Διορθώστε το σφάλμα Orcs Must Die Unchained Runtime

Τα Orcs Must Die! Το Unchained είναι η τρίτη δόση στο Orcs Must Die! σειρά παιχνιδιών. Εάν έχετε αγοράσει αυτό το παιχνίδι και αντιμετωπίζετε σφάλμα χρόνου εκτέλεσης, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα διδάξει το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained σε υπολογιστή με Windows. Το παιχνίδι είναι προς το παρόν εκτός λίστας στην εφαρμογή Steam. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε το σφάλμα. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γι ‘αυτούς.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orc Must Die Unchained

Σε αυτό το άρθρο δώσαμε μια σύντομη εισαγωγή στο παιχνίδι Orcs Must Die και στις μεθόδους για τη διόρθωση του σφάλματος χρόνου εκτέλεσης στις τρίτες δόσεις αυτού του παιχνιδιού, π.χ. Orcs Must Die Unchained στα Windows.

Τι είναι το Orcs Must Die;

Το Orcs Must Die είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Robot Entertainment και την Mastertronic. Είναι βασικά ένα παιχνίδι άμυνας πύργων που έρχεται σε είδος παιχνιδιών δράσης. Αυτό το παιχνίδι έχει βαθμολογίες 90/100 στο PCGamer, 9.0/10 – Editors’ Choice στο IGN και 4.5/5.0 στο Gamespy που είναι πολύ εντυπωσιακό.

  KRA εναντίον KPI – Ορισμός, παραδείγματα και γιατί χρειάζεστε και τα δύο

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

Εδώ, έχουμε δώσει τις ελάχιστες απαιτήσεις που απαιτούνται για να παίξετε το παιχνίδι Orcs Must Die Unchained σε υπολογιστή Windows από το Steam.

  • ΛΣ: Windows XP SP3

  • CPU: Intel Core2Duo 2,66 GHz

  • Μνήμη: 4 GB RAM

  • Γραφικά: Intel HD Graphics 4000

  • DirectX: Έκδοση 9.0c

  • Αποθηκευτικός χώρος: 8 GB διαθέσιμος χώρος

Εάν το σύστημά σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained, ακολουθήστε τις δεδομένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 1: Επαληθεύστε την ακεραιότητα των αρχείων παιχνιδιού

Ακολουθήστε το άρθρο μας σχετικά με το Πώς να επαληθεύσετε την ακεραιότητα των αρχείων παιχνιδιών στο Steam.

Μέθοδος 2: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Desktop Game Theatre

Μια άλλη μέθοδος για να διορθώσετε το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained είναι να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Desktop Game Theatre. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Steam και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Μεταβείτε στο μενού ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

3. Κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι Orcs Must Die Unchained και επιλέξτε Ιδιότητες.

4. Στο μενού Γενικά, καταργήστε την επιλογή Χρήση Desktop Game Theater ενώ το SteamVR είναι ενεργό.

Μέθοδος 3: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Τα κατεστραμμένα ή παλιά προγράμματα οδήγησης γραφικών είναι ένας από τους κύριους λόγους για αυτό το σφάλμα στο παιχνίδι Orcs Must Die Unchained στο Steam. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης οθόνης στον υπολογιστή σας Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με 4 τρόπους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών στα Windows 10.

Μέθοδος 4: Επανεγκαταστήστε το DirectX

Το βοηθητικό πρόγραμμα DirectX είναι απολύτως απαραίτητο για την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Εάν έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας παλιά έκδοση του DirectX, τότε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained. Επομένως, πρέπει να ενημερώσετε το βοηθητικό πρόγραμμα DirectX στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε το DirectX στα Windows 10, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το DirectX στα Windows 10.

Μέθοδος 5: Επανεγκαταστήστε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Το Orcs Must Die Το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Unchained οφείλεται κυρίως σε αρχεία πακέτων με δυνατότητα αναδιανομής Microsoft Visual C++ που λείπουν ή είναι κατεστραμμένα. Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να επιδιορθώσετε πακέτα Microsoft Visual C++ με δυνατότητα αναδιανομής ή να τα εγκαταστήσετε ξανά για να λύσετε αυτό το ζήτημα. Δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επανεγκατάστασης του πακέτου Microsoft Visual C++ Redistributable.

Μέθοδος 6: Επανεγκαταστήστε το Orcs Must Die Unchained

Εάν η προηγούμενη μέθοδος δεν διορθώσει το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεγκαταστήσετε πλήρως το παιχνίδι για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα με το παιχνίδι. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι Orcs Must Die Unchained.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam.

2. Πηγαίνετε στο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ μενού από την αρχική του σελίδα.

3. Εντοπίστε το παιχνίδι Orcs Must Die Unchained και κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε την επιλογή Uninstall.

4. Πάλι, κάντε κλικ στο Uninstall για να επιβεβαιώσετε και να κλείσετε την εφαρμογή Steam μετά την απεγκατάσταση του παιχνιδιού.

5. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή μετά την απεγκατάσταση του παιχνιδιού.

6. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam και αναζητήστε το Orcs Must Die Unchained και επιλέξτε το παιχνίδι.

Σημείωση: Το Orcs Must Die Unchained δεν είναι καταχωρισμένο στην εφαρμογή Steam.

7. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Αναπαραγωγή παιχνιδιού για να κατεβάσετε ξανά το παιχνίδι.

8. Τέλος, επιλέξτε τοποθεσία για εγκατάσταση και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο > για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι.

Μέθοδος 7: Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης

Τέλος, έχουμε φτάσει στην τελευταία λύση που απομένει για να επιλύσουμε το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained. Επικοινωνώντας Υποστήριξη Orcs Must Die Η ομάδα για να διορθώσει το πρόβλημα είναι η τελευταία μέθοδος που μπορείτε να δοκιμάσετε. Επισκεφθείτε το Σελίδα υποστήριξης Steam για το παιχνίδι Orcs Must Die Unchained εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού από το Steam.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να διορθώσετε το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης Orcs Must Die Unchained. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.