Πώς να αποκρύψετε ή να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon

Το Amazon είναι μια διεθνώς χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές όπου μπορείτε να ψωνίσετε για σχεδόν τα πάντα. Από παντοπωλεία μέχρι να εκπλήξετε κάποιον με ένα δώρο, θα έχετε διάφορες επιλογές για να διαλέξετε για ένα μεμονωμένο αντικείμενο σε ένα μόνο σημείο. Αν σκοπεύετε να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας και πέσουν στον λογαριασμό σας με κάποιο τρόπο, μπορεί να είναι μια έκπληξη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να αποκρύψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon ή απλώς να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon. Αν ψάχνετε για έναν οδηγό για το πώς να αποκρύψετε ή να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού μου στο Amazon, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο!

Πώς να αποκρύψετε ή να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon

Ας δούμε αν μπορείτε πραγματικά να αποκρύψετε ή να διαγράψετε παραγγελίες Amazon από τον λογαριασμό σας ή αν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος για αυτό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτό λεπτομερώς!

Μπορείτε να διαγράψετε μια παραγγελία Amazon από το ιστορικό σας στο Amazon;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών της Amazon. Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε το ιστορικό των παραγγελιών σας, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ειδική επιλογή για την εκτέλεση μιας τέτοιας ενέργειας στο Amazon. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχειοθετήσετε την παραγγελία σας από τη σελίδα ιστορικού παραγγελιών του λογαριασμού μου στο Amazon. Σας βοηθά να αποκρύψετε το ιστορικό παραγγελιών σας από την κανονική σελίδα ιστορικού παραγγελιών και να το μετακινήσετε στην ενότητα Αρχειοθετημένες παραγγελίες.

  30 εικόνες για μεγαλύτερη οθόνη

Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό στο ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού μου στο Amazon. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκρύψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon, συμπεριλαμβανομένης της αρχειοθέτησης του ιστορικού αγορών σας ή της απόκρυψης του ιστορικού του Amazon.

Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό αγορών μου στο Amazon;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών της Amazon. Ωστόσο, μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις αγορές σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο στη σελίδα επιφάνειας εργασίας του Amazon. Μπορείτε να εκτελέσετε τα βήματα στο πρόγραμμα περιήγησης κινητών τηλεφώνων με τη σελίδα Amazon φορτωμένη σε λειτουργία επιφάνειας εργασίας.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Είσοδος στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon χρησιμοποιώντας τον αριθμό email ή το κινητό σας τηλέφωνο και τον κωδικό πρόσβασης.

3. Κάντε κλικ στις επιλογές Λογαριασμός & Λίστες > Επιλογές λογαριασμού από πάνω δεξιά.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα επιλογής Οι παραγγελίες σας.

5. Κάντε κλικ στην εντολή Αρχειοθέτηση κάτω από την παραγγελία που θέλετε να αρχειοθετήσετε.

6. Κάντε κλικ στην εντολή Αρχειοθέτηση στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό παραγγελιών μου στο Amazon;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό του λογαριασμού μου στο Amazon, αλλά μπορείτε να αρχειοθετήσετε το ιστορικό σας αφαιρώντας το από την κανονική σελίδα ιστορικού παραγγελιών. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αρχειοθετήσετε το ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού μου στο Amazon:

  Πού πρέπει να ξεχυθείτε κατά την κατασκευή ενός υπολογιστή (και πού δεν πρέπει)

1. Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης στο Amazon.

2. Εισαγάγετε το email ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης για Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

3. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός & Λίστες.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις επιλογές Ο λογαριασμός σας, όπως φαίνεται.

5. Κάντε κλικ στο Αρχείο παραγγελίας για την παραγγελία και επίσης στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Πώς μπορώ να διαγράψω το παλιό ιστορικό αγορών στο Amazon;

Το ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού μου στο Amazon δεν μπορεί να διαγραφεί, ακόμα κι αν πρόκειται για παλιά αγορά. Το ιστορικό παραγγελιών σας μπορεί να αρχειοθετηθεί μόνο στον λογαριασμό σας στο Amazon. Για να αρχειοθετήσετε την παλιά σας αγορά στο Amazon:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Είσοδος στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon χρησιμοποιώντας τον αριθμό email ή το κινητό σας τηλέφωνο και τον κωδικό πρόσβασης.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Λογαριασμός & Λίστες > Ο λογαριασμός σας > Οι παραγγελίες σας.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Αρχειοθέτηση κάτω από την επιθυμητή σειρά.

5. Στο τέλος, κάντε κλικ στο Archive order για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία αρχειοθέτησης.

Πώς μπορώ να κρύψω τις αγορές από το Amazon;

Για να διατηρήσετε τις αγορές σας ιδιωτικές και κρυφές, ακολουθήστε τα λεπτομερή βήματα που αναφέρονται στην απάντηση στην παραπάνω ερώτηση. Αυτά τα βήματα για την αρχειοθέτηση του ιστορικού παραγγελιών του Amazon μπορούν να εκτελεστούν μόνο στην έκδοση υπολογιστή του Amazon.

Πώς μπορώ να κρύψω το ιστορικό περιήγησής μου στο Amazon;

Τώρα μπορείτε να αποκρύψετε το ιστορικό περιήγησής σας στον λογαριασμό σας στο Amazon στην επιφάνεια εργασίας σας.

  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφωνητή σας; Δείτε πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Είσοδος στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon χρησιμοποιώντας τον αριθμό email ή το κινητό σας τηλέφωνο και τον κωδικό πρόσβασης.

3. Κάντε κλικ στις επιλογές Λογαριασμός & Λίστες > Επιλογές λογαριασμού από πάνω δεξιά.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα επιλογής Οι παραγγελίες σας.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Το ιστορικό περιήγησής σας.

6. Κάντε κλικ στο Προβολή ή επεξεργασία του ιστορικού περιήγησής σας.

7. Κάντε κλικ στο Manage History.

8Α. Κάντε κλικ στο Αφαίρεση όλων των στοιχείων από την προβολή.

8Β. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ιστορικού περιήγησης για να σταματήσετε την αποθήκευση του ιστορικού περιήγησής σας.

Πώς μπορώ να αποκρύψω παραγγελίες στο Amazon Mobile;

Μπορείτε να αποκρύψετε μια παραγγελία στο πρόγραμμα περιήγησης Amazon για κινητά αρχειοθετώντας την. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε το ίδιο:

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε την επιλογή παραγγελίας Αρχειοθέτησης στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας μόνο από την επιφάνεια εργασίας.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης στο Amazon.

2. Συνδεθείτε με το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό πρόσβασης.

3. Αφού συνδεθείτε, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο πρόγραμμα περιήγησής σας από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Επιλέξτε την τοποθεσία Desktop για να δείτε την τοποθεσία Amazon σε λειτουργία επιφάνειας εργασίας.

5. Τώρα, πατήστε Επιστροφές & Παραγγελίες από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

6. Εντοπίστε την επιθυμητή προηγούμενη παραγγελία και πατήστε την επιλογή Αρχειοθέτηση παραγγελίας για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

7. Πατήστε Archive order για άλλη μια φορά για επιβεβαίωση του αναδυόμενου παραθύρου.

Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό αγορών μου στο Amazon Mobile;

Προς το παρόν, δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αγορών σας στην εφαρμογή Amazon για κινητά. Ωστόσο, μπορείτε να αρχειοθετήσετε το ιστορικό αγορών ή τις παραγγελίες σας από τον ιστότοπο της Amazon για υπολογιστές μόνο από το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας τηλεφώνου. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αρχειοθετήσετε τυχόν παραγγελίες σας από το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σε λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αποκρύπτετε ή να διαγράφετε το ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού μου στο Amazon. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.