Πώς να κρύψετε τις εικόνες αποστολέα στο Gmail για iOS


Οι εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν πολλούς λεπτούς μικρούς τρόπους για να σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί. Μερικές φορές είναι ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα νήμα και μερικές φορές είναι οι μικρές ετικέτες που εφαρμόζουν αυτόματα σε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι καλύτερες εφαρμογές email λειτουργούν προληπτικά για να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε και να απαντήσετε σε σημαντικά μηνύματα και το Gmail δεν διαφέρει. Ένα από τα μακροχρόνια χαρακτηριστικά του ήταν οι εικόνες αποστολέα. Κάθε φορά που λαμβάνετε ένα email, συνοδεύεται από την εικόνα που σχετίζεται με το προφίλ του αποστολέα. Το θέμα είναι να διευκολύνετε την αναγνώριση του ποιος σας έστειλε ένα μήνυμα, αλλά οι εικόνες δεν εμφανίζονται πάντα. Συχνά, λαμβάνετε απλώς τα αρχικά του ατόμου που σας έστειλε το email. Το Gmail έχει πλέον δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να απενεργοποιούν τις εικόνες αποστολέα στο iOS. Να πώς.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια συνδεδεμένη εικόνα στο Safari στο iOS 10

Βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Gmail στο iPhone σας. Θα πρέπει να είναι η έκδοση 5.0.9. Πατήστε το κουμπί χάμπουργκερ επάνω αριστερά και στο συρτάρι πλοήγησης, κάντε κύλιση προς τα κάτω.

Πατήστε Ρυθμίσεις και στην κύρια οθόνη Ρυθμίσεις, θα δείτε μια επιλογή «Εμφάνιση εικόνων αποστολέα» την οποία μπορείτε να σύρετε προς τα έξω. Οι εικόνες αποστολέα δεν θα εμφανίζονται πλέον σε κανένα φάκελο εισερχομένων.

Οι χρήστες Android έχουν εδώ και καιρό αυτήν τη δυνατότητα στην έκδοση της εφαρμογής Gmail που διαθέτουν. Η ενεργοποίηση και η απενεργοποίησή του είναι αρκετά απλή. μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Gmail μέσω του συρταριού πλοήγησης και πατήστε «Γενικές ρυθμίσεις» στην οθόνη «Ρυθμίσεις». Θα βρείτε μια επιλογή ‘Sender Image’ στην οθόνη Γενικές Ρυθμίσεις που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε.

  Πώς να κρύψετε το Dock στο iOS 11 [No Jailbreak]

Στα χαρτιά, οι εικόνες αποστολέα φαίνονται σαν μια λογική ιδέα, αλλά δεν θα δημιουργήσουν όλοι ένα προφίλ email με μια κατάλληλη εικόνα που να σχετίζεται με αυτό. Το Gmail δεν θα εμφανίζει πάντα σωστά αυτές τις εικόνες και φυσικά, το Gmail δεν είναι η μόνη υπηρεσία email στο μπλοκ και δεν παίζει πάντα καλά με τις άλλες.

Η εφαρμογή Messages στο iOS είχε παρόμοιο πρόβλημα με τις εικόνες επαφών που εμφανίζονται στα νήματα συνομιλιών. Αυτές οι εικόνες ήταν συχνά κενοί γκρι κύκλοι, επειδή οι χρήστες δεν είχαν μια εικόνα για κάθε επαφή στο τηλέφωνό τους. Η Apple έπρεπε επίσης να παραχωρήσει και να παράσχει έναν τρόπο να τις απενεργοποιήσει.

  Πώς λειτουργεί η σκοτεινή λειτουργία του iOS 13 στο iPhone και το iPad σας

Κατεβάστε το Gmail από το App Store