Πώς να κρύψετε το email σας από την οθόνη σύνδεσης στα Windows 10

Η οθόνη σύνδεσης των Windows 10 σάς δείχνει δύο πράγματα. τον λογαριασμό email με τον οποίο συνδέεστε εάν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Microsoft και τον προτιμώμενο τύπο κωδικού πρόσβασης. Εάν χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Microsoft, θα σας ζητηθεί να τον εισαγάγετε. Εάν χρησιμοποιείτε PIN, η οθόνη σύνδεσης σας ζητά να εισαγάγετε το PIN. Η οθόνη σύνδεσης δεν πρέπει να προσδιορίζει τον τύπο κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείτε σε όλους, αλλά αυτό αποτελεί επιχείρημα για άλλη μια μέρα. Η οθόνη σύνδεσης εμφανίζει επίσης το email σας και αυτό είναι λίγο πιο ανησυχητικό. Ευτυχώς, υπάρχει μια λανθασμένη επιλογή που σας επιτρέπει να αποκρύψετε το email σας από την οθόνη σύνδεσης στα Windows 10.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στα Windows 10

Απόκρυψη email από την οθόνη σύνδεσης

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στον Λογαριασμό. Επιλέξτε την καρτέλα Επιλογές εισόδου και πραγματοποιήστε κύλιση μέχρι το τέλος στην ενότητα Απόρρητο. Εδώ, θα δείτε μια επιλογή «Εμφάνιση στοιχείων λογαριασμού (π.χ. διεύθυνση email) στην οθόνη σύνδεσης. Απενεργοποιήστε το και το email σας θα κρυφτεί από την οθόνη σύνδεσης.

Αυτή η επιλογή υπήρχε από την Ενημέρωση Επετείου που έφτασε πέρυσι. Οι περισσότεροι χρήστες των Windows 10 θα πρέπει να το έχουν ήδη ή το μεταγενέστερο Creators Update. Εξακολουθεί να υπάρχει στην πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση των Windows 10. το Fall Creators Update.

Αν και δεν αναφέρει ρητά τι, αυτή η επιλογή θα κρύψει επίσης άλλες πληροφορίες από την οθόνη σύνδεσης σχετικά με τον λογαριασμό σας. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να είναι ορατό στην οθόνη σύνδεσης εκτός από το email σας, οπότε μπορούμε μόνο να μαντέψουμε τι άλλο θα αφαιρεθεί. Είναι αυτονόητο ότι αυτή η επιλογή θα πρέπει να τοποθετηθεί κάπου πιο εμφανή, όπως στην καρτέλα Οι πληροφορίες σας ή στην καρτέλα λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εφαρμογών.

  Το Capsa είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο ανάλυσης δικτύου για LAN & WLAN

Η απόκρυψη του email σας από την οθόνη σύνδεσης δεν θα έχει καμία επίδραση στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε. Εάν χρησιμοποιείτε ένα PIN ή έναν αλφαριθμητικό κωδικό πρόσβασης, θα το χρησιμοποιείτε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποκαλυφθεί η διεύθυνση email σας. Αυτό ρυθμίζεται σε βάση ανά χρήστη, επομένως, εάν έχετε προσθέσει πολλούς λογαριασμούς στο σύστημά σας Windows 10, θα πρέπει να αποκρύψετε το email από την οθόνη σύνδεσης για κάθε λογαριασμό ξεχωριστά.

Ένα δημόσια ορατό αναγνωριστικό email μπορεί να μην αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια εάν εργάζεστε και είναι ορατό το email της εργασίας σας. Ωστόσο, για προσωπικούς λογαριασμούς, αυτό μπορεί να αποτελέσει απειλή. Εάν επρόκειτο να απομακρυνθείτε από το σύστημά σας ή απλώς να το κλειδώσετε δημόσια, κάποιος θα μπορούσε να απομνημονεύσει το email σας. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των καμερών που διαθέτουν τα τηλέφωνα σήμερα, μια φωτογραφία μπορεί να κάνει το κόλπο.

  Βρείτε ταινίες ανά είδος, θέμα, μέρος, περίοδο και άλλα