Πώς να κατεβάσετε και να στείλετε νέα αυτοκόλλητα στο WhatsApp

Κάθε χρήστης του WhatsApp που στέλνει αυτοκόλλητα συχνά γνωρίζει ότι δεν μπορείτε ποτέ να χορτάσετε. Η αποστολή των ίδιων αυτοκόλλητων μιμιδίων ξανά και ξανά μπορεί να γίνει γρήγορα βαρετή, επομένως είναι χρήσιμο να ανανεώνετε τη συλλογή σας κάθε τόσο.

Θα μπορούσατε να προσθέτετε νέα αυτοκόλλητα ένα-ένα καθώς τα ανακαλύπτετε σε μεμονωμένες συνομιλίες, αλλά αυτό συνήθως γεμίζει τις εικόνες και καθιστά πιο δύσκολο να βρείτε αυτό που θέλετε. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε δροσερά, νέα αυτοκόλλητα είναι να κατεβάσετε ολόκληρα πακέτα αυτοκόλλητων και να τα προσθέσετε στη συλλογή σας.

Πώς να προσθέσετε νέα αυτοκόλλητα στο WhatsApp

Το WhatsApp διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια λίστα επίσημων πακέτων αυτοκόλλητων και να τα προσθέσετε στη συλλογή σας. Μπορείτε να ερευνήσετε αυτήν τη λίστα για αυτοκόλλητα που θέλετε να κατεβάσετε.

  Το WhatsApp Backup έχει κολλήσει στο iPhone: 10 τρόποι για να το διορθώσετε!

Για να κατεβάσετε ένα πακέτο αυτοκόλλητων στο WhatsApp, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε μια ομαδική ή προσωπική συνομιλία
  • Μεταβείτε στην ενότητα Αυτοκόλλητο επιλέγοντας το emoji στην αριστερή πλευρά της γραμμής κειμένου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του αυτοκόλλητου.
  • Πατήστε το εικονίδιο Συν/Προσθήκη που εμφανίζεται στα δεξιά
  • Θα πρέπει να ανοίξει στην καρτέλα Όλα τα αυτοκόλλητα.
  • Κάντε κύλιση για να βρείτε ένα πακέτο αυτοκόλλητων που σας ενδιαφέρει και πατήστε το εικονίδιο λήψης δίπλα του. Τα αυτοκόλλητα με ένα εικονίδιο αναπαραγωγής δίπλα τους είναι κινούμενα. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το πακέτο για να κάνετε προεπισκόπηση των αυτοκόλλητων πριν από τη λήψη.
  •   Πώς να στείλετε GIF στο WhatsApp

    Μπορείτε να μοιραστείτε τα αυτοκόλλητα που κατεβάσατε με τις επαφές σας στο WhatsApp μεταβαίνοντας στην καρτέλα Τα αυτοκόλλητα μου, δίπλα στην ενότητα Όλα τα αυτοκόλλητα. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε και να αναδιατάξετε τα πακέτα αυτοκόλλητων σε αυτήν την καρτέλα. Για κοινή χρήση, κάντε κλικ σε ένα πακέτο αυτοκόλλητων, πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση στο επάνω μέρος και επιλέξτε την ομάδα ή το άτομο στο οποίο θα το στείλετε.

    Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp.

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές αυτοκόλλητων τρίτων στο WhatsApp;

    Εάν δεν είστε λάτρης των αυτοκόλλητων που διατίθενται στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αυτοκόλλητων όπως το Stickify ή το Sticker.ly για να ανακαλύψετε νέα πακέτα αυτοκόλλητων και να τα προσθέσετε στο WhatsApp.

      Πώς να επαληθεύσετε έναν κωδικό ασφαλείας Whatsapp για μια επαφή

    Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, αρκεί να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή αυτοκόλλητων που ακολουθεί τις οδηγίες του WhatsApp.

    Αυτές οι εφαρμογές δεν χρειάζονται ειδικές άδειες για να προσθέσουν αυτοκόλλητα στο WhatsApp. Επομένως, φροντίστε να μείνετε μακριά από οποιαδήποτε εφαρμογή που ζητά ύποπτη πρόσβαση στα αρχεία και τα πολυμέσα σας, εκτός εάν πρόκειται για τη δημιουργία των δικών σας αυτοκόλλητων.

    Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση εφαρμογών τρίτων μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια, επομένως είναι καλύτερο να ακολουθείτε τους επίσημους τρόπους λήψης πακέτων αυτοκόλλητων.

    Η λήψη νέων αυτοκόλλητων είναι εύκολη

    Για να το ολοκληρώσετε, η προσθήκη και η αποστολή αυτοκόλλητων στο WhatsApp είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε τις συνομιλίες σας. Με όλα τα όμορφα πακέτα αυτοκόλλητων εκεί έξω, μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει και να διασκεδάσετε με τα μηνύματά σας. Λοιπόν, προχωρήστε, βουτήξτε στον κόσμο των αυτοκόλλητων WhatsApp και κάντε τις συνομιλίες σας πιο διασκεδαστικές.