Πώς να μεταδώσετε το “Sherlock” του BBC χωρίς καλώδιο

Το BBC παράγει υπέροχες εκπομπές ντετέκτιβ παρόμοιες με τον Σέρλοκ, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το είδος έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στους θεατές. Στην πραγματικότητα, πολλές υπηρεσίες ροής θα φέρουν αυτήν την παράσταση απευθείας στο σαλόνι σας.

Ο Σέρλοκ είναι μια παράσταση που ακολουθεί τις ιστορίες του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ καθώς παρακολουθούμε τον Σέρλοκ Χολμς να λύνει εγκλήματα με τρόπους που δεν έχουν ξαναδεί. Με τον Watson στο πλευρό του και τον Moriarity πάντα στην ουρά του, αυτή η παράσταση είναι ασταμάτητα διασκέδαση και δράση. Αυτές οι υπηρεσίες ροής θα σας διευκολύνουν να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από αυτήν την αγαπημένη εκπομπή του BBC.

Πίνακας περιεχομένων

Netflix

Με Netflix με συνδρομή, μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή κάθε επεισόδιο του Sherlock απευθείας από την εφαρμογή. Αυτή η υπηρεσία διαθέτει και τις τέσσερις υπηρεσίες που μπορείτε να παρακολουθείτε με όρεξη.

  Πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς Wi-Fi στο σχολείο (Λύσεις εργασίας για το 2020)

Amazon Prime Video

Αν θέλετε να αγοράσετε ολόκληρη την παράσταση, Amazon Prime Video είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Κάθε σεζόν κοστίζει 10 $ η καθεμία, ενώ τα μεμονωμένα επεισόδια κοστίζουν περίπου 7 $ το καθένα.

iTunes

iTunes είναι το μέρος για να αγοράσετε εκπομπές και ταινίες για κάθε χρήστη της Apple. Μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη σειρά, την πρώτη έως την τέταρτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού επεισοδίου The Abominable Bride, για 25 $. Αυτό είναι πολύ καλό, δεδομένου ότι αυτή η υπηρεσία πουλά κάθε σεζόν για 15 $.

Google Play Store

Οι χρήστες Android θα χαρούν να μάθουν ότι μπορείτε να αγοράσετε το Sherlock στο Play Store. Η πλατφόρμα της Google διαθέτει επίσης ολόκληρη τη σειρά καθώς και την ειδική, The Abominable Bride, προς πώληση προς 28 $. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή της παράστασης, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

  Πώς να σταματήσετε τα τυχαία στιγμιότυπα οθόνης σε ένα iPhone

Vudu

Vudu είναι μια καλή πλατφόρμα για όσους έχουν μια ποικιλία συσκευών, όπως Apple, Android και Windows. Μπορείτε να αγοράσετε την πρώτη, τη δεύτερη και την τέταρτη σεζόν με 14 $ η κάθε μία και την τρίτη σεζόν με 20 $, ενώ κάθε επεισόδιο είναι 5 $.

Ανεξάρτητα από την υπηρεσία που θα επιλέξετε τελικά, θα έχετε κάθε στιγμή που λύνει το μυστήριο στα χέρια σας. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε αλληλεπίδραση με τον Moriarty και όλα τα παράπλευρα σχόλια από τον Watson. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε επίσημα όλη την ομορφιά που έρχεται με τον Σέρλοκ.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "BattlEye: Κατεστραμμένα δεδομένα".