Πώς να κρύψετε τις ενημερώσεις σας στο Facebook από το χρονολόγιό σας πριν τις δημοσιεύσετε


Όταν δημοσιεύετε μια ενημέρωση στο Facebook, εμφανίζεται στο News Feed των φίλων σας καθώς και στο χρονολόγιό σας. Όποιος σας ακολουθεί θα δει την ενημέρωση και οποιοσδήποτε επισκέπτεται το προφίλ σας θα τη δει επίσης, υπό την προϋπόθεση ότι το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις απορρήτου σας. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του News Feed και του Timeline, το News Feed είναι όλα όσα δημοσιεύετε. Είναι νέα για εσάς που παραδίδονται στους ακόλουθούς σας. Το Timeline είναι ένα χρονολογικό σύνολο σημαντικών γεγονότων στη ζωή σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει όλες τις αναρτήσεις σας, αλλά κανονικά θα περιλαμβάνει αυτές με τις οποίες αλληλεπιδρούν περισσότερο οι φίλοι σας και τυχόν σημαντικά γεγονότα της ζωής που προσθέτετε. Το Facebook έχει πλέον κυκλοφορήσει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να εξαιρέσετε μια ενημέρωση από την εμφάνιση στο Χρονολόγιό σας πριν τη δημοσιεύσετε. Ετσι δουλευει.

  Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες HD στο Facebook από το τηλέφωνό σας

Μεταβείτε στη ροή ειδήσεων του Facebook και συνθέστε μια νέα ενημέρωση. Θα δείτε μια νέα επιλογή που ονομάζεται “Απόκρυψη από το Χρονολόγιο σας” να εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την περιοχή σύνθεσης αλλά πάνω από τα κουμπιά check-in και δραστηριότητας. Επιλέξτε την επιλογή, συνθέστε την ενημέρωσή σας και δημοσιεύστε την. Όλοι οι φίλοι και οι ακόλουθοί σας θα βλέπουν την ενημέρωση στη Ροή Ειδήσεων τους, αλλά δεν θα εμφανίζεται στο Χρονολόγιό σας, ανεξάρτητα από το εάν κάποιος φίλος, κάποιος που σας ακολουθεί ή κάποιος με τον οποίο δεν είστε συνδεδεμένοι, επισκεφτεί το προφίλ σας.

  Πώς να λάβετε χρονοδιαγράμματα μέσων μαζικής μεταφοράς μέσα στο Facebook Messenger

Αυτό είναι πιθανό να είναι χρήσιμο εάν δημοσιεύετε φωτογραφίες που δεν θέλετε να μπορούν να βλέπουν όλοι πολύ εύκολα, αν και μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τις έξυπνες λίστες στο Facebook για να τροποποιήσετε την ορατότητά τους.

Εάν θέλετε να αποκρύψετε κάποια από τις παλαιότερες αναρτήσεις σας από το Χρονολόγιό σας, μεταβείτε στη σελίδα Προφίλ και αναζητήστε την ανάρτηση. Κάντε κλικ στο κουμπί με το μικρό βέλος επάνω δεξιά και επιλέξτε “Απόκρυψη από τη γραμμή χρόνου”.

Η αλλαγή φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει στους χρήστες τις τελευταίες ημέρες. Εάν δεν βλέπετε ακόμη την επιλογή, περιμένετε λίγο περισσότερο.

  Αποθηκεύστε οποιαδήποτε ανάρτηση στο Facebook για μεταγενέστερη προβολή στο Google Chrome