Πώς να ελέγξετε τις προβολές με τις καλύτερες στιγμές του Instagram

Το Instagram έχει φτάσει στην κορυφή των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε λίγα χρόνια. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να δείξουν τις ιδέες τους και πώς θέλουν να τους βλέπουν οι άλλοι. Τα highlights του Instagram είναι μια λειτουργία που εισάγεται για αυτόν τον σκοπό. Τα highlights του Instagram είναι μια μορφή ιστοριών Instagram, αλλά σε αντίθεση με τις ιστορίες, παραμένουν μόνιμα στο προφίλ σας. Μπορείτε να αναπαραστήσετε το προφίλ σας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες στιγμές του Instagram και να τις ενημερώνετε κατά διαστήματα. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε μόνο τις προβολές των Highlights του Instagram και ποιοι το είδαν για 48 ώρες μετά τη δημοσίευσή τους. Αν ψάχνετε να μάθετε πώς να βλέπετε ποιος είδε τις καλύτερες στιγμές σας στο Instagram, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να δείτε ποιος είδε τις καλύτερες στιγμές σας στο Instagram.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Instagram

Πώς να ελέγξετε τις προβολές με τις καλύτερες στιγμές του Instagram

Πριν απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τις καλύτερες στιγμές σας στο Instagram; Θα πρέπει να καταλάβετε ότι καθώς μπορείτε να δείτε μόνο τις προβολές των Highlights του Instagram και ποιοι το είδαν για 48 ώρες, θα πρέπει να είστε γρήγοροι. Ας μπούμε κατευθείαν στα βήματα για να μάθουμε πώς μπορείτε να δείτε ποιος είδε τις καλύτερες στιγμές σας στο Instagram.

1. Πατήστε στο εικονίδιο Instagram για να ανοίξετε την εφαρμογή Instagram.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία. Θα ανοίξει το προφίλ σας.

3. Τώρα, πατήστε στην επισήμανση που θέλετε να ελέγξετε ποιος την έχει δει.

  Το Instagram απαγορεύει τις διευθύνσεις IP;

4. Αφού ανοίξετε την επισήμανση, θα δείτε το Seen by γραμμένο στην κάτω αριστερή γωνία. Εμφανίζεται από θα ακολουθήσει ένας αριθμός που δείχνει τις προβολές των Highlights του Instagram.

5. Τέλος, αγγίξτε την επιλογή Seen by. Μετά από αυτό θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα περιέχει μια λίστα με όλους τους χρήστες που έχουν δει τις επισημάνσεις σας στο Instagram.

Τώρα ξέρετε πώς να ελέγχετε τις προβολές των Highlights του Instagram και ποιοι το είδαν.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πόσο διαρκούν τα highlights στο Instagram;

Απ. Δεν υπάρχει όριο στη δημιουργία highlights του Instagram, αλλά μπορείτε να βάλετε μόνο έως και 100 φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα συγκεκριμένο highlight. Σε περίπτωση που δημοσιεύετε πολλές φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα highlight, μπορείτε να τα δείτε πατώντας αριστερά ή δεξιά.

Ε2. Ποιος μπορεί να δει τα highlights του Instagram;

  Πώς να ελέγξετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram

Απ. Η προσέγγιση των επισημάνσεων του Instagram εξαρτάται από τις ρυθμίσεις απορρήτου σας. Εάν έχετε έναν ιδιωτικό λογαριασμό, τότε μόνο οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν τις καλύτερες στιγμές σας. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, τότε ο καθένας μπορεί να δει τις καλύτερες στιγμές.

Ε3. Ποιο είναι το τυπικό μέγεθος των highlights του Instagram;

Απ. Οι διαστάσεις των επισημάνσεων του Instagram είναι παρόμοιες με αυτές των ιστοριών Instagram που είναι 1080 x 1920 pixel. Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες εξωφύλλου σας έχουν τις δεδομένες διαστάσεις για να κάνουν τα highlights σας εντυπωσιακά.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να ελέγχετε τις προβολές των επισημάνσεων του Instagram και ποιοι χρήστες τις είδαν. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.