, το πρώτο spoiler για το The Revenant είναι ότι ο Leo κερδίζει το Όσκαρ.

Το Spoiler Me έχει κουμπιά κοινής χρήσης που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα συγκεκριμένο spoiler μέσω email, Twitter και Facebook. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην χρησιμοποιείτε αυτά τα κουμπιά, εκτός εάν θέλετε ένα θυμωμένο όχλο να σας ακολουθήσει.

  Γιατί μια CPU AMD 5000 μπορεί να νικήσει τις CPU της Intel για Gaming

Επισκεφθείτε το Spoil Me