Πώς να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο;

Γιατί πρέπει να μάθετε Digital Marketing;

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η ψηφιακή ανάπτυξη έφερε μια αλλαγή παραδείγματος στον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι έφεραν επανάσταση στις πρακτικές τους για να ενισχύσουν τις μετατροπές και να αυξήσουν την αφοσίωση του κοινού.

Προφανώς, μιλάω για την εξέλιξη του ψηφιακού μάρκετινγκ. Δεν θα με πείραζε να θεωρήσω το ψηφιακό μάρκετινγκ ως τέχνη, καθώς γέμιζε με καινοτομία, νέες τακτικές και συνολική δημιουργικότητα.

Έχετε ταλέντο στον κόσμο του κυβερνοχώρου, αλλά ταυτόχρονα απεχθάνεστε τον πολύπλοκο προγραμματισμό και τα μαθηματικά; Επιτρέψτε μου να σας προτείνω τυφλά να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο!

Roger ότι, είμαστε στο ίδιο σκάφος και, πιστέψτε με, είναι μια χρυσή ευκαιρία τσάντα ένα νέο και εντυπωσιακό σύνολο δεξιοτήτων. Το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι υπάρχουν εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες για το μέλλον και οι πιθανότητες οικοδόμησης μιας επιτυχημένης καριέρας είναι πολύ υψηλές. Ως εκ τούτου, ως αρχή, επιτρέψτε μου να σας προτείνω μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια και τα μαθήματά τους για να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Η διαδικτυακή εκπαίδευση έχει τα πλεονεκτήματά της, απαράμιλλα με τη μάθηση στην πανεπιστημιούπολη, όπου δικαιούστε να λάβετε υπόψη πρακτικά στοιχεία όπως η μετεγκατάσταση, η στέγαση, οι προϋπολογισμοί και οι μεταφορές. Τα διεθνή πανεπιστήμια επεκτείνουν όλο και περισσότερο τα μαθήματά τους σε διαδικτυακό περιβάλλον, καθιστώντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση πιο εφικτή και προτιμότερη.

Το Digital Marketing είναι ένα μάθημα εξαιρετικά συμβατό, το οποίο μπορεί να διδαχθεί εξ αποστάσεως.

Αρχικά, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια που προσφέρουν μαθήματα ψηφιακού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Πανεπιστήμιο του Ιλινόις

Μαθήματαεποχή έχει συνεργασία με το διάσημο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις. Ως εκ τούτου, η αξιοπιστία αυτού του μαθήματος δεν είναι ποτέ ζήτημα. Ενώ αυτό το μάθημα καλύπτει πολλά ενδιαφέροντα θέματα όπως στρατηγικές προϊόντων, μείγμα μάρκετινγκ και μάρκετινγκ για κινητά, δεν αποτυγχάνει ποτέ με τα βασικά στοιχεία όπως το SEO και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, το να έχεις πρακτική εμπειρία σε αυτό ακριβώς το μάθημα είναι σαν ένα κεράσι στην τούρτα!

Πανεπιστήμιο του Βερμόντ

Το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχει πολλές παγκόσμιες διαπιστεύσεις, καθιστώντας το ένα φημισμένο Πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον κόσμο. Προσφέρει ένα φανταστικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε απόλυτα αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν ψηφιακό μάρκετινγκ online. Το μάθημα 8 εβδομάδων ονομάζεται Διαδικτυακό πιστοποιητικό επαγγελματικού βασικού μάρκετινγκ.

Οι βασικές πτυχές που καλύπτονται σε αυτό το πρόγραμμα είναι η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, η PPC, το Web and Market Analytics, το Email Marketing, το Social Media Marketing και το Capstone. Αυτές οι οκτώ εβδομάδες θα μπορούσαν να σας προσφέρουν ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για την καριέρα σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ σε μια καλή εκκίνηση.

Τα δίδακτρα για αυτό το μάθημα είναι συνδεδεμένα με $1695. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε πολλές εκπτώσεις και υποτροφίες εάν είστε Αμερικανός υπήκοος.

  Πώς να αποκρύψετε ή να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon

Θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα ψηφιακού μάρκετινγκ εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε τα θεμέλια για την περαιτέρω εκπαίδευσή σας στον ίδιο τομέα.

Πανεπιστήμιο του Τορόντο

Το Πανεπιστήμιο του Τορόντο είναι ένα από τα κορυφαία παγκόσμια πανεπιστήμια που προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών προγραμμάτων. Πιστοποιητικό σε Διοίκηση Ψηφιακού Μάρκετινγκ είναι ένα τέτοιο, όπου οι μαθητές πρέπει να καλύψουν τρεις βασικές ενότητες. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν θεμέλια διαχείρισης ψηφιακού μάρκετινγκ, μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και στρατηγικής μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι έννοιες διδάσκονται λεπτομερώς!

Αυτό το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την παγκόσμιας κλάσης σχολή του και είμαι βέβαιος ότι αυτό το πρόγραμμα δεν αποτελεί εξαίρεση!

Το καλύτερο μέρος αυτού του προγράμματος είναι η ευελιξία του, όπου έχετε το χρόνο 3 ετών για να ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες και να είστε επιλέξιμοι για την πιστοποίηση. Εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε τον καναδικό πολιτισμό, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια ενότητα στην πανεπιστημιούπολη. Πράγματι, μια πιστοποίηση ψηφιακού μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο θα λάμψει σίγουρα στο βιογραφικό σας.

University College Berkely

Το UC Berkely έχει υψηλή φήμη και είναι ένα ελίτ πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, έχει επίσης υψηλές κατατάξεις παγκοσμίως. UC Berkely προσφέρει ένα ισχυρό πρόγραμμα πιστοποιητικών στο ψηφιακό μάρκετινγκ, επιτρέποντας στους μαθητές να αποκτήσουν έκθεση υψηλής ποιότητας.

Η διαχείριση μάρκετινγκ, η έρευνα, η στρατηγική και το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τον πυρήνα αυτού του μαθήματος, καθιστώντας το ιδανικό για έναν ενδιάμεσο που μπορεί να εφαρμόσει. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για τη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και αυτό το πρόγραμμα απολαμβάνει διαλέξεις και σεμινάρια από μερικούς από τους καλύτερους καθηγητές που είναι επαγγελματίες στους αντίστοιχους τομείς τους.

Ιδανικά, αυτό το μάθημα μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από δύο ακαδημαϊκά έτη, τα οποία περιλαμβάνουν 150 διδακτικές ώρες. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο, όπου μπορείτε να προγραμματίσετε τη διαδικτυακή ροή διαλέξεων, τις εξετάσεις και άλλα στοιχεία ανάλογα με την άνεσή σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε να παρακολουθήσετε μαθήματα στην όμορφη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο.

Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια

Το UPEN ή το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια είναι δημοφιλές για το Wharton Business School.

Ένα μάθημα που ονομάζεται Πρόγραμμα πιστοποιητικών ψηφιακού μάρκετινγκ προσφέρεται εξ αποστάσεως εδώ για φοιτητές όλων των εθνικοτήτων. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια ποικιλία μαθημάτων που μπορείτε να μελετήσετε για να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Αυτές οι επιλογές επικεντρώνονται σε διαφορετικές βασικές αρχές, όπως “Marketing Analytics και εργαλεία”, “Customer Relationships”, “Selling Ideas” και “Social Media & E-commerce”.

Ολόκληρο το μάθημα διαρκεί 24 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί και, κατά τη γνώμη μου, είναι ένα επωφελές μάθημα εάν σκέφτεστε το ψηφιακό μάρκετινγκ ως την κύρια καριέρα σας.

Ένα πιστοποιητικό από το UPEN είναι ένα μπράβο για το βιογραφικό σας. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσετε ότι το κόστος του μαθήματος είναι συνδεδεμένο με $2340, το οποίο μπορεί να είναι υψηλό για ορισμένους φοιτητές. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε αυτό το μάθημα μετά από σκέψεις και συγκρίσεις με άλλα μαθήματα όπως αναφέρονται.

  KRA εναντίον KPI – Ορισμός, παραδείγματα και γιατί χρειάζεστε και τα δύο

Πανεπιστήμιο Κορνέλ

Λοιπόν, έχουμε ακούσει όλους τους επαίνους για το Πανεπιστήμιο Cornell, έτσι δεν είναι;

Το Πανεπιστήμιο Cornell φημίζεται για τη χρήση της τεχνολογίας αιχμής και το καλύτερο στην τάξη σχολή. Τώρα, προσφέρει επίσης ένα λαμπρό διαδικτυακό μάθημα ψηφιακού μάρκετινγκ. Ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες και ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι μόλις δύο μήνες. Αν και αυτό το μάθημα απευθύνεται σε μελλοντικούς επιχειρηματίες και διευθυντές μάρκετινγκ για την επαγγελματική τους ανάπτυξη, όποιος έχει έντονο ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα μπορεί να το παρακολουθήσει. Αυτό το μάθημα έχει ένα ανώτερο πλεονέκτημα όσον αφορά την πρακτική έκθεση, καθώς η μία ενότητα του επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην εφαρμογή στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ο κύριος λέκτορας/δάσκαλος σε αυτό το μάθημα είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, τι άλλο χρειάζεστε;

Είναι αυτονόητο ότι ένα πιστοποιητικό από τον Cornell μοιάζει περισσότερο με ένα ακριβό απόκτημα, το οποίο θα μπορούσε να πείσει πολλούς υπεύθυνους προσλήψεων υπέρ σας. Με εξαιρετικά οφέλη, τα δίδακτρα για αυτό το μάθημα κοστίζουν 3600 $, αλλά η φήμη του το κάνει να αξίζει κάθε δεκάρα.

Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό έρχεται το πολυπόθητο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στη λίστα μας. Αυτό το πανεπιστήμιο είναι δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες και μπορεί να υπερηφανεύεται για την ικανή σχολή. Πιστοποιητικό στο Story Telling και στη στρατηγική περιεχομένου είναι το κύριο πιάτο που προσφέρουν.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το μάθημα επικεντρώνεται περισσότερο στην οικοδόμηση των δεξιοτήτων δημιουργικής γραφής και κειμενογράφου ενός μαθητή και στην αποτελεσματική προώθηση του σε υποψήφιους πελάτες. Το καλύτερο μέρος αυτού του μαθήματος είναι η πρακτική εμπειρία που προσφέρει, όπου ένας μαθητής μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους επωνυμίας, να δημιουργήσει στρατηγικές περιεχομένου για πραγματικούς πελάτες και να μάθει να κυριαρχεί στη χρήση εργαλείων που βασίζονται στον ιστό, όπως το Google Analytics. Πράγματι, είναι ένα μάθημα τεχνικής!

Το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον προσφέρει υποτροφίες για επιλέξιμους φοιτητές. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει οκτώ μήνες και μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο διαδικτυακά όσο και στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στην πολυσύχναστη πόλη του Σιάτλ. Σίγουρα θα προτείνω αυτό το μάθημα εάν είστε καλά έμπειροι στις βασικές αρχές ή έχετε παρακολουθήσει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα.

Τι θα λέγατε να μαθαίνετε ΔΩΡΕΑΝ ή με χαμηλότερο κόστος;

Η λίστα που αναφέρεται παραπάνω αποτελείται κυρίως από πληρωμένες πανεπιστημιακές πιστοποιήσεις που διευκολύνουν την εκμάθηση του ψηφιακού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Ναι, τα δίδακτρα μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλά για κάποιους, ενώ κάποιους χομπίστες που θέλουν απλώς να πειραματιστούν με τα ενδιαφέροντά τους. Ως εκ τούτου, θα ήθελα επίσης να εισαγάγω ορισμένα διαδικτυακά μαθήματα ψηφιακού μάρκετινγκ τα οποία είναι οικονομικά και μερικά είναι εντελώς δωρεάν.

Google Digital Unlocked

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εμπλουτιστικό από το να μαθαίνεις για έναν πίνακα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη! Ομοίως, αν είστε πιο φρέσκοι, το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει να κάνει με το να κερδίσετε την Google και τις πολιτικές της. Δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος από το google!

  Προεπιλεγμένη διαχείριση διεύθυνσης IP και κωδικών πρόσβασης δρομολογητή

Google προσφέρει πρόγραμμα πιστοποίησης πάνω από 25 μαθήματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Θα συνιστούσα με σιγουριά αυτό το μάθημα αν ψάχνετε για έναν απλό τρόπο μάθησης στο διαδίκτυο.

Udemy

Udemy είναι μια διάσημη πλατφόρμα για γρήγορη εκμάθηση βασικών αρχών και εννοιών. Το μάθημα που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό για αρχή και δημιουργία καλών θεμελίων. Όσον αφορά τα περιεχόμενα του μαθήματος, μπορεί να γίνει κατανοητό ότι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το branding ιστοσελίδων έως τη στρατηγική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους.

Ανθρωπότητα

Νανοβαθμίδα Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Udacity είναι ένα φανταστικό μάθημα για φοιτητές που προσπαθούν να μπουν στους επαγγελματικούς τομείς. Καλύπτει πολλά θέματα όπως η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και η προσωπική επωνυμία. Ωστόσο, αυτό που κάνει αυτό το μάθημα μοναδικό είναι η προσέγγισή του προς το ψηφιακό μάρκετινγκ ως νόμιμη επιλογή καριέρας.

Παρέχουν υποστήριξη με συνεντεύξεις, βιογραφικά, συνδεδεμένα μέσα και συνδέσεις με τους εργοδότες.

YouTube

Υπάρχουν περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια βίντεο στο Youtube! Εκθαμβος? Κάθε λεπτό ανεβαίνουν 300 ώρες βίντεο. Με κάτι παραπάνω από μια επιβλητική 50 εκατομμύρια δημιουργοί περιεχομένου, Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε τον άντρα σας που έχει ένα καταπληκτικό χαρτοφυλάκιο από σεμινάρια ψηφιακού μάρκετινγκ!

Οι εμπειρίες από πρώτο χέρι των δημιουργών συνήθως εμπνέουν τους οδηγούς YouTube. Ως εκ τούτου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμβαθύνετε σε πρακτικές πτυχές του ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι δημιουργοί δίνουν συμβουλές και εισβολές που συχνά δεν συζητούνται στα κύρια εκπαιδευτικά μαθήματα. Επομένως, ρίξτε μια ματιά στο YouTube. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να προτείνω μερικά καλά κανάλια:

Γκάρι Βάινερτσουκ

Γκάρι είναι ένας καταπληκτικός δημιουργός που είναι γνωστός για τη δημιουργία δωρεάν βίντεο για εκμάθηση ψηφιακού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Ως ομιλητής με αυτοπεποίθηση, ο Gary είναι γνωστό ότι εντυπωσιάζει κάθε θεατή που είχε ποτέ.

Νιλ Πατέλ

του Νιλ Το Youtube είναι γνωστό για τα περιγραφικά βίντεό του σχετικά με τις τάσεις μάρκετινγκ. Ως κάτοχος ενός δημοφιλούς δωρεάν εργαλείου ψηφιακού μάρκετινγκ, του Uber Suggest, μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτός ο τύπος έχει τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Εάν αυτό δεν σας εντυπωσιάζει, είμαι σίγουρος ότι οι ελκυστικές μικρογραφίες του θα κάνουν!

Χόγκαν Τσούα

Χόγκαν Τσούα μπορεί να μην είναι τόσο γνωστοί όσο οι προκάτοχοι του κλάδου, αλλά δεν μπορείτε να υποτιμήσετε αυτόν τον δημιουργό. Το Hogan με έδρα την Αυστραλία έχει ένα εξειδικευμένο κοινό νεαρών φοιτητών που επιθυμούν να δουν μακρά συναρπαστικά βίντεο σχετικά με το WordPress, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις τεχνικές SEO. Τα ωριαία βίντεό του καλύπτουν όλα τα βασικά θέματα με πρακτικά παραδείγματα και ζωντανές επιδείξεις

συμπέρασμα

Για να τα συνοψίσουμε όλα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή. Αναμφίβολα, τα μαθήματα επί πληρωμή είναι πιο φημισμένα και λεπτομερή. Ωστόσο, είναι συνετό να παρακολουθήσετε πρώτα ένα δωρεάν μάθημα και να κρίνετε το ενδιαφέρον σας για το θέμα πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει καμία επιστήμη πυραύλων που εμπλέκεται στην απόκτηση αυτών των δεξιοτήτων και, είναι αρκετά εύκολο να βρείτε ένα κατάλληλο μάθημα στο διαδίκτυο. Είναι ένας συναρπαστικός τομέας και εξαιρετικά προσοδοφόρος αν αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και αφοσίωση.