Πώς να λάβετε την ενημέρωση των δημιουργών της άνοιξης

Το Windows 10 Spring Creators Update είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως. Οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν την Spring Creators Update μέσω των ενημερώσεων των Windows, ωστόσο, η ενημέρωση ενδέχεται να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει σε όλους. Η κυκλοφορία εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε συνήθως ενημερώσεις, π.χ. εάν η τελευταία σημαντική ενημέρωση λειτουργιών κυκλοφόρησε μετά από μερικούς μήνες ή αρκετούς μήνες, αυτή η ενημέρωση πιθανότατα θα ακολουθήσει τη σειρά.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows

Για να ελέγξετε εάν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ενότητα Ενημέρωση και ασφάλεια. Στην καρτέλα Windows Update, ελέγξτε για νέες ενημερώσεις. Οι πιθανότητες είναι ότι η νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη ή μπορεί να έχει ήδη ληφθεί και να εκκρεμεί η εγκατάσταση. Αν ναι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση τώρα». Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει από τριάντα λεπτά έως δύο ώρες.

  Πώς να κάνετε το χειριστήριό σας να μιμείται έναν ελεγκτή Xbox

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την ανάρτησή μας σχετικά με την προετοιμασία του συστήματός σας για μια σημαντική ενημέρωση λειτουργιών προτού επιλέξετε να λάβετε την Spring Creators Update μέσω των Windows Updates.

Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

Εάν θέλετε να λάβετε την Spring Creators Update αυτήν τη στιγμή και δεν θέλετε να περιμένετε να σας τη διαθέσει η Microsoft, μπορείτε να αναγκάσετε την ενημέρωση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων και αυτή τη φορά η Microsoft ήταν έξυπνη σχετικά με την κυκλοφορία του Spring Creators Update μέσω αυτού του εργαλείου.

Με προηγούμενες ενημερώσεις δυνατοτήτων, το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων EXE εξακολουθούσε να ονομάζεται Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε ποια έκδοση των Windows 10 θα κατέβαζε ήταν να ελέγξετε την έκδοση της εφαρμογής. Αυτή τη φορά όμως, όταν κάνετε λήψη του εργαλείου, θα αποθηκευτεί με το όνομα mediacreationtool1803.exe.

  Λάβετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχει ένα νέο παιχνίδι Google Doodle

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το εργαλείο και να το χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε τον τρέχοντα υπολογιστή στο Spring Creators Update. Το εργαλείο θα ενημερώσει την τρέχουσα εγκατάσταση, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε καθαρή εγκατάσταση.

Φροντίστε να επιλέξετε τη σωστή έκδοση και τύπο αρχιτεκτονικής κατά τη λήψη της Ενημερωμένης έκδοσης Spring Creators με αυτό το εργαλείο. Εάν εκτελείτε μια έκδοση 32 bit, δεν θα μπορείτε να κάνετε ενημέρωση στην επόμενη έκδοση εάν έχετε κατεβάσει την έκδοση 64 bit. Ομοίως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή έκδοση, π.χ. Home ή Professional.

  Πώς να αναγνωρίσετε τη μουσική με το iPhone ή το iPad σας

Όταν κάνετε ενημέρωση χρησιμοποιώντας το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων, όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία σας παραμένουν ανέγγιχτα. Και στους δύο τύπους ενημερώσεων, θα δημιουργηθεί ένας φάκελος Windows.old στη μονάδα δίσκου των Windows (συνήθως στη μονάδα δίσκου C). Θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση εντός 30 ημερών, επομένως βεβαιωθείτε ότι δεν τη διαγράψετε μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η νέα ενημέρωση εκτελείται ομαλά.