Πώς να μεταβείτε στο Fast Ring στο πρόγραμμα Windows Insider


Η Microsoft έχει κάνει απίστευτα εύκολο για οποιονδήποτε να δοκιμάσει τις εκδόσεις beta για τα Windows 10. Κυκλοφορεί τακτικά αυτές τις εκδόσεις σε όλους όσους έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα εκ των έσω μέσω ενημερώσεων των Windows. Εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα εκ των έσω, πιθανότατα γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο κανάλια έκδοσης που η Microsoft αποκαλεί “rings”. Το Slow ring, όπως υποδηλώνει το όνομά του, παίρνει την πιο πρόσφατη κατασκευή αργότερα, ενώ το Fast ring τα παίρνει πολύ νωρίτερα. Όταν εγγραφείτε στο εσωτερικό πρόγραμμα, αποστέλλεστε από προεπιλογή στο Slow ring. Δείτε πώς μπορείτε να μεταβείτε στο Fast ring και να αποκτήσετε νεότερες εκδόσεις πολύ νωρίτερα.

  Πώς να ελέγξετε εάν το σύστημά σας υποστηρίζει HDR στα Windows 10

Οι νέες εκδόσεις των Windows 10 διανέμονται μέσω ενημερώσεων των Windows. Για να μεταβείτε στο Γρήγορο κουδούνισμα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Ενημέρωση και ασφάλεια. Στην καρτέλα Windows Update, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνθετες επιλογές”.

Εδώ μπορείτε να δείτε σε ποιον δακτύλιο βρίσκεστε. Εάν έχει οριστεί σε Αργή, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να το μετακινήσετε στο Γρήγορο δαχτυλίδι. Μετά από αυτό πρέπει να περιμένετε 48 ώρες για να ολοκληρωθεί η αλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μην καθαρίζετε την εγκατάσταση των Windows 10.

  Σφάλμα μπλε οθόνης κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA; (ΣΤΑΘΕΡΟΣ)

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναμονής των 48 ωρών, θα πρέπει να συνεχίσετε να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις. Χρειάζεται τόσος χρόνος για να μεταβείτε στο Γρήγορο δαχτυλίδι, αλλά αν συμβεί γρηγορότερα, θα το μάθετε μέσω των ενημερώσεων. Εάν εκτελείτε ήδη μια εσωτερική έκδοση, συνεχίστε να ελέγχετε για να δείτε ότι δεν έχετε επιστρέψει στο Slow ring.

Οι δακτύλιοι Slow και Fast έχουν σκοπό να διευκολύνουν το φόρτο στους διακομιστές κατά τη διανομή νέων εκδόσεων. Αν αλλάξετε τους ήχους όταν μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση, ενδέχεται να περιμένετε λίγο περισσότερο, καθώς είναι η στιγμή που οι περισσότεροι θα λάβουν μια ενημερωμένη έκδοση.

  Διορθώστε το σφάλμα εγκατάστασης του Windows Update 0x8007012a