Βρείτε ταινίες ανά είδος, θέμα, μέρος, περίοδο και άλλα

Είναι το Σαββατοκύριακο και η τέλεια στιγμή για να παρακολουθήσετε μια ταινία. Το μόνο ερώτημα είναι ποια ταινία πρέπει να παρακολουθήσετε; Είναι η μόνη ερώτηση που θα αποφασίσει μεταξύ μιας καλά περασμένης νύχτας ή μιας εντελώς χαμένης νύχτας. Το Movienr είναι μια υπηρεσία web που μπορεί να βοηθήσει. σας επιτρέπει να αναζητάτε ταινίες ανά είδος, θέμα, μέρος, περίοδο κ.λπ. Λοιπόν, γιατί είναι εντυπωσιακό όταν κάθε άλλη υπηρεσία αναζήτησης ταινιών έχει ένα φίλτρο είδους; Είναι τα άλλα φίλτρα που το κάνουν ξεχωριστό. Το φίλτρο Theme έχει τα πάντα, από εξωγήινους, ζώους, καταστροφές μέχρι τον πάντα δημοφιλή βρικόλακα. Έπειτα, υπάρχει το φίλτρο μερών που βρίσκει ταινίες με βάση το μέρος όπου βρίσκονται, όπως ίσως ένα νησί, μια ζούγκλα ή ένα επιδόρπιο. Το θέμα είναι ότι αυτή δεν είναι η τυπική αναζήτηση ταινιών που βασίζεται στο είδος. Βασίζεται πολύ περισσότερο στο ενδιαφέρον.

  Πώς να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών στα Windows 10

Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Έχει την επιλογή χρήσης του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Google, αλλά η υπηρεσία απέτυχε να συνδεθεί σωστά με τον καθένα όταν το δοκιμάσαμε και τελικά έπρεπε να εγγραφείτε απευθείας στην υπηρεσία. Θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook ή τον λογαριασμό σας Google για να συνδεθείτε στην υπηρεσία, το μικρό σφάλμα έχει διορθωθεί. Μόλις μπείτε, πηγαίνετε στην αρχική σελίδα, αλλά μεταβείτε στην καρτέλα Discover για να ξεκινήσετε την αναζήτηση μιας ταινίας και για να δείτε όλα τα υπέροχα φίλτρα που διαθέτει η υπηρεσία.

Έχετε είδος, θέμα, μέρος, περίοδο, νέες ταινίες και προέλευση. Μου αρέσουν πολύ τα φίλτρα Origin γιατί σας βοηθούν να βρείτε ταινίες από άλλες χώρες.

  Πώς να ρυθμίσετε το εργαλείο διαχείρισης διακομιστή Ajenti στον διακομιστή Ubuntu

Τα φίλτρα είναι αμοιβαία αποκλειόμενα. μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο ένα και όχι όλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να βρείτε μια ταινία δράσης με εξωγήινους που διαδραματίζονται στην έρημο. Καθώς επιλέγετε διαφορετικά φίλτρα, η λίστα ταινιών κάτω από την επιλογή ενημερώνεται για να προτείνει ταινίες που ταιριάζουν. Στα δεξιά, λαμβάνετε επίσης μια λίστα ταινιών ταξινομημένων κατά θέμα ή τύπο ή είδος και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να βρείτε κάτι να παρακολουθήσετε, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν πάρα πολλές λίστες ταινιών εκεί έξω που δεν αξίζουν τον χρόνο περάσουν από.

Όταν σας αρέσει μια ταινία, κάντε κλικ σε αυτήν και μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία της στο IMDb, να παρακολουθήσετε το τρέιλερ και ακόμη και να λάβετε μια λίστα με το καστ. Μπορείτε επίσης να δείτε το χρόνο εκτέλεσης της ταινίας και τη χώρα στην οποία δημιουργήθηκε. Το Movienr είναι μια υπηρεσία αναζήτησης ταινιών κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να επισημαίνετε, να βαθμολογείτε και να σας αρέσουν οι ταινίες που παρακολουθείτε. Μπορείτε να μιλήσετε για ταινίες στην ενότητα Ροή και να δείτε τι λένε οι άλλοι. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε άλλα μέλη και αυτά, με τη σειρά τους, μπορούν να σας ακολουθήσουν για να δουν ποιες ταινίες βλέπετε και τι πιστεύετε για αυτές. Για ταινίες που έχετε παρακολουθήσει, μπορείτε επίσης να υποβάλετε μια περίληψη της πλοκής.

  Πόσο ασφαλείς είναι οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης;

Η υπηρεσία είναι αρκετά καλή με την ενσωμάτωση ενός κοινωνικού στοιχείου, αλλά μας αρέσει λόγω των επιλογών φίλτρου που προσφέρει. Δοκιμάστε το και πείτε μας αν βρήκατε κάτι που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Επισκεφτείτε το Movienr