Πώς να λάβετε χρονοδιαγράμματα μέσων μαζικής μεταφοράς μέσα στο Facebook Messenger

Εάν βασίζεστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς, και πολλοί από εμάς, το να χάσετε το λεωφορείο ή το τρένο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Είναι κακό αν πας για συνέντευξη και κακό αν προσπαθείς να προλάβεις το τελευταίο τρένο για το σπίτι. Για μια καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά ή στο σχολείο, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την ώρα άφιξης της δημόσιας συγκοινωνίας της επιλογής τους. Ομοίως γνωρίζουν την επόμενη επιλογή τους σε περίπτωση που χάσουν την πρώτη. Για στιγμές που σας πιάνουν απροετοίμαστοι, το νέο ρομπότ της Moovel στο Facebook Messenger Public Transport By Moovel είναι η απάντηση. Λειτουργεί τόσο στο τηλέφωνό σας όσο και στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλά χρησιμοποιείται καλύτερα σε τηλέφωνα. Στέλνετε στο bot την τρέχουσα τοποθεσία σας και σας δίνει χρονοδιαγράμματα για τις δημόσιες συγκοινωνίες.

  Πώς να αφαιρέσετε μια εικόνα προφίλ Facebook από τον λογαριασμό σας

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος για να προσθέσετε το bot Public Transport by Moovel. Πατήστε “Ξεκινήστε” και περιμένετε να σας στείλει το bot το μήνυμα καλωσορίσματος.

Μόλις λάβετε τα μηνύματα, θα δείτε ένα κουμπί «Κοινή χρήση τοποθεσίας». Πατήστε το για να μοιραστείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια διαφορετική τοποθεσία μέσω του χάρτη εντός εφαρμογής και να λάβετε χρονοδιαγράμματα μεταφοράς για αυτήν.

Οι ώρες μεταφοράς σας λένε ποιο λεωφορείο ή τρένο είναι διαθέσιμο και πόσος χρόνος απομένει για να το προλάβετε. Εάν πατήσετε το κουμπί “Λήψη περισσότερων λεπτομερειών” στην κάρτα πληροφοριών, θα σας μεταφέρει σε έναν χάρτη που σας οδηγεί στον πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό ή στάση λεωφορείου.

  Πώς να παρακολουθείτε την πτήση σας με ένα bot Facebook Messenger

Δεν θα δείτε το κουμπί “Αποστολή τοποθεσίας” μετά από αυτό. Για να στείλετε στο bot την τοποθεσία σας για δεύτερη φορά, πατήστε το κουμπί τοποθεσίας δίπλα στο κουμπί με τους αντίχειρες πάνω από το πληκτρολόγιο. Θα δείτε έναν χάρτη με την τρέχουσα τοποθεσία σας ήδη καρφιτσωμένη πάνω του. Μπορείτε εναλλακτικά να αναζητήσετε και να επιλέξετε ένα διαφορετικό.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες By Moovel είναι χρήσιμες, αλλά περιορίζονται στις πόλεις όπου το Moovel λειτουργεί επί του παρόντος. Δεν θα λειτουργήσει για πολλούς ανθρώπους που κατοικούν εκτός αυτών των πόλεων, και στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Το bot δεν σας λέει εάν οι διαθέσιμες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας είναι για τρένο ή λεωφορείο. Εάν είστε τουρίστας που χρησιμοποιεί αυτό το bot, μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να το καταλάβετε. Σε αυτή την περίπτωση, ο χάρτης μπορεί να βοηθήσει.

  Πώς να αναγνωρίσετε και να επισημάνετε μια διαφήμιση στη ροή ειδήσεων του Facebook

Προσθέστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς By Moovel στο Facebook Messenger