Εμφύλιος πόλεμος στο Netflix από οπουδήποτε

Αν ελπίζετε να κάνετε έναν μαραθώνιο με ταινίες της Marvel, τότε το Captain America: Civil War είναι σίγουρα στη λίστα σας. Αλλά πού μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία; Ελπίζουμε να το κάνουμε αυτό στο Netflix, αλλά ας δούμε αν αυτό είναι δυνατό.

Το Captain America: Civil War κυκλοφόρησε το 2016 και είναι η συνέχεια των The First Avenger και The Winter Soldier. Συνολικά, είναι η 13η ταινία στο σύμπαν της Marvel. Στην ταινία συμμετέχουν οι Chris Evans ως Captain America, καθώς και οι Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Tom Holland και πολλοί άλλοι.

Η ταινία ήταν εισπρακτική επιτυχία όπως σχεδόν όλες οι άλλες ταινίες της Marvel, με προϋπολογισμό περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι θεατές λάτρεψαν αυτή την ταινία, οι κριτικοί έδωσαν στην ταινία βαθμολογία αποδοχής 91% στο Rotten Tomatoes και μάλιστα κατάφερε να πάρει καλή βαθμολογία στο IMDb.

Μπορώ να παρακολουθήσω το Captain America: Civil War στο Netflix;

Η παρακολούθηση των ταινιών του Captain America στο Netflix είναι απολύτως εφικτή, αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι η ταινία δεν είναι διαθέσιμη παντού. Στην πραγματικότητα, από όλες τις βιβλιοθήκες του Netflix που σκάψαμε, καταφέραμε να βρούμε την ταινία μόνο στον Καναδά.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Captain America: Civil War από άλλες χώρες;

Αν ελπίζετε να παρακολουθήσετε το Captain America: Civil War στο Netflix, παρόλο που η ταινία δεν είναι διαθέσιμη τοπικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί αυτό είναι απολύτως δυνατό. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το Netflix έχει μεμονωμένες βιβλιοθήκες σε κάθε χώρα όπου είναι διαθέσιμη, δηλαδή περισσότερες από 190 από αυτές. Προκειμένου να σεβαστούν τις συμφωνίες αδειοδότησης που έχουν υπογράψει, απέκλεισαν κάθε βιβλιοθήκη από αυτές τις χώρες, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν τους ανθρώπους να παρακολουθούν περιεχόμενο που δεν θα έπρεπε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από τον Καναδά εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. σημαίνει απλώς ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολο.

  Πώς να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές από τον λογαριασμό σας στο Twitter

Για να παρακάμψετε αυτούς τους τοπικούς αποκλεισμούς που έχει επιβάλει το Netflix, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα VPN. Το VPN έχει τη δύναμη να παρακάμψει τους αποκλεισμούς αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας, ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε νέα τοποθεσία. Εάν δεν ξέρετε ποια εφαρμογή να λάβετε, η σύστασή μας είναι το NordVPN, το οποίο διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών στον Καναδά. Χρησιμοποιεί επίσης μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, ώστε όλα τα δεδομένα σας να προστατεύονται από τυχόν πιθανούς κατασκοπευτές – ακόμα και από το ίδιο το Netflix.

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Captain America: Civil War στο Netflix:

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να εγγραφείτε στο NordVPN. Προσφέρουν πολλά τώρα, οπότε πρέπει να βιαστείτε και να το αρπάξετε!
Στη συνέχεια, πρέπει να ταξινομήσετε τις εφαρμογές και να εισαγάγετε τον λογαριασμό σας πριν βρείτε έναν διακομιστή για να συνδεθείτε στον Καναδά.
Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, μπορείτε να μεταβείτε στο Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή να επανεκκινήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας. Αναζητήστε το Captain America: Civil War και ξεκινήστε τη ροή της ταινίας!

Ορίστε! Πραγματικά δεν ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το καθαρίσαμε τώρα.

Δεν θα γνωρίζει το Netflix ότι χρησιμοποιώ VPN;

Είναι αλήθεια ότι το Netflix διαθέτει την τεχνολογία που χρειάζεται για να καταλάβει πότε οι άνθρωποι χρησιμοποιούν VPN, αλλά τις περισσότερες φορές, αυτά δεν λειτουργούν με εργαλεία premium όπως το NordVPN. Στην πραγματικότητα, δεν είχαμε αυτό το πρόβλημα κατά τη χρήση της υπηρεσίας στο Netflix, επομένως θα πρέπει σίγουρα να έχετε μια καλή εμπειρία επίσης.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το VLOOKUP σε ένα εύρος τιμών

Εάν τυχαίνει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το NordVPN και το Netflix, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών. Είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, επομένως θα μπορούν να σας βοηθήσουν σχετικά εύκολα. Φυσικά, μπορεί να θέλετε να προσπαθήσετε πρώτα να αλλάξετε τον διακομιστή και να διαγράψετε τα cookies και την προσωρινή μνήμη – σε περίπτωση που αυτά τα βήματα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN;

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα δωρεάν VPN είναι επικίνδυνα. Αν και είναι προφανώς μια καλή επιλογή από την άποψη του προϋπολογισμού, διακινδυνεύετε πολύ περισσότερο από λίγα δολάρια κάθε μήνα. Πρώτα απ ‘όλα, τα δωρεάν VPN είναι απίθανο να παρακάμψουν τον αποκλεισμό που έχει εγκαταστήσει το Netflix στους διακομιστές του.

Δεδομένου ότι τα δωρεάν VPN χρησιμοποιούνται από τόσους πολλούς ανθρώπους, είναι τα πρώτα που μπαίνουν στη μαύρη λίστα. Ακόμα κι αν έκαναν θαύμα, δεν θα μπορούσατε να μεταδώσετε σωστά το Captain America: Civil War επειδή έχουν λίγους διακομιστές στη διάθεσή τους. Πολλοί χρήστες στους ίδιους διακομιστές σημαίνει ότι θα είναι υπερπληθυσμένοι. που από μόνο του μετατρέπεται σε πολύ χαμηλές ταχύτητες Διαδικτύου που δεν είναι συμβατές με την ποιοτική ροή οποιουδήποτε περιεχομένου (και πάλι, αν καταφέρουν να παρακάμψουν τον αποκλεισμό).

Ένα άλλο ζήτημα που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα δωρεάν VPN είναι επικίνδυνα από άποψη ασφάλειας. Συχνά με τα χρόνια, οι ερευνητές ασφαλείας ανακάλυψαν ότι τα VPN χρησιμοποιήθηκαν ως μέτωπο από εγκληματίες του κυβερνοχώρου για να προσελκύσουν τους ανθρώπους να κατεβάσουν τις εφαρμογές τους. Το κακόβουλο λογισμικό θα άρχιζε στη συνέχεια να συλλέγει διάφορες πληροφορίες για τους χρήστες, που ποικίλλουν από διαπιστευτήρια για ιστότοπους κοινωνικών μέσων έως τραπεζικές πληροφορίες κ.λπ.

  Τι σημαίνει «ICYDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Οι συνέπειες μιας τέτοιας μόλυνσης μπορεί να διαφέρουν από τον καθαρισμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, διάφορες αγορές στο όνομά σας, κλοπή ταυτότητας και πολλά άλλα. Όσοι χρησιμοποιούν τις ίδιες συσκευές για την εργασία τους θα μπορούσαν ακόμη και να υποβάλουν ηλεκτρονικό “ψάρεμα” στην εργασία τους και στους συναδέλφους τους, κάτι που τελικά θα οδηγούσε σε παραβίαση δεδομένων της εταιρείας στην οποία εργάζονταν.

Υπάρχει επίσης ένας άλλος τύπος δωρεάν εφαρμογών από τις οποίες πρέπει να μείνετε μακριά, συγκεκριμένα αυτές που χρησιμοποιούν δρομολόγηση peer-to-peer. Βασικά, θα δίνατε στην εφαρμογή πρόσβαση στη δική σας συσκευή, ώστε άλλα άτομα να μπορούν να τη χρησιμοποιούν ως διακομιστή και να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από το οποίο έχουν κλειδωθεί. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται εξαιρετικά ελκυστικό επειδή η εφαρμογή είναι δωρεάν, έχει πολλά μειονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα, η εφαρμογή έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση του υπολογιστή σας – και δεν σταματά αυτόματα όταν διακόπτετε το ίδιο το VPN, αλλά συνεχίζει να το εκτελεί στο παρασκήνιο. Στη συνέχεια, πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή επίσης δεν χρησιμοποιεί πραγματικά κρυπτογράφηση για καμία από τις συνδέσεις, επομένως όλα τα δεδομένα σας εκτίθενται. Ακόμη χειρότερα, καταγράφουν τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο, η οποία είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία όσον αφορά τα VPN, καθώς υποτίθεται ότι είναι εργαλεία που σας διαβεβαιώνουν για το απόρρητό σας.

Τελικές σκέψεις

Το Captain America: Civil War είναι σίγουρα μια από εκείνες τις ταινίες που αξίζει να παρακολουθούνται και να ξαναβλέπονται ξανά και ξανά, ειδικά καθώς είναι αυτή που περιλαμβάνει τους περισσότερους από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες από το Marvel Universe. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να προλάβετε την ταινία στο Netflix στον Καναδά, καθώς ο υπόλοιπος κόσμος έχει σχεδόν παραιτηθεί από τα δικαιώματα για την ταινία καθώς η Disney plus συνεχίζει να επεκτείνεται. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι το Netflix Canada εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα για αυτήν την ταινία και αναρωτιόμαστε για πόσο καιρό θα διαρκέσει, δεδομένου ότι το Disney+ είναι επίσης διαθέσιμο στον Καναδά.