Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Fidelity

Με περισσότερους από 50000 συνεργάτες και παγκόσμια παρουσία σε εννέα χώρες, η Fidelity αναδεικνύεται ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες χρηματιστηριακές εταιρείες. Φροντίζει τα πάντα, από τις ανάγκες συνταξιοδότησής σας μέχρι τη διαχείριση επενδύσεων και τα εύχρηστα επενδυτικά εργαλεία. Ίσως όμως ήθελες να μάθεις περισσότερα για τις επενδύσεις πιστότητας, όπως πώς να κλείσω τον λογαριασμό μου στο Fidelity και να ρευστοποιήσω τον λογαριασμό πιστότητας. Λοιπόν, αυτό το άρθρο έχει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Fidelity Investments. Και με τη βοήθεια αυτού του άρθρου, θα μάθετε επίσης να επικοινωνείτε με τον εικονικό βοηθό Fidelity.

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Fidelity

Εάν θέλετε επίσης να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργούν τα πάντα στο Fidelity και πώς κλείνουν οι λογαριασμοί τους, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

  14 Ενδιαφέροντα εργαλεία για τον έλεγχο και τη διαχείριση της ποιότητας του κώδικα

Τι είναι οι Επενδύσεις Fidelity;

Fidelity Investments είναι μια διάσημη χρηματιστηριακή εταιρεία που ασχολείται με τη διανομή κεφαλαίων και διαχειρίζεται αμοιβαία κεφάλαια. Βοηθά περαιτέρω με επενδυτικές συμβουλές, συνταξιοδοτικές υπηρεσίες, κεφάλαια δεικτών, διαχείριση περιουσίας, εκτέλεση και εκκαθάριση τίτλων, φύλαξη περιουσιακών στοιχείων και ασφάλιση ζωής.

Με απλά λόγια, είναι η απόλυτη λύση σας σε διαφορετικές οικονομικές απαιτήσεις. Εκτός από αυτό, η Fidelity επεκτείνει τη βοήθειά της για να διδάξει αρχάριους επενδυτές παρέχοντας εκτεταμένους εκπαιδευτικούς πόρους. Με τα 3 επίπεδα προηγμένης προστασίας ταυτότητας και το υψηλότερο ποσοστό επιστροφής μετρητών για αγορές, απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια διαχείρισης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Fidelity σας βοηθά να αναπτυχθείτε οικονομικά και να γίνετε πιο σταθεροί από ποτέ.

Πώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό Fidelity;

Ακολουθούν τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν στη σύνδεση στον λογαριασμό πιστότητας σας.

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη λογαριασμό με το Fidelity NetBenefits, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης και όνομα χρήστη για να συνδεθείτε.

1. Επισκεφθείτε το Fidelity Σύνδεση σελίδα στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

  Οι καλύτερες εφαρμογές ύπνου και διαλογισμού για χρήση το 2022

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

Μπορώ να εξαργυρώσω τον λογαριασμό μου στο Fidelity;

Ναι, μπορείτε σίγουρα να εξαργυρώσετε από τον λογαριασμό σας στο Fidelity.

Υπάρχει χρέωση για το κλείσιμο ενός λογαριασμού Fidelity;

Ναι, το Fidelity μπορεί να χρεώσει μια ελάχιστη χρέωση για το κλείσιμο ενός λογαριασμού.

Τι είναι το τέλος λογαριασμού Fidelity Close;

Η χρέωση κλεισίματος λογαριασμού Fidelity είναι 50 $.

Πού μπορώ να βρω τη φόρμα κλεισίματος λογαριασμού Fidelity;

Μπορείτε να βρείτε φόρμες λογαριασμού πιστότητας, φόρμες συναλλαγών και IRA στο Σελίδα Fidelity Online Forms and Applications. Ωστόσο, το Fidelity δεν προσφέρει φόρμα κλεισίματος λογαριασμού. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Fidelity.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κλείσει ένας λογαριασμός Fidelity;

Συνήθως, χρειάζονται 10 ημέρες για να κλείσει ένας λογαριασμός.

Πώς μπορώ να ρευστοποιήσω τον λογαριασμό μου στο Fidelity;

Ακολουθούν τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν στην εκκαθάριση του λογαριασμού πιστότητας.

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός πιστότητας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Transfer από τις διαθέσιμες επιλογές στο επάνω μέρος.

3. Επιλέξτε το λογαριασμό στο Transfer From and Transfer To.

Σημείωση: Καθορίστε πού θέλετε να μεταφερθούν τα χρήματα επιλέγοντας τράπεζες που είναι συνδεδεμένες για ΗΜΧ ή συνδέοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό με έναν λογαριασμό Fidelity.

  Οι 8 κορυφαίες πλατφόρμες για πρόσληψη προγραμματιστών WordPress

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το απαιτούμενο ποσό και κάντε κλικ στο Continue.

5. Τώρα, ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες και κάντε κλικ στο Submit για να εξαργυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Fidelity.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Fidelity Virtual Assistant;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εικονικό βοηθό Fidelity μεταβαίνοντας στο Εξυπηρέτηση πελατών Fidelity σελίδα και κάνοντας κλικ στο Start chat από την καρτέλα Ask the Virtual Assistant.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Fidelity Investments;

Θα πρέπει να επισκεφθείτε το Εξυπηρέτηση πελατών Fidelity σελίδα πρώτη. Εδώ θα βρείτε τρεις τρόπους για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών του Fidelity. Μπορείτε να ζητήσετε από τον Εικονικό Βοηθό, να συνομιλήσετε ζωντανά με την ομάδα ή απλά να τους καλέσετε στους αριθμούς που αναφέρονται.

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Fidelity;

Επί του παρόντος, το Fidelity σάς επιτρέπει να κλείσετε λογαριασμούς μεσιτείας ή διαχείρισης μετρητών με μηδενικό υπόλοιπο μέσω του Virtual Assistant. Ομοίως, για όλους τους άλλους λογαριασμούς, θα πρέπει να συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπο της Fidelity καλώντας στο 800-343-3548 για να κλείσετε όλους τους άλλους λογαριασμούς.

Σημείωση: Φροντίζετε να διατηρείτε πάντα έτοιμες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό λογαριασμού και τα τελευταία τέσσερα ψηφία του αριθμού κοινωνικής ασφάλισής σας. Μετά από όλα, αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

Τι είναι ο αριθμός τηλεφώνου Fidelity NetBenefits;

Ο αριθμός επικοινωνίας του Fidelity NetBenefits είναι 800-343-0860.

Χρεώνει το Fidelity για το κλείσιμο ενός λογαριασμού IRA;

Ναι, το Fidelity χρεώνει ένα τέλος εάν θέλετε να κλείσετε έναν IRA ή οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Fidelity. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.