Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram

Μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Instagram με διάφορους τρόπους. Μία από αυτές τις επιλογές είναι να προσαρμόσετε τη ροή ιστορίας σας. Μπορείτε να καθορίσετε ποιες αναρτήσεις και ιστορίες ατόμων θέλετε να βλέπετε περισσότερες και ποιες είναι περιττές και να τις παραλείψετε. Ευτυχώς, υπάρχει μια επιλογή σίγασης στο Instagram, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε unfollow ή να αποκλείσετε κάποιον για να αποφύγετε να δείτε τις αναρτήσεις και τις ιστορίες του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι θέλετε να τα διατηρήσετε σε σίγαση. Έχετε επίσης την επιλογή να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων ή των ιστοριών τους εάν αλλάξετε γνώμη. Δεν θα μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων σε υπολογιστή, αλλά μπορείτε σε μια κινητή συσκευή iPhone ή Android. Εάν είστε χρήστης του Instagram που αναρωτιέστε πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram και αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Instagram, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram και τι συμβαίνει όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram. Επίσης, θα κατανοήσετε τη διαδικασία για την κατάργηση της σίγασης της ανάρτησης κάποιου.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram και να πείτε εάν κάποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι συνέβη με τη σίγαση στο Instagram;

Η σίγαση είναι μια δυνατότητα που εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο Instagram για την αφαίρεση ιστοριών, κυλίνδρων και αναρτήσεων από το χρονοδιάγραμμα του λογαριασμού σας χωρίς να καταργήσετε την παρακολούθηση ή να αποκλείσετε το συγκεκριμένο προφίλ. Μπορείτε ακόμα να προβάλετε τις αναρτήσεις κάποιου μεταβαίνοντας στη σελίδα του προφίλ του, ακόμα κι αν τους έχετε βάλει σε σίγαση. Όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram, δεν αποστέλλεται ειδοποίηση σε αυτό το προφίλ. Επίσης, μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση λογαριασμών ανά πάσα στιγμή και δεν θα γνωρίζουν ότι το κάνατε.

Πώς καταργείτε τη σίγαση της ανάρτησης κάποιου;

Λοιπόν, πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram; Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να καταργήσετε τη σίγαση της ανάρτησης κάποιου στο Instagram με μερικά απλά βήματα.

  Πώς να ελέγξετε τις προβολές με τις καλύτερες στιγμές του Instagram

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας iOS ή Android συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης από την κάτω γραμμή πλοήγησης.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε το όνομα του επιθυμητού προφίλ του οποίου οι αναρτήσεις θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση και πλοηγηθείτε σε αυτό το προφίλ.

4. Πατήστε στο Παρακολούθηση κάτω από το βιογραφικό του προφίλ.

5. Πατήστε Σίγαση.

6. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Αναρτήσεις. Θα καταργήσει αυτόματα τη σίγαση όλων των αναρτήσεων αυτού του χρήστη.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram;

Στο Instagram, μπορείτε να θέσετε σε σίγαση τις αναρτήσεις, τις ιστορίες, τα μηνύματα ή τις ειδοποιήσεις τηλεφώνου κάποιου για να κάνετε ένα διάλειμμα από το υλικό του. Αλλά μπορείτε επίσης να καταργήσετε τη σίγαση οποιουδήποτε προφίλ είχατε βάλει νωρίτερα σε σίγαση. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα.

Επιλογή I: Κατάργηση σίγασης αναρτήσεων και ιστοριών

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα αναζήτησης από την κάτω γραμμή.

3. Αναζητήστε το προφίλ που θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση αναζητώντας το και αγγίξτε «Ακολουθώ».

4. Επιλέξτε Σίγαση.

5. Για να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων και των ιστοριών ενός χρήστη, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αναρτήσεις και Ιστορίες.

Επιλογή II: Κατάργηση σίγασης μηνυμάτων και ειδοποιήσεων κλήσεων

1. Εκκινήστε το Instagram και πατήστε την καρτέλα Αρχική σελίδα για να εμφανιστεί η ροή σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του Messenger από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία.

4. Πατήστε το όνομα του προφίλ από το επάνω μέρος του παραθύρου συνομιλίας.

5. Για να καταργήσετε τη σίγαση μηνυμάτων, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Σίγαση μηνυμάτων. Θα ειδοποιηθείτε όταν αυτός ο διακόπτης γίνει γκρι ή λευκός εάν αυτός ο χρήστης στείλει νέα μηνύματα.

6. Για να καταργήσετε τη σίγαση κλήσεων, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Σίγαση κλήσεων. Θα ειδοποιηθείτε για φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις από αυτόν τον χρήστη όταν αυτός ο διακόπτης είναι γκρι ή λευκός.

Πώς καταργείτε τη σίγαση κάποιου στο Instagram αν δεν έχει δημοσιεύσει;

Για να κάνετε ένα διάλειμμα από το περιεχόμενο κάποιου στο Instagram, μπορείτε να θέσετε σε σίγαση τις αναρτήσεις, τις ιστορίες, τα μηνύματα ή τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να τα διατηρήσετε σε σίγαση. Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram; Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων ή των ιστοριών τους. Και αν κάποιος δεν έχει δημοσιεύσει ιστορίες στο Instagram, πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ του και, από εκεί, να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων και των ιστοριών του. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram αν δεν έχει δημοσιεύσει με μερικά απλά βήματα.

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

1. Στην εφαρμογή Instagram, πατήστε στην καρτέλα αναζήτησης από την κάτω γραμμή.

2. Τώρα, πατήστε στο επάνω πλαίσιο αναζήτησης.

3. Εισαγάγετε το επιθυμητό όνομα προφίλ και πατήστε το.

4. Πατήστε Ακολουθώντας > Σίγαση.

5. Για να καταργήσετε τη σίγαση αναρτήσεων και ιστοριών, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αναρτήσεις και Ιστορίες.

Γιατί δεν μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση των αναρτήσεων στο Instagram;

Τώρα ξέρετε πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram, αλλά μπορεί να μην μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση της ανάρτησης κάποιου για μερικούς λόγους. Σχετίζονται με τυχόν περαιτέρω περιορισμούς που μπορεί να έχετε θέσει στον λογαριασμό τους. Εάν έχετε ήδη αποκλείσει τον λογαριασμό κάποιου, δεν θα μπορείτε να τον καταργήσετε τη σίγαση εκτός και αν τον ξεμπλοκάρετε. Και δεν θα μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου που έχετε καταργήσει να ακολουθείτε, επειδή δεν θα βλέπετε εξαρχής τις αναρτήσεις ή τις ιστορίες του στη ροή σας.

Σημείωση: Εάν θέλετε να δείτε ξανά τις αναρτήσεις και τις ιστορίες αυτού του ατόμου, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις.

Τι συμβαίνει όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram;

Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram; Λοιπόν, είναι αρκετά εύκολο. Στο Instagram, η σίγαση κάποιου σημαίνει ουσιαστικά την αποφυγή αυτού και των αναρτήσεών του. Ακόμα κι αν συνεχίσετε να τους ακολουθείτε, καμία από τις αναρτήσεις τους δεν θα εμφανιστεί ποτέ στη ροή σας. Αλλά μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε και να επισκεφτείτε ο ένας τους λογαριασμούς του άλλου και στέλνετε απευθείας μηνύματα ο ένας στον άλλο. Και το άτομο που θέσατε σε σίγαση θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία σας ως συνήθως. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι το άτομο δεν ενημερώνεται επίσημα ότι το έχετε βάλει σε σίγαση επειδή δεν του έχει σταλεί τέτοια ειδοποίηση.

Θα ξέρει κάποιος αν τους καταργήσετε τη σίγαση στο Instagram;

Όχι. Μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση της ανάρτησης κάποιου στο Instagram, αλλά είναι μια κάπως μυστική διαδικασία, που είναι και ευλογία και κατάρα. Οι χρήστες δεν ενημερώνονται όταν έχουν τεθεί σε σίγαση και κατάργηση της σίγασης και δεν υπάρχει επίσημο μέρος στην εφαρμογή όπου οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν έχουν τεθεί σε σίγαση.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram;

Υπάρχει μία μέθοδος που πρέπει να δοκιμάσετε να προσδιορίσετε εάν κάποιος σας έχει κάνει σίγαση, αλλά ισχύει μόνο για τα Instagram Stories και μόνο εάν θέλετε να επικεντρωθείτε σε έναν μόνο χρήστη. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων και απλώς να συμπεριλάβετε αυτό το άτομο, εάν θέλετε να μάθετε αν κάποιος έκανε σίγαση στις Ιστορίες σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram με μερικά απλά βήματα.

  Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας highlights στο Instagram

1. Ανοίξτε το Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ.

4. Από το μενού, επιλέξτε Close Friends.

5. Πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση όλων εάν έχετε κλείσει Η λίστα φίλων έχει ήδη δημιουργηθεί.

6. Εισαγάγετε το επιθυμητό όνομα προφίλ στο πεδίο αναζήτησης.

7. Τώρα, δημιουργήστε μια ιστορία και πατήστε Close Friends πριν τη δημοσιεύσετε.

Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να περιμένετε. Να θυμάστε ότι η επισήμανση τους δεν επιτρέπεται γιατί θα ενημερωθούν αμέσως. Μπορεί να σας έκαναν σίγαση αν μετά από 24 ώρες εξαφανιστεί το Story σας και δεν το άνοιξαν καν.

Σημείωση: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Ίσως απλά να μην χρησιμοποίησαν το Instagram εκείνη την περίοδο.

Μπορείτε να δείτε ποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει κάνει σίγαση ή αν δεν σας ακολουθεί σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπως συμβαίνει με άλλες δυνατότητες αποκλεισμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως η λειτουργία Unfollow στο Facebook. Η επιλογή Σίγαση στο Instagram δεν είναι διαφορετική. δεν υπάρχει καμία παρατηρήσιμη μέθοδος για τον προσδιορισμό ή την επιβεβαίωση ότι το περιεχόμενό σας έχει τεθεί σε σίγαση. Εάν υποψιάζεστε ότι ένας λογαριασμός σας έχει βάλει σε σίγαση, μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ανεπαίσθητες ενδείξεις και να προσδιορίσετε εάν βασίζονται ή όχι σε ορισμένα συχνά μοτίβα.

Μπορείτε να προσέχετε τον χρήστη του Instagram που πιστεύετε ότι σας έβαλε σε σίγαση. Μπορεί να σας έκαναν σίγαση αν παρατηρήσετε ότι σε αυτόν τον χρήστη αρέσει συχνά σε άλλες φωτογραφίες του Instagram αλλά ποτέ στις δικές σας. Είναι επίσης πιθανό ο χρήστης να σας έκανε σίγαση στο Instagram εάν δεν βλέπετε πλέον την αφοσίωση από αυτόν στο Instagram, όπως επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια ή ακόμα και προβολές ιστορίας. Εξετάστε τη λίστα θεατών ιστορίας Instagram. Μπορεί να σας έκαναν σίγαση αν συνήθιζαν να παρακολουθούν τις ιστορίες σας στο Instagram αλλά δεν το κάνουν πλέον. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε πραγματικά εάν έχετε βάλει σε σίγαση μόνο ρωτώντας προσωπικά κάποιον.

Πώς γίνεται η σίγαση ή η κατάργηση της σίγασης του Instagram Story κάποιου;

Η κατάργηση σίγασης είναι απλή εάν το κάνατε ακούσια ή θέλετε να προσθέσετε ξανά το υλικό του φίλου σας στη ροή σας στο Instagram. Μια ιστορία στο Instagram μπορεί να καταργηθεί με διάφορους τρόπους. Χρήστες του Οι συσκευές Android και iOS μπορούν να επαναφέρουν τις ιστορίες Instagram ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να καταργήσετε τη σίγαση και τη σίγαση κάποιου στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα.

1. Εκκινήστε το Instagram και πατήστε παρατεταμένα τα γκριζαρισμένα εικονίδια προφίλ από την κορυφή της ροής.

2. Πατήστε στο Unmute Story.

3. Όταν το κάνετε αυτό, η ροή ειδήσεων του Instagram θα επαναφορτωθεί αμέσως με τη ζωντανή ιστορία αυτού του προφίλ.

Σημείωση: Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για να κάνετε σίγαση της ιστορίας κάποιου από τη ροή σας στο Insta.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να καταργείτε τη σίγαση κάποιου στο Instagram και να πείτε εάν κάποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.