Οι καλύτερες εφαρμογές ύπνου και διαλογισμού για χρήση το 2022

Ο ύπνος είναι ευθέως ανάλογος με τη συνολική υγεία κάθε ατόμου.

Κάθε άτομο χρειάζεται αρκετό ύπνο για να διατηρήσει την υγεία του και να λειτουργήσει βέλτιστα. Μπορείτε να πείτε ότι ο σωστός ύπνος είναι εξίσου σημαντικός με το φαγητό και την καθημερινή άσκηση.

Είτε κοιτάτε τον ύπνο από την υγεία είτε από οποιαδήποτε άλλη άποψη, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με αυτόν. Εάν ένα άτομο δεν κοιμάται αρκετά, θα παρατηρήσετε αμέσως αλλαγές στη συμπεριφορά αυτού του ατόμου.

Από την άλλη πλευρά, εάν κοιμάστε επαρκώς, θα δείτε τον εαυτό σας να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την καθημερινή ζωή.

Τώρα, ας δούμε μερικά βασικά οφέλη του ύπνου που είναι ορατά στη συνολική υγεία κάθε ατόμου.

Οφέλη από τον επαρκή ύπνο

Καλύτερη συγκέντρωση και παραγωγικότητα: Ο ύπνος συνδέεται άμεσα με διάφορες λειτουργίες του εγκεφάλου όπως η παραγωγικότητα, η συγκέντρωση, η γνώση κ.λπ. Όταν κοιμάστε αρκετά στην καθημερινή ζωή, θα μπορείτε να εστιάσετε παραγωγικά στην εργασία σας ή σε οποιαδήποτε εργασία .

Ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα: Όταν κοιμάστε αρκετά, θα δείτε το σώμα σας να ανακάμπτει, να επισκευάζεται και να αναγεννάται με τον σωστό ρυθμό. Η καλύτερη ποιότητα ύπνου θα βοηθήσει το σώμα σας να καταπολεμήσει πολύ εύκολα τις λοιμώξεις και τις ασθένειες. Οι μελέτες συνεχίζονται ακόμα για τη σύνδεση του ύπνου με το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και για να ανακαλύψουν τον ακριβή μηχανισμό.

Πρόληψη της κατάθλιψης: Ο ύπνος και η ψυχική υγεία συνδέονται άμεσα μεταξύ τους. Σύμφωνα με μελέτη στο JAMA Ψυχιατρική, είχε διαπιστωθεί ότι η έλλειψη ύπνου ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στους θανάτους από αυτοκτονία για δέκα χρόνια. Υπάρχουν αρκετές μελέτες που έχουν διεξαχθεί για τη συσχέτιση του ύπνου και της κατάθλιψης. Σημειώνεται ότι τα άτομα με διαταραχές ύπνου όπως η αϋπνία είναι πιο πιθανό να έχουν κατάθλιψη στη γραμμή.

Καλύτερες αθλητικές επιδόσεις: Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου διεξήγαγε μια μελέτη για τη συσχέτιση του ύπνου με την αθλητική απόδοση. Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, διαπιστώθηκε ότι η επαρκής διάρκεια ύπνου ενός ενήλικα κατά μέσο όρο είναι 7 έως 9 ώρες. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερα οφέλη με 10 ώρες ύπνου κάθε βράδυ εάν είστε αθλητής. Είναι τόσο απαραίτητο όσο η λήψη αρκετών θρεπτικών συστατικών και θερμίδων κάθε μέρα.

Ο κύριος λόγος είναι ότι το σώμα ανακάμπτει αρκετά γρήγορα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Άλλα οφέλη του επαρκούς ύπνου είναι περισσότερη ενέργεια, καλύτερη πνευματική λειτουργία, καλύτερη ένταση απόδοσης και μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτό θα αποδειχθεί τεράστιο όφελος για την αθλητική σας απόδοση.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά οφέλη του επαρκούς ύπνου στην καθημερινή ζωή.

Τι είναι η ποιότητα ύπνου;

Η ποιότητα ύπνου είναι μια μέτρηση που δείχνει πόσο καλά κοιμάστε κάθε φορά. Με βάση την ποιότητα του ύπνου σας, θα ξέρετε αν κοιμάστε ξεκούραστα ή όχι. Η ποιότητα του ύπνου είναι λίγο δύσκολο να μετρηθεί σε σύγκριση με την ποσότητα του ύπνου σας.

Τέσσερις παράμετροι αξιολογούνται γενικά για να λάβουμε τη σωστή απάντηση όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου. Ενημερώστε μας περισσότερα για αυτές τις παραμέτρους.

  • Καθυστέρηση ύπνου – Η καθυστέρηση ύπνου σας λέει για το χρόνο που χρειάζεται για να αποκοιμηθείτε αφού πέσετε στο κρεβάτι. Εάν μπορείτε να αποκοιμηθείτε μέσα σε 30 λεπτά από την ώρα που πάτε για ύπνο, αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του ύπνου σας είναι καλή.
  • Sleep Waking – Αυτό θα σας πει πόσο συχνά ξυπνάτε στη μέση της νύχτας. Εάν ξυπνάτε συχνά, τότε αυτό θα εμποδίσει τον κύκλο του ύπνου σας καθώς και θα μειώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Εάν ξυπνάτε μόνο μία φορά ή καθόλου κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό σημαίνει καλή ποιότητα ύπνου.
  • Εγρήγορση – Αυτή η παράμετρος μετρά τον χρόνο που μένετε ξύπνιοι στη μέση της νύχτας αφού αρχίσετε να κοιμηθείτε. Εάν καταγράφετε 20 λεπτά ή λιγότερο εγρήγορση κατά τη διάρκεια της νύχτας, η ποιότητα του ύπνου σας είναι καλή.
  • Αποδοτικότητα ύπνου – Η αποτελεσματικότητα ύπνου είναι η μέτρηση του χρόνου που πραγματικά περνάτε στον ύπνο ενώ είστε στο κρεβάτι. Για να δείτε τα βέλτιστα οφέλη για την υγεία και να αντιμετωπίσετε άτομα με καλή ποιότητα ύπνου, χρειάζεστε 85% ή περισσότερο αποτελεσματικότητα ύπνου.

Τι είναι οι κύκλοι REM, Non-REM και βαθύς ύπνος;

Όταν κοιμάστε, κάνετε ποδήλατο μεταξύ REM, Non-REM και Deep Sleep.

Το REM σημαίνει γρήγορη κίνηση των ματιών. Και οι τρεις είναι διαφορετικές φάσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

Ύπνος μη REM

Αρχικά, θα εισέλθετε στη φάση ύπνου Non-REM. Στη φάση του ύπνου Non-REM, υπάρχουν τρία διαφορετικά στάδια που διαρκούν 5-15 λεπτά το καθένα. Πριν φτάσετε στη φάση του ύπνου REM, θα πρέπει να περάσετε και τα τρία στάδια.

  8 καλύτερες πλατφόρμες blockchain για τη δημιουργία σύγχρονων οικονομικών εφαρμογών

Στάδιο 1 – Παρόλο που τα μάτια σας είναι κλειστά, είναι πολύ εύκολο να σας ξυπνήσουν σε αυτό το στάδιο. Αυτό το στάδιο διαρκεί μόνο 5-10 λεπτά.

Στάδιο 2 – Εδώ βρίσκεστε στο στάδιο του ελαφρού ύπνου. Αυτή τη στιγμή, η θερμοκρασία του σώματός σας αρχίζει να πέφτει και ο καρδιακός σας ρυθμός επιβραδύνεται. Τώρα, το σώμα σας προσπαθεί να ετοιμαστεί για βαθύ ύπνο. Αυτό το στάδιο διαρκεί 10-25 λεπτά.

Στάδιο 3 – Αυτό είναι το στάδιο βαθύ ύπνου όπου γίνεται πιο δύσκολο να σας ξυπνήσει. Αν κάποιος μπορεί να σας ξυπνήσει σε αυτό το στάδιο, δεν θα νιώσετε καλά και χαλαροί για λίγα λεπτά.

Όταν βρίσκεστε στα βαθιά στάδια του ύπνου Non-REM, το σώμα σας θα αρχίσει να επισκευάζεται και να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ύπνος REM

Μπορείτε να περιμένετε ότι ο ύπνος REM θα συμβεί μετά από 90 λεπτά ύπνου. Ο καρδιακός σας ρυθμός θα είναι ακανόνιστος και ταχύτερος κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Το σώμα σας θα είναι ανενεργό, αλλά οι ίριδες των ματιών σας θα κινούνται γρήγορα κατά τη φάση του ύπνου REM.

Το πρώτο στάδιο του ύπνου REM θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά. Αργότερα, τα στάδια θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και το τελικό στάδιο μπορεί να διαρκέσει ακόμη και μία ώρα. Καθώς ο εγκέφαλός σας είναι πολύ ενεργός σε αυτή τη φάση, θα έχετε έντονα και ζωντανά όνειρα. Ο ύπνος REM θεωρείται ο καλύτερος για μάθηση και μνήμη.

Βαθύ ύπνο

Οι άνθρωποι συχνά μπερδεύονται μεταξύ του ύπνου REM και του βαθύ ύπνου. Το σώμα σας θα μπορεί να εισέλθει στη φάση βαθύ ύπνου μόνο μετά από 30-45 λεπτά από τον ύπνο.

Κατά τη φάση του βαθύ ύπνου, το σώμα σας θα εμφανίσει αλλαγές και όχι ο εγκέφαλος. Ο καρδιακός σας ρυθμός θα είναι κανονικός και η αναπνοή σας θα είναι αργή. Το σώμα αυτοθεραπεύεται με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης αντικαθιστώντας τα κύτταρα, επουλώνοντας πληγές και χτίζοντας μυϊκούς ιστούς.

Συνήθως, δεν θα δείτε όνειρα κατά τη διάρκεια αυτού του ύπνου. Εάν ξυπνήσετε κατά λάθος από βαθύ ύπνο, θα αισθανθείτε αποπροσανατολισμένοι για κάποιο διάστημα. Η φάση βαθύ ύπνου διαρκεί 1-2 ώρες, που είναι σαν το ένα τέταρτο του συνολικού χρόνου ύπνου σας.

Τώρα, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού ύπνου που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και να καθαρίσετε το μυαλό σας πριν πάτε για ύπνο.

Headspace

Headspace είναι μια δέσμη με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε, από οδηγούς για διαλογισμό και διαχείριση του άγχους έως τη διαχείριση του ύπνου και την υγεία του μυαλού-σώματος. Η εφαρμογή πιστεύει στην ιδέα ότι αν το μυαλό σας είναι καθαρό, τότε μπορείτε να έχετε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο.

Το Headspace σάς βοηθά να κοιμάστε το μυαλό και το σώμα σας με χαλαρωτικούς ήχους ύπνου. Θα παρατηρήσετε μια σημαντική διαφορά στην ποιότητα του ύπνου σας αφού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή. Οι δωρεάν δυνατότητες είναι περιορισμένες και θα πρέπει να λάβετε μια συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα premium προγράμματα διαλογισμού για διαχείριση άγχους, διαχείριση ύπνου και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλά σύντομα και εν κινήσει προγράμματα διαλογισμού που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Headspace. Το εξαιρετικό είναι ότι μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και στα δύο Android και iOS. Το Headspace είναι η καλύτερη εφαρμογή διαλογισμού ύπνου που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι.

Μούσα 2

Μούσα 2 είναι μια συσκευή πολλαπλών αισθητήρων που θα σας βοηθήσει να κάνετε διαλογισμό όπως ποτέ πριν. Θα σας παρέχει ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο για την αναπνοή, τον καρδιακό ρυθμό, την κίνηση του σώματος και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας. Αυτό θα σας διευκολύνει να αναπτύξετε μια συνεπή πρακτική διαλογισμού.

Το κεφαλόδεσμο Muse θα μεταφράσει την πλήρη διανοητική σας δραστηριότητα σε καθοδηγητικούς ήχους του καιρού. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Εάν το μυαλό σας είναι απασχολημένο, τότε θα υπάρχουν θυελλώδεις ήχοι. Αντίθετα, αν έχετε ήρεμο μυαλό, οι ήχοι θα είναι ειρηνικού καιρού.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, το κεφαλόδεσμο Muse θα σας επιτρέψει επίσης να ακούσετε τους χτύπους της καρδιάς σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να συγχρονίσετε τους παλμούς της καρδιάς σας και να βρείτε ηρεμία στο μυαλό σας. Μόλις αποκτήσετε μια premium συνδρομή, θα έχετε πρόσβαση σε 500+ καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Εδώ, θα μπορείτε να βρείτε διαλογισμούς σώματος και νου από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον έλεγχο του κύκλου του ύπνου σας.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Muse και στα δύο Android και iOS συσκευές. Μετά την αγορά του κεφαλόδεσμου Muse, θα παρατηρήσετε σημαντική διαφορά στην ποιότητα του ύπνου σας.

Pzizz

Pzizz είναι το πιο προηγμένο σύστημα power nap και ύπνου που θα σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε γρήγορα και να ξυπνήσετε εντελώς φρέσκος. Επιπλέον, η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να μείνετε κοιμισμένοι για περισσότερο χρόνο. Μόλις καταφέρετε να διαχειριστείτε τις ώρες ύπνου σας, θα δείτε τον εαυτό σας πιο ενεργητικό και λιγότερο άγχος όλη την ημέρα.

  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή αφής σε MacBook Pro

Το Pzizz συνοδεύεται από ένα υβριδικό μουσικό σύστημα που συντίθεται από ανθρώπους και αναμιγνύεται αλγοριθμικά. Έτσι, οι ήχοι που ακούτε είναι βελτιστοποιημένοι για να σας κρατούν κοιμισμένους. Μπορείτε ακόμη και να ελέγχετε τη φωνή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με αυτήν την εφαρμογή.

Το καλύτερο πράγμα για το Pzizz είναι ότι θα μάθει με τον καιρό να ανακαλύπτει ποιος τύπος ήχων σας αρέσει περισσότερο. Έτσι, η εφαρμογή μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ύπνου με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και στα δύο Android και iOS συσκευές.

Ηρεμία

Ηρεμία είναι μια κορυφαία εφαρμογή διαλογισμού ύπνου που έχει ήδη βοηθήσει εκατομμύρια χρήστες. Η εφαρμογή έχει διάφορους καθοδηγούμενους διαλογισμούς, ασκήσεις αναπνοής, χαλαρωτικά soundtrack, ιστορίες ύπνου, καθώς και masterclasses από ειδικούς.

Το καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή Calm είναι η ενότητα Sleep Stories που περιέχει διάφορες ιστορίες πριν τον ύπνο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Οι ιστορίες διαβάζονται δυνατά από χαλαρωτικές φωνές από διαφορετικές προσωπικότητες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε μερικές ιστορίες δωρεάν. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη ιστοριών μόλις αγοράσετε την premium συνδρομή.

Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία Καθημερινής Ηρεμίας. Αυτό είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα 10 λεπτών που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε όλη την ημέρα και να παραμείνετε επίσης γεμάτοι ενέργεια. Θα δείτε τον εαυτό σας να λαμβάνει επαρκή ποσότητα ύπνου καλής ποιότητας μέσω τέτοιων προγραμμάτων σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να το έχετε πρόσβαση και στα δύο Android και iOS συσκευές.

Insight Timer

Insight Timer είναι μια κορυφαία εφαρμογή διαλογισμού ύπνου. Η εφαρμογή είναι γεμάτη με καθοδηγούμενους διαλογισμούς, μελωδίες ύπνου, καθώς και μερικές ομιλίες από ειδικούς από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορα μαθήματα διαλογισμού στην εφαρμογή για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και να ξεπεράσετε την αϋπνία.

Υπάρχουν 70.000+ καθοδηγούμενοι διαλογισμοί ενσωματωμένοι στην εφαρμογή. Μερικοί από αυτούς είναι σύντομοι, εν κινήσει διαλογισμοί που μπορείτε να ακούσετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Η εφαρμογή συνοδεύεται επίσης από έναν ιχνηλάτη που θα σας βοηθήσει να είστε ενήμεροι για την πρόοδό σας.

Εκτός από τη βελτίωση του ύπνου σας, η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εστίασή σας, να σας βοηθήσει να ανακάμψετε πιο γρήγορα και να μειώσετε το άγχος. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Insight Timer στο δικό σας Android και iOS συσκευές για να παραμείνουν στο σωστό δρόμο.

Ήρεμος ύπνος

ο Ήρεμος ύπνος Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση και οι χαλαρωτικοί ήχοι ύπνου της θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σε σημαντικό βαθμό. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε τους σύντομους υπνάκους σας πιο αποτελεσματικούς με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Αυτή θα αποδειχθεί ότι είναι μια εφαρμογή που θα αλλάξει τη ζωή για άτομα που είναι έτοιμα να κάνουν καθημερινές συνεδρίες για να επιτύχουν προσοχή και να βελτιώσουν τον καθημερινό ύπνο.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 100+ καθοδηγούμενους διαλογισμούς, ήχους ύπνου και ιστορίες ύπνου για να ηρεμήσετε. Θα μπορείτε να κοιμάστε γρήγορα και επίσης να ξυπνάτε αρκετά ομαλά λόγω αυτών των ήχων.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να φιλτράρετε τους ήχους σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να επιτύχετε ψυχική ηρεμία και να παραμείνετε ήρεμοι ανά πάσα στιγμή μέσω των τρόπων που προσφέρονται σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

Κοιμάμαι ελαφρά

Κοιμάμαι ελαφρά είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή διαλογισμού ύπνου στο iOS. Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας με τη βοήθεια της επιστήμης. Η ομάδα Slumber συνεργάζεται με κορυφαίους ειδικούς στο διαλογισμό για να δημιουργήσει διαλογισμούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο υψηλότερο στάδιο χαλάρωσης και να αποκοιμηθείτε πιο γρήγορα.

Υπάρχουν 350+ χαλαρωτικές ιστορίες ενσωματωμένες στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί καθοδηγούμενες εικόνες και διάφορες τεχνικές για να προκαλέσει ύπνο. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί επίσης τρισδιάστατες ηχητικές εμπειρίες για να ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να ελέγξετε τη μουσική και τα ηχητικά εφέ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Με το Slumber, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετική ποιότητα ύπνου και καλύτερη ενέργεια όλη την ημέρα. Μπορείτε να το κατεβάσετε και στα δύο Android και iOS συσκευές.

πιο νυσταγμένος

πιο νυσταγμένος είναι ο φίλος σας που κοιμάται για να σας βοηθήσει να κοιμάστε πιο γρήγορα και να ξυπνάτε πιο χαρούμενοι. Μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορους ήχους ύπνου και ιστορίες πριν τον ύπνο για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι σας παρέχει κατά μέσο όρο 32 λεπτά περισσότερο ύπνο κάθε βράδυ μετά τη χρήση της εφαρμογής για 5 ημέρες.

  11 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης για αγορά Bitcoin στην Ισπανία

Υπάρχει μια τεράστια συλλογή από ιστορίες πριν τον ύπνο για να διαλέξετε. Θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε νωρίτερα από όσο μπορείτε να σκεφτείτε. Υπάρχουν εξαιρετικά χαλαρωτικοί ήχοι ύπνου που θα σας συνδέσουν με τη φύση και θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο γρήγορα. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε τους διαλογισμούς ύπνου για να βρείτε ηρεμία μέσα σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνθέσετε τον δικό σας μοναδικό ήχο ύπνου φροντίζοντας τις παραμέτρους. Η παρακολούθηση ύπνου θα σας δώσει ακριβείς πληροφορίες για τον κύκλο του ύπνου σας και θα σας ενημερώσει για το χρόνο που περνάτε σε REM, non-REM, καθώς και σε βαθύ ύπνο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές iOS, από iPad έως iPhone.

Καλυτέρα εγώ

Καλυτέρα εγώ είναι μια ενιαία εφαρμογή που συνοδεύεται από απλές τεχνικές και καθοδηγούμενα μαθήματα για να προχωρήσουμε προς μια καλύτερη ζωή. Υπάρχει ένα εξατομικευμένο καθημερινό πρόγραμμα με μια λίστα ελέγχου αποτελεσματικών πρακτικών σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Μπορείτε επίσης να βρείτε ασκήσεις αναπνοής που περιλαμβάνονται στην ίδια την εφαρμογή.

Το BetterMe έρχεται με διαλογισμούς και ήρεμες ιστορίες για να σας προσφέρει έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. Είναι η καλύτερη εφαρμογή διαλογισμού ύπνου με ποικίλες ιστορίες σε παρήγορες φωνές. Υπάρχουν χαλαρωτικοί ήχοι που θα σας βοηθήσουν να αποκοιμηθείτε μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, στην εφαρμογή διατίθενται επίσης πολυήμερα μαθήματα χαλάρωσης διαλογισμού.

Μπορείτε να συνδεθείτε με φυσικούς ήχους και μουσική περιβάλλοντος για καλύτερο ύπνο, χαλάρωση και ακόμη και ενώ εστιάζετε σε εργασίες. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή BetterMe στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

Χαλαρώστε και κοιμηθείτε καλά

Χαλαρώστε και κοιμηθείτε καλά περιλαμβάνει 6 εγγραφές διαλογισμού και ύπνωσης για να σας βοηθήσει να εξαλείψετε το στρες και το άγχος από τη ζωή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει τελικά να έχετε έναν ποιοτικό ύπνο τη νύχτα. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στις δύο πρώτες συνεδρίες.

Οι δύο πρώτες συνεδρίες θα σας οδηγήσουν σε ένα χαλαρωτικό ταξίδι για να εξερευνήσετε τα βαθύτερα επίπεδα αυτο-ύπνωσης. Μπορείτε να περιμένετε βαθιά χαλάρωση με διακριτικά ηχοτοπία στο φόντο της χαλαρωτικής φωνής του Glenn.

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί ισχυρές τεχνικές υπνοθεραπείας και ηχητικά εφέ για να κάνει κάθε διαλογισμό πιο αποτελεσματικό και να σας βοηθήσει να μπείτε σε μια καταπραϋντική κατάσταση του μυαλού πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή και στα δύο Android και iOS συσκευές.

Αναπνεύστε

Αναπνεύστε είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για να πλοηγηθείτε στη ζωή σας με χαλαρωτικό ρυθμό. Θα μάθετε για τη διαχείριση του ύπνου, τη διαχείριση του άγχους και την επίγνωση μέσω αυτής της εφαρμογής. Υπάρχουν 1000+ καθοδηγούμενοι διαλογισμοί, χαλαρωτικά soundtrack και ομιλίες από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Το Breethe σας παρέχει επίσης ιστορίες ύπνου, απεικονίσεις πριν τον ύπνο, πρωινούς διαλογισμούς και ασκήσεις αναπνοής για να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Όσο περισσότερο είστε μακριά από το άγχος και το στρες, τόσο καλύτερη ποιότητα ύπνου μπορείτε να περιμένετε στη ζωή.

Ο κύριος στόχος του Breethe είναι να εξαλείψετε το στρες και το άγχος από τη ζωή σας για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας τελικά. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαλογισμού ύπνου διαθέσιμη και στα δύο Android και iOS συσκευές.

BetterSleep

BetterSleep σας παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία ύπνου για καλύτερες νύχτες ύπνου και ξύπνια πρωινά. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, θα παρατηρήσετε θετικό αντίκτυπο στα επίπεδα άγχους και στρες σας. Τελικά, θα δείτε ότι η ποιότητα του ύπνου σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Όταν ξυπνήσετε, θα είστε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να συνδυάσετε τους αγαπημένους σας ήχους και μουσική για να δημιουργήσετε ένα τέλειο μείγμα που σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα. Αυτοί οι φυσικοί ήχοι θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τη φύση και να κοιμηθείτε καλά.

Το Sleep Tracker θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τον κύκλο του ύπνου σας και να ανακαλύψετε τυχόν τρόπους για να τον βελτιώσετε. Έτσι, μπορείτε να προχωρήσετε προς τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας κατεβάζοντας το BetterSleep στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

Κύκλος ύπνου

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τον ύπνο σας και να αναλύετε πώς κοιμάστε κάθε βράδυ, θα πρέπει οπωσδήποτε να το ελέγξετε Κύκλος ύπνου εφαρμογή. Θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα πρότυπα ύπνου σας και θα σας παρέχει διάφορες συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο ύπνου σας.

Επιπλέον, το Sleep Cycle διαθέτει επίσης ένα ξυπνητήρι που θα σας ξυπνήσει απαλά όταν βρίσκεστε στην πιο ελαφριά φάση ύπνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Μπορείτε να περιμένετε μεγάλη ακρίβεια από αυτήν την εφαρμογή για να σας ξυπνήσει την κατάλληλη στιγμή.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Sleep Cycle δωρεάν και στα δύο Android και iOS συσκευές.

συμπέρασμα

Πολλοί άνθρωποι παλεύουν με προβλήματα ύπνου. Με τη χρήση των κατάλληλων εφαρμογών διαλογισμού ύπνου, μπορείτε να περιμένετε καλύτερη ποιότητα ύπνου στην καθημερινότητά σας. Οι εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και να φροντίσετε τον κύκλο του ύπνου σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής.