Πώς να κατεβάσετε το WinZip δωρεάν

Πρέπει να σας αρέσουν πράγματα που οργανώνουν τη ζωή σας. Τι θα συμβεί αν σας πούμε ότι γνωρίζουμε ένα λογισμικό που όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σας πιο οργανωμένη αλλά και θα μειώσει τον απαιτούμενο χώρο στον υπολογιστή σας; Λοιπόν, αυτό το πράγμα είναι ένας μετατροπέας αρχείων zip. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, σας λέμε εναλλακτικές λύσεις για δωρεάν λήψη WinZip, δωρεάν λογισμικό WinZip για Windows 10 και δωρεάν μετατροπέα αρχείων zip.

Πώς να κατεβάσετε το WinZip δωρεάν

Για να κατανοήσετε τις εναλλακτικές λύσεις για το WinZip, πρέπει να καταλάβετε τι είναι το WinZip και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του. Εδώ δείξαμε πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το WinZip δωρεάν και επίσης παραθέσαμε τις καλύτερες εναλλακτικές του προγράμματος WinZip.

Τι είναι το WinZip;

Το Winzip είναι λογισμικό για συμπίεση και διαχείριση αρχείων σε ένα μέρος. Αυτή η εφαρμογή εργαλείου WinZip μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εύκολη συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων. Με τις εφαρμογές WinZip Pro, μπορείτε να αποσυμπιέσετε όλους τους κοινούς τύπους αρχείων και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα πέρα ​​από τη συμπίεση. Ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους συμπιεστές αρχείων στην κατηγορία του. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το τι είναι το WinZip;

Ποιες είναι οι δυνατότητες του WinZip;

Ας δούμε τις δυνατότητές του λεπτομερώς για να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον εκπληκτικό μετατροπέα αρχείων zip-

Σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε αρχεία από word σε pdf. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα είναι ότι σας επιτρέπει να μετατρέψετε όλα τα μεγέθη αρχείων καθώς δεν έχει τεθεί κανένας περιορισμός από το WinZip. Όταν μετατρέπει το αρχείο σε μορφή pdf, διασφαλίζει ότι δεν παραβιάζεται το απόρρητό σας.

  • Σας επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος PDF και η διαδικασία για αυτό μπορεί να γίνει με τρία απλά απλά βήματα. Και πάλι, μειώνετε το μέγεθος οποιουδήποτε αρχείου, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του αρχείου που πρέπει να μετατραπεί.
  • Επιπλέον, τα αρχεία μπορούν να μετατραπούν σε PDF χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο λογισμικού. Αυτό σας δίνει ευελιξία και μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή αρχείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
  • Ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι ότι μπορεί να συμπιέζει εικόνες. Με τις συμπιεσμένες εικόνες, ο υπολογιστής σας θα απαιτεί λιγότερο χώρο για την αποθήκευσή τους.
  • Μπορεί επίσης να συμπιέσει βίντεο. Έτσι, εάν έχετε πολλά βίντεο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα βίντεο εύκολα με αυτό.
  • Διαθέτει έναν εξαιρετικό διαχειριστή αρχείων που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητά σας καθώς θα σας επιτρέψει να διαγράψετε άχρηστα αρχεία, να αποθηκεύσετε απαιτούμενα αρχεία, να ταξινομήσετε αρχεία και να διαχειρίζεστε αρχεία. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να γίνουν όχι μόνο στα Windows αλλά και στο cloud.
  • Εκτός από αυτό, μοιράζεται γρήγορα το αρχείο σας. Έτσι, δεν περιμένετε στον υπολογιστή σας μέχρι να γίνει κοινή χρήση του αρχείου σας.
  • Επιπλέον, μπορείτε να αποσυμπιέσετε αρχεία, να συμπιέσετε MP3 και να αρχειοθετήσετε αρχεία.
  • Είναι συμβατό με Windows 10, Windows 8, Windows 8.1 και Windows 7.
  • Υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες.

Βήματα για να κατεβάσετε το WinZip δωρεάν

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμή 21 ημερών του WinZip. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το δωρεάν WinZip, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πληρωμένη έκδοση. Η τυπική έκδοση Winzip 27 κοστίζει 2596 rs και είναι διαθέσιμη για Windows 10 και Windows 11. Εάν πληρώσετε 23,54 rs παραπάνω, μπορείτε να αποκτήσετε τη σουίτα WinZip pro. Με αυτήν τη σουίτα WinZip pro, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στα WinZip pro, WinZip pro mac, WinZip courier και έναν λογαριασμό zipshare 50 GB. Για αγορά, επισκεφθείτε το WinZip αποθηκεύστε και αγοράστε τη σουίτα. Ακολουθούν τα βήματα για να κατεβάσετε το WinZip δωρεάν.

  Θέλετε να διαβάσετε δημοφιλή βιβλία, αλλά δεν έχετε χρόνο; Δοκιμάστε το Blinkist

1. Επισκεφτείτε το WinZip σελίδα λήψης.

2. Εκτελέστε το ληφθέν αρχείο εγκατάστασης.

3. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ για να αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης.

5. Περιμένετε να γίνει λήψη και εγκατάσταση των αρχείων εγκατάστασης στο σύστημά σας.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Finish αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του WinZip.

7. Εδώ, θα λάβετε δωρεάν δοκιμή 21 ημερών στο WinZip.

Λίστα δωρεάν λογισμικού Zip για Windows 10

Ακολουθεί η λίστα του δωρεάν λογισμικού zip για τα Windows 10. Παραθέσαμε επίσης τις δυνατότητες του που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο θα είναι το καλύτερο για εσάς. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον δωρεάν μετατροπέα αρχείων zip.

1. Ashampoo

Ashampoo Το zip free είναι δωρεάν λογισμικό διαθέσιμο για Windows 11, Windows 10, Windows 8 και Windows 7. Μπορεί να συμπιέσει αρχεία και επίσης να αποσυμπιέσει αρχεία. Η διαδικασία για αυτή τη συμπίεση και αποσυμπίεση είναι γρήγορη και μπορεί να εκτελεστεί εύκολα. Εκτός από αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους αρχείων από το Ashampoo. Ωστόσο, δεν υποστηρίζει σύστημα με επεξεργαστές ARM. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση-

  • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλαπλούς τόμους από τα υπάρχοντα αρχεία ZIP.
  • Επιπλέον, προσφέρεται κρυπτογράφηση AES 256-bit.
  • Εκτός από αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο απεριόριστου μεγέθους.
  • Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις της μορφής RAR.
  • Ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλους δωρεάν μετατροπείς αρχείων zip είναι ότι το Ashampoo υποστηρίζει εξαγωγή από περισσότερους από 30 διαφορετικούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των NSIS, RAR, XAR, ARJ, ARC, ACE, MSI, CHM, RPM, LZMA, VHD, LZH , SquashFS, CramFS, ZOO και WIM (ISO9660 και UDF).
  • Προσφέρει ένα απλό γραφικό περιβάλλον χρήστη.
  • Το Ashampoo προσφέρει ενσωμάτωση του Windows Explorer.

2. 7-ZIP

Ένα άλλο δωρεάν λογισμικό zip για τα Windows 10 είναι 7-ZIP που είναι ένα δημοφιλές λογισμικό ανοιχτού κώδικα συμπίεσης αρχείων. Σας παρέχει έναν αποτελεσματικό διαχειριστή αρχείων. Όχι μόνο αυτό προσφέρει κρυπτογράφηση AES-256. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του αναφέρονται παρακάτω-

  • Για τη μορφή 7z, το 7-ZIP έχει τη δυνατότητα αυτόματης εξαγωγής.
  • Για ορισμένες μορφές όπως 7z, TAR και άλλες, επιτρέπει τόσο τη συσκευασία όσο και την αποσυσκευασία.
  • Είναι συμβατό με Windows 10, Windows 8, Windows 7, XP, Vista και άλλα.
  • Ισχυρίζεται ότι η αναλογία συμπίεσης σε μορφή ZIP και GZIP είναι ανώτερη κατά 2–10% από την αναλογία που προσφέρουν τα PKZip και WinZip.
  • Επιπλέον, το 7-ZIP μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές εμπορικών οργανισμών.
  • Διαθέτει ένα Plugin για να ενισχύσει τις δυνατότητες του FAR manager του.

3. Express Zip

Express Zip είναι ένα φιλικό προς το χρήστη δωρεάν λογισμικό zip. Αλλά η δωρεάν έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μη εμπορικούς σκοπούς. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να κάνετε φερμουάρ και να αποσυμπιέζετε γρήγορα. Είναι επίσης συμβατό με όλα τα Windows, επομένως είναι επίσης ένα δωρεάν λογισμικό zip για τα Windows 10. Εκτός από αυτό, είναι συμβατό με macOS 10.5 ή νεότερη έκδοση. Ας δούμε μερικά από τα φανταστικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν έναν από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς αρχείων zip-

  • Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης είναι εύκολη στη χρήση.
  • Επιπλέον, με μερικά κλικ, θα μπορείτε να αποσυμπιέσετε ένα αρχείο.
  • Με 2 κλικ μπορείτε να στείλετε email αρχεία ZIP.
  • Το Express Zip σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα ένα νέο αρχείο ZIP.
  • Εκτός από αυτό, τα έγγραφα που περιέχουν σημαντικά δεδομένα μπορούν να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.
  • Όχι μόνο σας επιτρέπει να εντοπίσετε κατεστραμμένα αρχεία, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία.

4. WinRAR

WinRAR είναι επίσης ένας από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς αρχείων zip. Είναι λογισμικό που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες. Σας επιτρέπει να συμπιέσετε γρήγορα αρχεία. Εκτός από αυτό, είναι συμβατό και με Windows 10. Υποστηρίζει περισσότερες από 50 γλώσσες. Ας διαβάσουμε για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του που το κάνουν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς-

  • Προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση.
  • Σας βοηθά στη διαχείριση των συμπιεσμένων αρχείων σας.
  • Επιπλέον, όλες οι δημοφιλείς μορφές συμπίεσης υποστηρίζονται από αυτό.
  • Δημιουργεί αρχεία μικρού μεγέθους που βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου στο λειτουργικό σύστημα Windows.
  • Διαθέτει εργαλείο αυτόματης ανίχνευσης, ώστε να επιλέγει αυτόματα την πιο αποτελεσματική μέθοδο συμπίεσης.
  • Το WinRAR εξουσιοδοτεί τους χρήστες του επιτρέποντάς τους να δημιουργούν ξεχωριστούς τόμους από το αρχείο αρχειοθέτησης.
  3 υπέροχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση Count στο Excel

Σημείωση: Επιτρέπει μια δωρεάν δοκιμή για 40 ημέρες μετά από αυτήν θα πρέπει να πληρώσετε για να συνεχίσετε την υπηρεσία που παρέχεται από το λογισμικό.

5. Bandizip

Μια άλλη εναλλακτική λύση για δωρεάν λήψη winzip είναι Bandizip. Είναι συμβατό με λειτουργικό σύστημα Windows και διατίθεται δωρεάν. Υποστηρίζει εξαγωγή για περισσότερες από 30 μορφές, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για εσάς. Για να μάθετε για τα χαρακτηριστικά του συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο-

  • Παρέχει γρήγορη συμπίεση καθώς χρησιμοποιεί πολλαπλούς πυρήνες.
  • Επιτρέπει τη συμπίεση και την αποσυμπίεση των αρχείων.
  • Έχει απίστευτα γρήγορη επεξεργασία.
  • Είναι ικανό να συμπιέζει ένα αρχείο πολλαπλών τόμων, προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: εάν επιλέξετε την επί πληρωμή έκδοσή του, τότε θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες, όπως η διαχείριση κωδικών πρόσβασης, η ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, το αρχείο επιδιόρθωσης, η σάρωση κατά του κακόβουλου λογισμικού στο αρχείο και άλλα.

Τιμολόγηση:

  • Επαγγελματική έκδοση Bandizip – 30 $
  • Πακέτο Bandizip και honeycam – 44,80 $

6. PeaZip

PeaZip είναι ένα δωρεάν λογισμικό συμπίεσης αρχείων και βασίζεται σε τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα. Είναι συμβατό με Windows, Linux και macOS. Παρέχει γρήγορες υπηρεσίες στους χρήστες και είναι επίσης μια καλή εναλλακτική λύση για δωρεάν λήψη winzip Επίσης, δεν περιλαμβάνει κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να αποτρέψει τον υπολογιστή σας. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του-

  • Είναι ένα εύχρηστο λογισμικό.
  • Σας επιτρέπει να συμπιέσετε το αρχείο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά αρχεία στον υπολογιστή.
  • Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα αναζήτησης διπλών αρχείων. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία που είναι διπλότυπα και να τα διαγράψετε.
  • Το Pea Zip μπορεί να εξαγάγει περισσότερες από 200 μορφές αρχειοθέτησης.
  • Προσφέρει έναν κρυπτογραφημένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.
  • Εκτός από αυτό, μπορείτε να προγραμματίσετε την αρχειοθέτηση.
  • Διατίθεται δωρεάν τόσο για ιδιωτικούς όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς.

7. ZipGenius

Ονομάζεται ένα πρόγραμμα αρχειοθέτησης αρχείων που δημιουργήθηκε ειδικά για τα Microsoft Windows ZipGenius. Είναι φιλικό προς το χρήστη λογισμικό και αποτελεί εναλλακτική λύση στη δωρεάν λήψη του winzip. Αυτό το λογισμικό διευκολύνει τη δημιουργία, την επεξεργασία και τη διανομή φακέλων και δεδομένων zip. μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξής-

  • Προσφέρει κρυπτογράφηση CZIP.
  • Επιτρέπει τη δημιουργία νέων αρχείων ZIP εύκολα.
  • Επιπλέον, σας επιτρέπει να αποσυμπιέσετε το αρχείο.
  • Υποστηρίζει πάνω από 20 διαφορετικές μορφές συμπίεσης.
  • Το ZipGenius επιτρέπει την περιήγηση σε CD/DVD.

8. Hamster Zip Archiver

Hamster Zip Archiver είναι λογισμικό με υψηλή αναλογία συμπίεσης. Είναι διαθέσιμο δωρεάν, επομένως θεωρείται ένα από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικό zip για Windows 10, Windows 8 και Windows 7. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του-

  • Σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες με μόλις 2 κλικ.
  • Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία σε υπηρεσίες cloud.
  • Υποστηρίζει 40 γλώσσες.
  • Σας επιτρέπει να συμπιέσετε και να ανοίξετε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου.

9. PowerArchiver

PowerArchiver είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο λογισμικού που σας επιτρέπει να συμπιέσετε, να κρυπτογραφήσετε και να ανταλλάξετε αρχεία. Είναι συμβατό με Windows και υποστηρίζει περισσότερες από 60 μορφές, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για εσάς. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του που αξίζει να γνωρίζετε είναι-

  • Προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση.
  • Διαθέτει πρόσθετο γραφείου.
  • Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες cloud.
  • Είναι εύκολο στην εγκατάσταση.
  • Το PowerArchiver έχει διαθέσιμη έκδοση γραμμής εντολών.
  • Παρέχει μια πλήρη σουίτα επιχειρηματικών αντιγράφων ασφαλείας.

Τιμολόγηση:

  • Standard PowerArchiver 2022 – 22,95 $
  • Εργαλειοθήκη PowerArchiver 2022 – 49,95 $
  • PowerArchiver 2022 Professional – 34,95 $

10. Neuxpower

Neuxpower σας επιτρέπει να συμπιέσετε ένα αρχείο. Έχει περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες, γεγονός που δείχνει ότι χρησιμοποιείται ευρέως. Εάν είστε κάποιος που δεν διαθέτει πολλές τεχνικές δεξιότητες, τότε είναι κατάλληλο για εσάς καθώς είναι εύχρηστο λογισμικό. Είναι επίσης συμβατό με τα Windows 10. Αν και δεν διατίθεται δωρεάν, επιτρέπει στους χρήστες μια δωρεάν δοκιμή. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς είναι-

  • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ προσαρμοσμένων ρυθμίσεων.
  • Μπορεί να κάνει συμπίεση κατά παρτίδες.
  • Μπορεί να ενσωματωθεί με το Microsoft Word, το Microsoft PowerPoint και άλλα.
  • Εκτός από αυτό, υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων.
  • Διαθέτει ενσωμάτωση εξερευνητή.
  • Επιπλέον, υποστηρίζει πολλές γλώσσες.
  Γιατί οι ιστότοποι μου ζητούν ξαφνικά να αποθηκεύσω cookies;

Τιμολόγηση:

  • Slidewise – 49 $ ανά χρήστη.
  • NXPower Lite Desktop – 49 $ ανά χρήστη.
  • NXPowerLite για διακομιστές αρχείων – 239 $ ανά διακομιστή.
  • NXPowerLite SDK – 4336 $ ανά εφάπαξ τιμή.

11. Zipware

Μια άλλη εναλλακτική λύση στη δωρεάν λήψη του winzip είναι Zipware. Η απλότητα, η ταχύτητα και η σταθερότητα του Zipware του επιτρέπουν να χειρίζεται τόσο μικρά όσο και μεγάλα αρχεία που περιέχουν εκατομμύρια αρχεία. Είναι συμβατό με Windows και υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείου Linux. Μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξής-

  • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256.
  • Διαθέτει δυνατότητα υποστήριξης μεταφοράς και απόθεσης.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο μενού περιβάλλοντος.
  • Επιπλέον, διαθέτει διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.
  • Επίσης, για προστασία από παραβιάσεις μετά την κυκλοφορία, τα αρχεία προγράμματος της Zipware υπογράφονται από ψηφιακό πιστοποιητικό Verisign/Symantec.
  • Επιτρέπει τη δημιουργία αρχείων zip.

12. IZArc

IZArc είναι επίσης μια εναλλακτική για τη δωρεάν λήψη WinZip. Είναι ένα δωρεάν λογισμικό zip που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ένα αρχείο, να στέλνετε αρχεία μέσω email, να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία, να ανοίξετε αρχεία εικόνας CD και να στείλετε μεγάλα αρχεία. Στην Εξερεύνηση των Windows, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εξαγάγετε απευθείας αρχεία. Μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του παρατίθενται παρακάτω-

  • Έχει μηδενικούς ιούς, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού χωρίς ανησυχία.
  • Το IZarc μπορεί να επιδιορθώσει κατεστραμμένα αρχεία αρχειοθέτησης.
  • Διατίθεται δωρεάν και για εμπορικούς σκοπούς.
  • Επιπλέον, προσφέρει μια ευχάριστη διεπαφή χρήστη.
  • Σας επιτρέπει να μετατρέπετε αρχεία εικόνας CD.
  • Επίσης, προσφέρει πολυγλωσσική υποστήριξη στους χρήστες του.
  • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256.
  • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν αγαπημένο φάκελο.
  • Εκτός από αυτό, μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε και να εξαγάγετε αρχεία από υπάρχοντα αρχεία.
  • Επίσης, μπορείτε να προβάλετε και να προσθέσετε σχόλια στα αρχεία

13. Cam Unzip

Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν, να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν αρχεία zip που περιέχονται στο φάκελο χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα αρχείων ZIP CAM Unzip. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα αρχείων που έχουν δημιουργηθεί με Winzip και 7-Zip. Είναι ένας δωρεάν μετατροπέας αρχείων zip. Η πρόσφατη έκδοσή του υποστηρίζει επίσης τα Windows 11. Τα σημαντικά χαρακτηριστικά του αναφέρονται παρακάτω-

  • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να προσθέτετε, να αφαιρείτε, να παραθέτετε και να προβάλλετε αρχεία ZIP.
  • Παρέχει υποστήριξη γραμμής εντολών.
  • Επίσης, μπορείτε να αποσυμπιέσετε και να αποσυμπιέσετε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο.
  • Σας δίνει μια φορητή επιλογή εγκατάστασης.
  • Το Cam UnZip παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
  • Επιπλέον, διαχειρίζεστε εύκολα αρχεία με αυτό το λογισμικό.

Σημείωση: μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά κάτι που θα βοηθήσει στη βελτίωση του λογισμικού.

Κλήση λογισμικού Εξαγωγή αρχείων RAR χρησιμοποιείται για την εξαγωγή αρχείων RAR. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων zip είναι απλό και αποτελεσματικό. Επιτρέπει στους χρήστες να αποσυμπιέζουν και να εξαγάγουν εύκολα όλα τα αρχεία και τους φακέλους. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής-

  • Δεν προσφέρει διαφημίσεις.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση.
  • Διατίθεται δωρεάν.
  • Είναι φιλικό προς το χρήστη.

Ένα δωρεάν εργαλείο που ονομάζεται ZIP Extractor μπορεί να ανοίξει αρχεία όπως RAR, 7z και ZIP, καθώς και αρχεία στον υπολογιστή σας και στο Google Drive. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του λεπτομερώς-

  • Διευκολύνει τη διανομή εξαγόμενων αρχείων σε άλλους.
  • Τα αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης υποστηρίζονται από το Zip Extractor.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας σας καθοδήγησε πολύ καλά στο να σας ενημερώσει για εναλλακτική δωρεάν λήψη WinZip. Με μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ένας από τους προαναφερθέντες δωρεάν μετατροπείς αρχείων zip θα είναι ένα χρήσιμο πλεονέκτημα για εσάς. Ενημερώστε μας για το αγαπημένο σας εργαλείο και αφήστε επίσης τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας, εάν υπάρχουν, στην παρακάτω ενότητα σχολίων.