Πώς να εγκαταστήσετε πρόσθετα Gmail

Το Chrome διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πρόσθετα προγράμματος περιήγησης. Η ίδια η Google διαθέτει μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη με ιδιόκτητα πρόσθετα και εφαρμογές που βοηθούν στην ενσωμάτωση των δικών της υπηρεσιών σε όλο το πρόγραμμα περιήγησης. Η Google δεν κατέχει απλώς το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης στην αγορά σήμερα. Διαθέτει επίσης μία από τις καλύτερες υπηρεσίες email. Gmail. Το Gmail για επιχειρήσεις προσφέρει σε εταιρείες, μεγάλες και μικρές, μια εξαιρετική υπηρεσία email που είναι εύκολο να ρυθμιστεί και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες. Η ομάδα πίσω από το Gmail μόλις εισήγαγε πρόσθετα. Ήταν ήδη διαθέσιμα για περισσότερο από ένα χρόνο στην προεπισκόπηση προγραμματιστή, αλλά μόλις ολοκλήρωσαν τη σταθερή έκδοση του Gmail. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα Gmail.

  Πώς να χαρτογραφήσετε δεδομένα σε έναν παγκόσμιο χάρτη

Τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή για το Gmail είναι περιορισμένα. Έχουν επίσης επιχειρηματικό προσανατολισμό, αλλά περιλαμβάνουν τα Asana και Trello. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά μεγαλύτερα ονόματα όπως το Dropbox και το Jira ελπίζουμε ότι θα εμφανιστούν σύντομα στη βιβλιοθήκη.

Εγκαταστήστε πρόσθετα Gmail

Αν και τα πρόσθετα του Gmail απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις, είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες, ακόμη και για εκείνους που έχουν έναν συνηθισμένο λογαριασμό Gmail.

Ανοίξτε το Gmail στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο κουμπί οδοντωτό τροχό κάτω από την εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά. Στο μενού που ανοίγει, θα δείτε την επιλογή «Λήψη πρόσθετων». Κλίκαρέ το.

  Πώς να επανεκκινήσετε το νησί σας στο "Animal Crossing: New Horizons"

Θα ανοίξει ένα παράθυρο που θα σας δείχνει τη μέτρια βιβλιοθήκη πρόσθετων Gmail.

Αναζητήστε αυτό που θέλετε να εγκαταστήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Θα πρέπει να εκχωρήσετε στο πρόσθετο άδεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο Gmail. Τα πρόσθετα απαιτούν εκτεταμένη πρόσβαση, επομένως βεβαιωθείτε ότι εγκαθιστάτε μόνο τα πρόσθετα Gmail που εμπιστεύεστε πραγματικά. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Πρόσβαση στα πρόσθετα Gmail

Φαίνεται ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα πρόσθετα από τα κύρια Εισερχόμενα. Πρέπει να ανοίξετε ένα νήμα email για να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο. Μέσα σε ένα νήμα email, θα δείτε το αντίστοιχο εικονίδιο/λογότυπο του πρόσθετου στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας. Κάντε κλικ σε αυτό για να αναπτύξετε το πλαίσιο που θα προσθέσει το πρόσθετο.

  Τι είναι το τσιπ M1 της Apple για Mac;

Θα πρέπει φυσικά να συνδεθείτε στην υπηρεσία για την οποία προορίζεται το πρόσθετο. Για παράδειγμα, εάν εγκαταστήσετε το πρόσθετο Trello, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο Trello μέσα στο Gmail.

Αυτό είναι ένα καλό βήμα λαμβάνοντας υπόψη πολλές επεκτάσεις τρίτων για το Chrome που εισάγουν κάτι παρόμοιο στο Gmail. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος των πρόσθετων στο Chrome Web Store είναι αφιερωμένο στη βελτίωση του Gmail ενσωματώνοντας άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες. Είναι καλό που η Google το πήρε κατά μέτωπο. Θα διασφαλίσει ότι οι εταιρείες έχουν τον έλεγχο των επίσημων πρόσθετων τους και ότι υπάρχει μικρότερη πιθανότητα παραβίασης της ασφάλειας.