Πώς να κάνετε streaming στο γραφείο χωρίς καλώδιο

Αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου της εποχής του, το The Office, δεν είναι μόνο γνωστό για την κωμωδία του αλλά και για τις εγκάρδιες στιγμές του σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Αν θέλετε να τα ξαναζήσετε όλα, εδώ μπορείτε να το μεταδώσετε σε ροή.

Πίνακας περιεχομένων

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video είναι το τέλειο μέρος για να αγοράσετε κάθε σεζόν του The Office. Με 13 $ για την πρώτη σεζόν, 20 $ για κάθε σεζόν μετά την πρώτη σεζόν και 3 $ το επεισόδιο, μπορείτε να έχετε ολόκληρη τη σειρά στη βιβλιοθήκη σας. Απολαύστε όλα τα καλύτερα μέρη αυτής της εκπομπής ακριβώς όταν το θέλετε με το Amazon Prime Video.

  Πώς να παρακολουθήσετε το PlayStation 5 Reveal της Sony

iTunes

iTunes είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε την παράσταση εάν χρησιμοποιείτε κυρίως προϊόντα Apple. Μπορείτε να αγοράσετε την πρώτη σεζόν για 13 $ ενώ οι άλλες σεζόν θα σας κοστίσουν 20 $ η καθεμία. Θα δείτε κάθε Dundie και κάθε ύπουλο smooch από οποιαδήποτε συσκευή Apple.

Google Play

Εάν διαθέτετε συσκευή Android ή απολαμβάνετε την εφαρμογή Ταινίες Play, ίσως είναι καλύτερο να αγοράσετε αυτήν την εκπομπή Google Play. Κάθε σεζόν έχει διαφορετική τιμή, που ξεκινά από 10 $ για την πρώτη σεζόν, ενώ οι άλλες σεζόν είναι 30 $ η καθεμία. Η τέταρτη σεζόν είναι η μόνη που κοστίζει 25 $ και μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάθε επεισόδιο με 2 $.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο Spotify

Vudu

Vudu είναι ιδανικό για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το The Office σε πολλές πλατφόρμες, καθώς η εταιρεία διαθέτει εφαρμογές για σχεδόν κάθε συσκευή είτε πρόκειται για iPhone, iPad, Android ή Windows. Η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη για $10, κάθε άλλη σεζόν θα σας κοστίζει $18 και μπορείτε να αγοράσετε κάθε επεισόδιο με $2 το ένα.

Netflix

Προς το παρόν, Netflix έχει το Office διαθέσιμο για ροή απευθείας στην εφαρμογή. Έχει τα δικαιώματα για την εκπομπή μέχρι το 2021, μετά από το οποίο θα πάει στο Peacock του NBC. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή για τον υπόλοιπο χρόνο με 10 $ το μήνα για το Βασικό πρόγραμμα, 13 $ το μήνα για το Βασικό πρόγραμμα και 16 $ το μήνα για το πρόγραμμα Premium.

  Εμφύλιος πόλεμος στο Netflix από οπουδήποτε

Αυτές οι υπηρεσίες φέρνουν τις αηδίες του Jim και του Dwight στο σπίτι σας, παρόλο που η κλοπή ταυτότητας δεν είναι αστείο. Μπορείτε να γελάσετε με τα απαίσια αστεία του Michael και να κλάψετε με τους χαρακτήρες μέσα από στιγμές καρδιάς και στις εννέα σεζόν. Μην χάσετε ούτε μια στιγμή της εκπομπής όσο είναι διαθέσιμη σε αυτές τις υπηρεσίες.