Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal

Η SBC Communications, μια επιχείρηση παλαιότερα γνωστή ως Southwestern Bell Corporation, εξέδωσε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal. Παρά το όνομα, παρείχε τοπική τηλεφωνική υπηρεσία και σύνδεση στο Διαδίκτυο στην επικράτειά της, κυρίως στα Midwest και στο Τέξας. Το 2005, η SBC και η AT&T εντάχθηκαν, σχηματίζοντας την επιχείρηση που σήμερα είναι γνωστή ως AT&T. Παρόλο που η διαχείριση των λογαριασμών γίνεται επί του παρόντος από την AT&T, ορισμένοι χρήστες που είχαν λογαριασμούς με τους παρόχους υπηρεσιών SBC Global Internet πριν από τη συγχώνευση της SBC με την AT&T εξακολουθούν να έχουν λογαριασμούς με το sbcglobal.net στο όνομα. Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε ένα από αυτά τα παλαιότερα ονόματα τομέα. Σε αυτήν την περίπτωση, η διεύθυνση email σας συνεχίζει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλες διευθύνσεις AT&T και η εταιρεία δεν έχει κάνει σχέδια να τις συνδυάσει, ίσως επειδή κάτι τέτοιο θα δυσκόλευε τη λήψη email για αυτούς τους παλαιού τύπου χρήστες. Αλλά αν θέλετε, σας παρέχει μια απλή μέθοδο για να το κάνετε. Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος, αν ψάχνετε για συμβουλές για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό email SBCGlobal. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να προωθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το SBCGlobal.net και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal.net. Επίσης, θα μάθετε πώς να συνδέεστε στο παλιό email SBCGlobal.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό email SBCGlobal λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το χαμένο iPhone που βρέθηκε

Τι διακομιστής είναι ο SBCGlobal.net;

Ο διακομιστής του SBCGlobal.net είναι smtp.mail.att.net ή imap.mail.att.net.

Ποιος χειρίζεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο SBCGlobal.net;

AT&T χειρίζεται το email του SBCGlobal.net.

Είναι το SBCGlobal και το Yahoo το ίδιο; Είναι το SBCGlobal το ίδιο με το Yahoo;

Ναί. Το 2003, η AT&T και η Yahoo! ενώθηκε για να σχηματίσει την AT&T Yahoo. Μέσω αυτής της συγχώνευσης, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Διαδικτύου AT&T, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών SBCglobal, απέκτησαν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το Yahoo! παρέχει στους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo! email, δωμάτια συνομιλίας και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων.

Θα λήξει η διεύθυνσή μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal.net;

Όχι, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal.net δεν θα λήξει. Το SBCGlobal δεν υπάρχει πλέον, αλλά ο τομέας email εξακολουθεί να υπάρχει. Μετά τη συγχώνευση SBC και AT&T, η τελευταία εταιρεία διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμούς email της SBC και δεν σκοπεύει να διακόψει τον τομέα. Πρέπει να κάνετε check in στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal χρησιμοποιώντας τη σελίδα σύνδεσης της AT&T για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χάνω το SBCGlobal email μου εάν ακυρώσω;

Όχι. Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε την υπηρεσία AT&T, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal. Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε, όσο ο λογαριασμός σας είναι ενεργός, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο email σας. Δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο email μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, εάν ο λογαριασμός έχει οφειλόμενο ποσό ή εάν ο εξοπλισμός σας δεν έχει επιστραφεί.

  Τι είναι το Microsoft Planner και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πώς να συνδεθείτε στο Old SBCGlobal Email;

Τώρα που ξέρετε ότι δεν θα χάσετε το email SBCGlobal εάν ακυρώσετε, ενημερώστε μας πώς να συνδεθείτε στο παλιό email SBCGlobal. Εάν είστε βέβαιοι ότι ο προηγούμενος λογαριασμός email σας στο SBCGlobal εξακολουθεί να λειτουργεί και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν, μπορείτε να το κάνετε ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις διαδικασίες που αναφέρονται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος της AT&T στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το αναγνωριστικό χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού SBCGlobal στα δεδομένα πεδία και κάντε κλικ στο Είσοδος.

Πώς μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal.net;

Τώρα που ξέρετε πώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό email σας στο SBCGlobal, ενημερώστε μας πώς να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal net. Ακολουθούν τα βήματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal net:

1. Πλοηγηθείτε στο Επίσημος ιστότοπος της AT&T στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό email SBCGlobal.net και κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; σύνδεσμο κάτω από το πλαίσιο Κωδικός πρόσβασης.

3. Στη σελίδα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, εισαγάγετε το αναγνωριστικό χρήστη και το επώνυμό σας που έχετε καταχωρίσει στο λογαριασμό και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

4. Κάντε κλικ στο Send me a temporary password αλλιώς θα απαντήσω στις ερωτήσεις ασφαλείας μου.

5Α. Εάν επιλέξετε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης, η AT&T θα στείλει μέσω email στη διεύθυνση email ανάκτησης έναν νέο προσωρινό κωδικό πρόσβασης. Δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τη σύνδεση στην AT&T και εισαγάγετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον προσωρινό.

5Β. Ή απλώς απαντήστε στις ερωτήσεις ασφαλείας 1 και 2 και κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια εάν ανακαλέσετε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις ασφαλείας σας.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Jackbox Online με το Zoom

Πώς μπορώ να προωθήσω email από το SBCGlobal.net;

Τώρα που ξέρετε πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal.net, ενημερώστε μας πώς να προωθώ email από το SBCGlobal.net. Δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό για να λαμβάνετε νέα email μετά τη ρύθμιση της λειτουργίας προώθησης email στον λογαριασμό σας SBCGlobal. Όλα θα αντιμετωπιστούν αυτόματα.

1. Ανοίξτε τη σελίδα ρυθμίσεων email SBCGlobal αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

2. Μεταβείτε στις Προτιμήσεις.

3. Επιλέξτε POP και προώθηση email από το αναπτυσσόμενο μενού στις Προτιμήσεις.

4. Προσθέστε τα στοιχεία του λογαριασμού email σας και ενεργοποιήστε την προώθηση email. Συμπεριλαμβανομένου του ονόματος τομέα, εισαγάγετε ολόκληρη τη διεύθυνση.

5. Χρησιμοποιήστε το Google για να επαληθεύσετε τον αριθμό θύρας και πληκτρολογήστε τον με ακρίβεια όπως εμφανίζεται.

6. Αφού ελέγξετε τις λεπτομέρειες, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να οριστικοποιήσετε τις αλλαγές.

7. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα σας δώσει έναν αριθμό επαλήθευσης. πληκτρολογήστε το στην οθόνη SBCGlobal και κάντε κλικ στο Submit.

8. Μόλις επαληθευτεί ο κωδικός, το μήνυμα που αποθηκεύτηκε με επιτυχία θα εμφανιστεί στην οθόνη.

9. Κάντε κλικ στο Τέλος για να κλείσετε το τρέχον παράθυρο και να επιστρέψετε στη σελίδα σύνδεσης.

10. Για να ελέγξετε εάν οι ρυθμίσεις έχουν ρυθμιστεί σωστά, στείλτε ένα δοκιμαστικό email από διαφορετική διεύθυνση email.

Ο λογαριασμός email προωθήθηκε με επιτυχία, εάν τον λάβετε στον λογαριασμό email σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal;

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό email SBCGlobal. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού email sbcglobal.net χρησιμοποιώντας τις παρακάτω οδηγίες. Ακολουθούν τα βήματα για τη διαγραφή λογαριασμού email SBCGlobal:

1. Επισκεφθείτε το Προφίλ SBCGlobal.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στα στοιχεία επικοινωνίας.

3. Επιλέξτε την καρτέλα Email.

4. Επιλέξτε Διαχείριση στην περιοχή Δωρεάν λογαριασμός email AT&T.

5. Κάντε κλικ στο Διαγραφή email δίπλα στο ID μέλους.

6. Επιλέξτε ΟΚ.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η Κατάσταση λέει τώρα Απενεργοποίηση στο κάτω μέρος της ενότητας Πληροφορίες χρήστη.

Η διεύθυνση email σας καταργήθηκε.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό email SBCGlobal. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.