Πώς να κάνετε το χειριστήριό σας να μιμείται έναν ελεγκτή Xbox

Οι παίκτες PC έχουν κρατήσει μια ασφαλή, αν και ανθυγιεινή απόσταση από τους παίκτες κονσόλας, με το επιχείρημα ότι οι υπολογιστές με gamepad είναι πιο ισχυροί και πιο ικανοί από τις κονσόλες. Ωστόσο, αυτό το gamepad είναι ακριβώς αυτό που καθορίζει τις κονσόλες. Λαμβάνουν το τεράστιο μέγεθος του πληκτρολογίου και του ποντικιού και το συμπυκνώνουν σε ένα μόνο χειριστήριο. Τα σύγχρονα παιχνίδια διαθέτουν “πλήρη υποστήριξη ελεγκτή”, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο οποιασδήποτε κονσόλας σε έναν υπολογιστή ακριβώς όπως προοριζόταν σε μια κονσόλα (πλήρης με ακριβή αντιστοίχιση κουμπιών). Τα χειριστήρια Xbox ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό από τα Windows, έτσι ώστε το χειριστήριο Xbox One S συνδέεται ακόμη και ασύρματα με έναν υπολογιστή ακριβώς όπως θα έκανε στην κονσόλα Xbox One S. Ωστόσο, για τους παίκτες που χρησιμοποιούν μη παραδοσιακά χειριστήρια, υπάρχει ένας τρόπος να συνδέσετε το χειριστήριό σας, αλλά να το κάνετε να μιμηθεί ένα χειριστήριο Xbox.

Αυτό θα απαιτήσει τη χρήση εξωτερικού λογισμικού για να επιτευχθεί, επειδή παρόλο που τα Windows υποστηρίζουν εγγενώς το χειριστήριο Xbox 360 (αν και με πρόσθετα), δεν θα εκχωρεί αυτόματα λειτουργίες όπως θα έκανε σε ένα χειριστήριο Xbox. Αυτό δεν οφείλεται σε προκατάληψη ανάπτυξης, αλλά απλώς επειδή δεν μπορούν να προσαρμόσουν ένα παιχνίδι για να απευθύνεται σε κάθε ελεγκτή εκεί έξω. Τούτου λεχθέντος, για να προσομοιώσετε ένα χειριστήριο Xbox, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του Toca Edit Xbox 360 Controller Emulator.

Εύρεση της έκδοσης του παιχνιδιού σας

Toca Edit Xbox 360 Controller Emulator έχει δύο εκδόσεις. μια έκδοση για παιχνίδια 32 bit (ονομάζονται επίσης αρχιτεκτονική x86) και παιχνίδια 64 bit. Αυτές οι εκδόσεις δεν έχουν καμία σχέση με την εγκατάσταση των Windows που είναι 32-bit ή 64-bit. Σχετίζονται με το(τα) παιχνίδι(α) που έχετε εγκαταστήσει και ποια έκδοση είναι. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό.

  Πώς να διαμορφώσετε και να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου του ρολογιού στην αρχική σας οθόνη

Αρχείο EXE παιχνιδιού

Για να μιμηθείτε ένα χειριστήριο Xbobx, πρέπει να βρείτε την έκδοση για το παιχνίδι σας που είναι συμβατή με την εφαρμογή. Μεταβείτε στο φάκελο όπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι σας. Βρείτε το εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Ιδιότητες. Στο παράθυρο “Ιδιότητες”, μεταβείτε στην καρτέλα “Συμβατότητα”.

Εδώ, επιλέξτε το πλαίσιο για «Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για» και θα σας δοθεί μια λίστα με τα λειτουργικά συστήματα. Εάν η λίστα ξεκινά στα Windows Vista, τότε έχετε ένα παιχνίδι 64-bit. Ωστόσο, εάν η λίστα ξεκινά στα Windows 95, τότε έχετε ένα εκτελέσιμο αρχείο x86/32-bit στο χέρι σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Whatsapp

Έλεγχος Task Manager

Ανοίξτε τη διαχείριση εργασιών. Κάτω αριστερά, κάντε κλικ στο «Περισσότερες λεπτομέρειες». Μεταβείτε στην καρτέλα “Λεπτομέρειες”. Εδώ, στη γραμμή ετικετών, κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ στο «Επιλογή στηλών».

Σε αυτήν τη λίστα, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε μια στήλη για την «Πλατφόρμα», ελέγξτε τη και πατήστε ΟΚ.

Τώρα όλα τα προγράμματα που εκτελούνται θα έχουν τις πρόσθετες πληροφορίες για το εάν εκτελείτε μια εφαρμογή 32-bit ή 64-bit. Εκτελέστε το παιχνίδι σας και ελέγξτε την έκδοσή του στη στήλη Πλατφόρμα στη Διαχείριση εργασιών.

Διαμόρφωση

Εκτελέστε Toca Edit Xbox 360 Controller Emulator. Εάν αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα «Το Xinput λείπει…», κάντε κλικ στο «Δημιουργία» και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Σε αυτό το σημείο, συνδέστε το χειριστήριό σας. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που συνδέετε το χειριστήριό σας, αφήστε του λίγα λεπτά για να εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης, κ.λπ. Μόλις γίνει αυτό, ελέγξτε το Toca Edit Xbox 360 Controller Emulator για να βρείτε ένα νέο παράθυρο που λέει “Εντοπίστηκε νέα συσκευή” . Θα σας ενημερώσει ότι έχει εντοπίσει μια συσκευή με μοναδικό αναγνωριστικό παρουσίας εάν χρησιμοποιείτε μια δημοφιλή συσκευή, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη της διαμόρφωσης. Πατήστε «Επόμενο» και πατήστε «Τέλος».

  Θυμόμαστε το GeoCities, τον πρόδρομο της δεκαετίας του 1990 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τώρα μπορείτε να δείτε τη συσκευή σας να διαβάζει ως ελεγκτής Xbox 360. Πρέπει ακόμα να διαμορφώσετε κουμπιά, γιατί οι προεπιλογές θα επιλεγούν λανθασμένα.

Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομα του κουμπιού που θέλετε να προσομοιώσετε και πατήστε ‘Εγγραφή’ και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί στον ελεγκτή σας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτήν τη λειτουργία. Περάστε από αυτό για κάθε κουμπί και πατήστε “Αποθήκευση”.

Φροντίστε να κλείσετε την εφαρμογή πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε το χειριστήριό σας στην προεπιλεγμένη του κατάσταση, απλώς φορτώστε τον εξομοιωτή Toca Edit Xbox 360 και πατήστε «Επαναφορά».

Λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε παιχνίδια 32 bit και 64 bit, τότε θα χρειαστεί να κάνετε λήψη και να εκτελέσετε και τους δύο εξομοιωτές, διαφορετικά ο ελεγκτής σας είτε δεν θα εγγραφεί καθόλου στο παιχνίδι είτε θα το κάνει με το λάθος έλεγχοι.

Κατεβάστε το Toca Edit Xbox 360 Controller Emulator

μέσω του Project Phoenix Media