Οι 8 κορυφαίες πλατφόρμες για πρόσληψη προγραμματιστών WordPress

Δεν είναι ποτέ εύκολο να προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress ενώ ακούτε για αμέτρητες αναφερόμενες απάτες. Ωστόσο, ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε σωστά με ορισμένες στρατηγικές προσλήψεων και αυτές τις πλατφόρμες.

Η επιχείρησή σας κρέμεται από την ισορροπία όταν αναζητάτε έναν προγραμματιστή WordPress.

Και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν δεν έχετε ιδέα για την ανάπτυξη ιστού. Σε αυτή την περίπτωση, γίνεται εύκολο για κάποιον να κάνει ένα χάος στην επιχείρησή σας και να τρέχει μακριά με τα χρήματα.

Πηγή: Upwork

Τι πρέπει να προσέχετε όταν προσλαμβάνετε έναν προγραμματιστή WordPress;

Εάν διαβάζετε αυτό, θα υποθέσω ότι είστε ιδιοκτήτης ιστότοπου που θέλετε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για βραχυπρόθεσμα έργα.

Αν ναι, οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ελαφρώς διαφορετικοί από το κυνήγι υποψηφίων για ημερήσια εργασία πλήρους απασχόλησης. Αυτές είναι μερικές συμβουλές που βασίζονται στην εμπειρία μου.

#1. Ελέγξτε το χαρτοφυλάκιο

Αυτό είναι ένα αστείο, ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι.

Κάθε προγραμματιστής συμβολαίου που αξίζει το αλάτι του έχει ένα επιβλητικό χαρτοφυλάκιο, το οποίο πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αλλά εδώ έρχεται μια ανατροπή – ο κόσμος των freelancing περιλαμβάνει επίσης απατεώνες που κλέβουν χαρτοφυλάκια άλλων, κλείνουν τη συμφωνία και την αναθέτουν περαιτέρω σε κάποιον προγραμματιστή!

Συνήθως δεν το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα, αλλά άνθρωποι σαν αυτόν δεν έχουν ιδέα για ανάπτυξη WordPress ή PHP και καταλήγουν να καταστρέψουν το έργο. Είτε τρέχουν μακριά με τα χρήματα είτε προσφέρουν ένα δευτερεύον πρόσθετο/θέμα που είναι απλά χάλια.

Στη συνέχεια, αναζητούμε ορισμένες στρατηγικές επιβίωσης για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης όταν πρόκειται για τη ζούγκλα του ελεύθερου επαγγελματία.

#2. Διασταυρώστε το χαρτοφυλάκιο

Τώρα που έχετε το χαρτοφυλάκιο, δώστε του μια βαθιά ματιά και ετοιμάστε ένα ερωτηματολόγιο.

Αλλά μην είστε τόσο προφανείς – θέλετε να φέρετε το ερωτηματολόγιο ως έκπληξη στην επόμενη κλήση ή συνάντηση! Εάν φαίνονται διστακτικοί ή μιλούν σε κύκλους, ξέρετε ότι είναι ώρα να ψάξετε κάπου αλλού για να προσλάβετε τον τέλειο προγραμματιστή του WordPress.

Αν και οι ακριβείς ερωτήσεις εξαρτώνται από το έργο, εδώ είναι μερικές που μπορώ να προτείνω:

  • Ακολουθείτε τις οδηγίες κώδικα του WordPress; Γιατί και γιατί όχι; (Δεν είναι μεγάλη ανησυχία ακόμα κι αν ο προγραμματιστής δεν τους ακολουθεί. Αυτό το στυλ κωδικοποίησης απαιτεί πολύ χρόνο. Αλλά είναι σημαντικό να κρίνουμε αν ο προγραμματιστής έχει ακούσει καν για τα πρότυπα κωδικοποίησης του WordPress.)
  • Πόσο χρόνο σας πήρε για να δημιουργήσετε αυτό το πρόσθετο; Μπορείτε να με καθοδηγήσετε στη διαδικασία;
  • Ποια είναι τα συνηθισμένα λάθη, σύμφωνα με εσάς, που κάνουν οι προγραμματιστές όταν δημιουργούν θέματα;
  • Ποιοι είναι οι περιορισμοί αυτού του θέματος όταν πρόκειται για διάφορα μεγέθη οθόνης και προγράμματα περιήγησης;
  • Ποια βελτιστοποίηση έχετε φροντίσει για την ανάπτυξη αυτού του θέματος/πρόσθετου;
  • Ποιες προσθήκες ανοιχτού κώδικα έχετε μελετήσει ως προγραμματιστής; Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργούν; (Είναι εντάξει ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε πολλά εδώ – η ιδέα είναι να δείτε πόσο εξοικειωμένο είναι αυτό το άτομο με την τέχνη του.)
  Διορθώστε τα πλαϊνά κουμπιά Corsair Scimitar που δεν λειτουργούν

Εάν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις απαντήσεις, καταγράψτε τις και δημοσιεύστε μερικές στα φόρουμ του WordPress — ζητήστε τη συμβουλή της κοινότητας σχετικά με τη γνώμη τους για τον προγραμματιστή!

#3. βιβλιογραφικές αναφορές

Ζητήστε μερικά προηγούμενα αρχεία. Μην περιμένετε να ακούσετε ζητωκραυγές από κάθε πελάτη, καθώς δεν είναι όλοι οι ίδιοι εξαιρετικοί εργοδότες.

Ωστόσο, ένας προγραμματιστής θα πρέπει να έχει κάποια αξιόπιστα στοιχεία από τα προηγούμενα έργα και τα συνδεδεμένα άτομα.

Και μην συμβιβάζεστε με αριθμούς τηλεφώνου, καθώς μερικοί άνθρωποι έχουν στηθεί αρκετά το παιχνίδι — επιμείνετε στο επίσημο email και φροντίστε να τους γράψετε!

#4. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα μεσεγγύησης

Οι πληρωμές είναι εκεί όπου οι περισσότερες συζητήσεις για το έργο καταρρέουν.

Ο προγραμματιστής δεν θέλει να του κλέψουν λίγες μέρες προσπάθειας, μόνο για να εξαφανιστεί ο πελάτης. Και ο πελάτης δεν θέλει να χάσει χρόνο και χρήμα σε κάποιον που ξαφνικά μετατράπηκε σε δραπέτη.

Είναι δυνατό να ξεπεράσετε αυτές τις ανησυχίες χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε στο “Μπορείτε να με εμπιστευτείτε 100%” — χρησιμοποιήστε ένα σύστημα μεσεγγύησης όπως Upwork, Freelancer κ.λπ. Η υπηρεσία μεσεγγύησης κρατά τα χρήματά σας μέχρι να επιτευχθούν τα ορόσημα εργασίας και όλα είναι τεκμηριωμένα για νομικούς σκοπούς.

#5. Επιχείρηση εκτός WordPress (και PHP!)

Αυτό είναι προαιρετικό, αλλά είναι μια εξαιρετική ιδέα να γνωρίζετε εάν ένας προγραμματιστής είναι ενθουσιώδης με τις τεχνολογίες ιστού γενικά και είναι ενήμερος με τις σύγχρονες στοίβες τεχνολογίας.

Η γνώση των θεμάτων της τάσης του κλάδου βοηθά στην αντιμετώπιση της απαίτησης σε πολλαπλές προσεγγίσεις και ποτέ δεν ξέρεις τι ψάχνεις ή μπορεί να γίνει καλύτερα με μια διαφορετική στοίβα όπως Nodejs, Ruby κ.λπ.

#6. Μιλήστε με μερικούς προγραμματιστές

Αν δεν γνωρίζετε κάποιον με την προηγούμενη δουλειά του, είναι πάντα καλό να μιλάτε με μερικούς προγραμματιστές για τις απαιτήσεις σας.

Συγκεντρώστε όλα τα σχόλια και δείτε τι ακούγεται καλύτερο για εσάς. Μην μένετε μόνο στα τεχνικά όρια, αλλά αναζητήστε και γενικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας.

Και μην ξεχνάτε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. 🧐

Λοιπόν, τώρα που ξέρετε λίγο βαρετό, ας δούμε μερικές πλατφόρμες προσλήψεων για να δοκιμάσετε αυτές τις δεξιότητες και να προσλάβετε τον τέλειο προγραμματιστή του WordPress.

Κωδικοποιήσιμο

Κωδικοποιήσιμο είναι μια πλατφόρμα ελεύθερου επαγγελματία αποκλειστικά για την ανάπτυξη του WordPress. Μπορείτε να ελέγξετε τον κατάλογο προγραμματιστών και να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση για το έργο σας.

Το Codeable διαθέτει μια ομάδα ταλαντούχου προσωπικού για τις μικρότερες εργασίες, όπως η διόρθωση σφαλμάτων 404 σε ένα προσαρμοσμένο θέμα/ανάπτυξη προσθηκών ή σχεδιασμός ιστού.

  Πώς να ορίσετε περίπλοκους κωδικούς πρόσβασης και να τους θυμάστε: Ice Cream Password Manager

Αυτή η πλατφόρμα είναι μοναδική επειδή λαμβάνετε μια ενιαία εκτίμηση τιμολόγησης και όχι κάποιο σύστημα υποβολής προσφορών όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες υποτιμούν τους συναδέλφους τους για να αρπάξουν την ευκαιρία.

Επιπλέον, λαμβάνετε μια επιμελημένη λίστα με τις κορυφαίες πέντε επιλογές με τις οποίες μοιράζεστε έναν κοινό χώρο εργασίας για να εντοπίσετε τον προγραμματιστή των αναγκών σας.

Το Codeable λειτουργεί σαν ένα σύστημα μεσεγγύησης όπου πληρώνετε προκαταβολικά όλες τις προμήθειες του έργου, οι οποίες στη συνέχεια καταβάλλονται στον προγραμματιστή του WordPress όταν επισημάνετε το έργο ως ολοκληρωμένο.

WPhired

Αν το Codeable κρατούσε λίγο το χέρι, ίσως σας άρεσε WPhired. Με απλά λόγια, είναι ένας αποκλειστικός πίνακας εργασιών του WordPress όπου παραθέτετε τις απαιτήσεις και επιλέγετε από τους αιτούντες.

Το WPhired έχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα υποβολής και μπορείτε να μεταβείτε στις πληρωμένες για ενεργές προωθήσεις μέσω των καναλιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εμφανίσετε το άνοιγμα ως επιλεγμένο.

Συμπερασματικά, αυτό ταιριάζει σε έμπειρους εργοδότες για την πρόσληψη προγραμματιστών WordPress που μπορούν να χειριστούν τα πάντα ανεξάρτητα.

Τοπτάλ

Τοπτάλ πωλείται ως κορυφαία πλατφόρμα ταλέντων ανεξάρτητων επαγγελματιών κατά 3%. Δείτε τη διαδικασία ελέγχου τους και θα καταλάβετε γιατί.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ προγραμματιστή εκ των προτέρων πριν κάνετε την πρώτη κίνηση.

Στη συνέχεια, πληρώνετε μια προκαταβολή για την έναρξη μιας δοκιμής χωρίς κίνδυνο δύο εβδομάδων, στο τέλος της οποίας μπορείτε είτε να απορρίψετε τον υποψήφιο και να ζητήσετε άλλον είτε να συνεχίσετε ενώ πληρώνετε για την επιτυχημένη δοκιμή.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να ζητήσετε από την Toptal να κανονίσει να στείλει τον αγώνα σας στη γεωγραφική τοποθεσία της επιλογής σας για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τέλος, το Toptal μπορεί να είναι το τέλειο μέρος για να προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στους καθιερωμένους τεχνολογικούς γίγαντες.

Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net είναι ένας πίνακας εργασίας από τους ίδιους τους κατασκευαστές του WordPress.

Μπορείτε να υποβάλετε απαιτήσεις για την πρόσληψη προγραμματιστών WordPress με πλήρεις λεπτομέρειες και η καταχώριση γίνεται ζωντανή μετά από προσεκτική εποπτεία από εθελοντές.

Αυτό είναι και πάλι για τους ειδικούς, καθώς δεν υπάρχει διαδικασία ελέγχου και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για την εύρεση του καλύτερου ταίριασμα.

Εξάλλου, όλα τα άλλα λαμβάνουν χώρα μεταξύ των δύο μερών χωρίς καμία βοήθεια ή εγγυήσεις.

Gun.io

Με το ασυνήθιστο όνομα, Gun.io περπατά στις γραμμές Toptal, Codeable, κ.λπ. Αποκτάτε απομακρυσμένο ταλέντο με κατάλληλο έλεγχο ιστορικού, αναφορές, εισαγωγή βίντεο κ.λπ., για να κάνετε τη σωστή πρόσληψη.

Ξεκινά όταν ανοίγετε για τη δουλειά στους προγραμματιστές, εξετάζετε τον κορυφαίο υποψήφιο για να λειτουργήσει και η ομάδα του Gun.io χειρίζεται τα υπόλοιπα.

Κατά συνέπεια, μπορείτε να εστιάσετε στα βασικά ζητήματα, ενώ τα συμβόλαια, οι ώρες και οι πληρωμές ανήκουν στην πλατφόρμα προσλήψεων.

  Καλύτερη στόχευση και ιδέες για την προσέλκυση χρηστών

Όλη αυτή η βοήθεια κοστίζει το 15% του πρώτου μισθού του υποψηφίου.

Ζάρια

Ζάρια υπόσχεται την τεχνητή νοημοσύνη για τον έλεγχο των ψεύτικων υποψηφίων, ώστε να λαμβάνετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Ουσιαστικά, αυτός είναι ένας πίνακας εργασιών για να δημοσιεύσετε την καταχώρισή σας και να κάνετε τους υποψηφίους να διαλέξουν.

Συγκεκριμένα, το Dice είναι κατά κύριο λόγο λειτουργικό στις ΗΠΑ. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένους υποψηφίους ή να εξερευνήσετε τη μετεγκατάσταση σύμφωνα με τις συζητήσεις.

Μια ενιαία λίστα θέσεων εργασίας παραμένει ενεργή για 30 ημέρες και προωθείται στο Dice και στους ιστότοπους των συνεργατών του. Επιπλέον, λαμβάνετε εκπτώσεις με βάση τον αριθμό των δημοσιευμένων θέσεων εργασίας.

Τέλος, αυτό εμπίπτει και πάλι στην περιοχή των ειδικών χωρίς κανένα μέτρο από την ίδια την πλατφόρμα.

Υπερχείλιση στοίβας

Υπερχείλιση στοίβας δεν είναι ένας παραδοσιακός πίνακας εργασίας ή κάποιος ιστότοπος προμήθειας ταλέντων για πρόσληψη προγραμματιστή WordPress. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορεί να σας βοηθήσει να εκπροσωπήσετε την επωνυμία σας και να κάνετε πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων αγγελιών εργασίας που βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που κάνει αυτήν την πλατφόρμα μοναδική είναι η προβολή που αποκτάτε έχοντας την επωνυμία σας σε έναν από τους 100 κορυφαίους ιστότοπους (σύμφωνα με την κατάταξη Alexa) στον κόσμο.

Εξάλλου, το Stack Overflow είναι ένα σπίτι προγραμματιστών με 100 εκατομμύρια+ μηνιαίες επισκέψεις. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για αρκετή έκθεση στους σωστούς υποψηφίους.

Συμπερασματικά, το Stack Overflow είναι για τη συνολική επωνυμία, τις προσφορές, την αφοσίωση κ.λπ., και θα πρέπει να είναι η επιλογή σας εάν είστε σε αυτό μακροπρόθεσμα.

Τηλεχειριστήριο ΟΚ

Θέλετε φορτία φορτηγών με αιτούντες για να διαλέξετε. Προσπαθήστε Τηλεχειριστήριο ΟΚ. Η καταχώριση θέσεων εργασίας σας προσεγγίζει πάνω από 200.000 άτομα που αναζητούν εργασία, περισσότερους από 1800.000 απομακρυσμένους εργαζόμενους και 126 πίνακες εργασίας. Και έχετε εγγυημένα τουλάχιστον 200 αιτήσεις ανά ανοιχτή θέση.

Μια μεμονωμένη αγγελία εργασίας θα σας μειώσει κατά τουλάχιστον 899 USD, το οποίο παραμένει ενεργό για τις επόμενες 30 ημέρες. Και αυτό ξεπερνά τα 1000 USD ανά θέση εργασίας, ανάλογα με την εμβέλεια και την έκθεση που ορίζετε για την καταχώριση. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο εργασίας για εκπτώσεις.

Τέλος, αυτό είναι καλό αν θέλετε πολλές επιλογές πρόσληψης και έχετε την εμπειρία να διαχειριστείτε μόνοι σας έναν προγραμματιστή WordPress.

Συμπέρασμα 👩‍💻

Αυτή ήταν η ταπεινή μας προσπάθεια να σας βοηθήσουμε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress. Ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα για μια τέλεια πρόσληψη και είναι ιδιαίτερα δύσκολο για επιχειρηματίες εισαγωγικού επιπέδου.

Ωστόσο, έχετε μερικές εξαιρετικές πλατφόρμες ελέγχου τρίτου μέρους που κάνουν το δύσκολο κομμάτι με μια μικρή χρέωση.

Εξάλλου, μερικές πιο κοινές οδούς για να προσπαθήσω για τον κατάλληλο υποψήφιο είναι οι Upwork, Freelancer, Guru, κ.λπ. Προσωπικά, θα έψαχνα για κάποιον από τη γεωγραφία μου και θα συναντούσα προσωπικά πριν χειριστώ κάποιον με τα διαπιστευτήρια του ιστότοπού μου για να παίξω.

Ωστόσο, όλοι έχουμε ακούσει οργανισμούς να αναφέρουν ιστορίες επιτυχίας με απομακρυσμένους υπαλλήλους.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, δεν μπορώ παρά να σας παραπέμψω στη γιγάντια βάση άρθρων WordPress που θα δώσει απαντήσεις στις περισσότερες από τις ερωτήσεις σας στο WordPress. Μείνετε συντονισμένοι.