Πώς να κάνετε συναλλαγές με άλλους παίκτες στο “Animal Crossing: New Horizons”

Animal Crossing: Το New Horizons έχει χιλιάδες αντικείμενα που μπορείτε να συλλέξετε. Αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, οι συναλλαγές με άλλον παίκτη μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Animal Crossing’s Virtual Economy

Από τότε που κυκλοφόρησε το Animal Crossing: New Horizons στο δεύτερο μισό του Μαρτίου, έγινε γρήγορα παγκόσμιο φαινόμενο και ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς. Μαζί με την άνοδο του παιχνιδιού, έχουν εμφανιστεί πολλοί διαδικτυακοί πόροι, παρέχοντας συμβουλές και βάσεις δεδομένων για να βοηθήσουν τους παίκτες να δημιουργήσουν τα νησιά τους.

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μέρος του παιχνιδιού ήταν η άνοδος της κοινότητας συναλλαγών Animal Crossing. Αυτό το δίκτυο παικτών του New Horizons από όλο τον κόσμο αγοράζουν, πωλούν και ανταλλάσσουν αντικείμενα και πόρους εντός του παιχνιδιού. Σε συνδυασμό, έχει διαμορφωθεί μια τεράστια διαδικτυακή οικονομία για το παιχνίδι.

Τι μπορείτε να ανταλλάξετε

Μπορείτε να ανταλλάξετε σχεδόν όλα τα αντικείμενα στο Animal Crossing: New Horizons, εκτός από αυτά που δεν μπορούν να πεταχτούν, όπως ψάρια και ζωύφια. Οτιδήποτε μπορείτε να σηκώσετε, να ρίξετε ή να φυτέψετε, μπορείτε να το ανταλλάξετε με άλλους παίκτες. Αυτό περιλαμβάνει έπιπλα, ρούχα, υλικά, λουλούδια και συνταγές DIY. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε καμπάνες ή να χρησιμοποιήσετε τα Nook Miles Tickets.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Raspberry Pi ως διακομιστή μεσολάβησης (με Privoxy)

Υπάρχει ακόμη και τρόπος για να κάνετε εμπόριο χωρικών. Για να το κάνετε αυτό, ένας χωρικός που σας ανήκει πρέπει να είναι «σε κουτιά», που σημαίνει ότι το σπίτι του είναι γεμάτο κουτιά και πρόκειται να φύγει από το νησί. Για να πάρει έναν χωρικό σε κουτιά, πρέπει πρώτα να εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει. Θα μαζέψει τα πράγματά του την επόμενη μέρα.

Ενώ ένας χωρικός μετακομίζει, ένας άλλος παίκτης με άδεια παρτίδα μπορεί να επισκεφθεί και να ζητήσει από τον χωρικό σας να μετακομίσει στο νησί του. Μπορείτε να αποκτήσετε χωριανούς με τον ίδιο τρόπο, αρκεί να έχετε ένα άδειο οικόπεδο στο νησί σας.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να ανταλλάξετε στο νησί σας είναι υπηρεσίες ή πόροι. Μπορείτε να χρεώσετε τους ανθρώπους να αγοράσουν σπάνια αντικείμενα στο Able Sisters ή στη Saharah, να επιθυμούν σε βροχή μετεωριτών θραύσματα αστεριών ή να πουλήσουν τα γογγύλια τους στο Nook’s Cranny. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε άλλους για να ποτίσουν τα λουλούδια σας ή να τραβήξουν αγριόχορτα στο νησί σας.

Πού να βρείτε Εμπορικούς Συνεργάτες

Για να μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές, πρέπει να βρείτε έναν εμπορικό εταίρο. Υπάρχουν πολλά μέρη στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να βρείτε αντικείμενα, χωρικούς ή πόρους:

Nookazon: Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών δημιουργήθηκε ειδικά για το Animal Crossing: New Horizons. Διαθέτει σελίδες για κάθε αντικείμενο του παιχνιδιού και οι πωλητές και οι αγοραστές είναι όλοι συνάδελφοι παίκτες. Δεδομένου ότι είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος ιστότοπος συναλλαγών για Animal Crossing, υπάρχουν δεκάδες νέες καταχωρίσεις για αντικείμενα κάθε λεπτό.
Discord: Μαζί με τον επίσημο διακομιστή Animal Crossing: New Horizons που συνεργάζεται με το Discord, ο οποίος έχει μισό εκατομμύριο μέλη, εκατοντάδες μικρότεροι διακομιστές έχουν εμφανιστεί με ενεργές κοινότητες συναλλαγών.
Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Η αναζήτηση στο Twitter και στο Facebook θα σας οδηγήσει σε εκατοντάδες κοινότητες που επικεντρώνονται στο Animal Crossing, όπου μπορείτε να βρείτε αντικείμενα που χρειάζεστε.
Reddit: Αρκετά Animal Crossing ανταλλάσσουν subreddits, όπως π.χ r/ACTrade και r/ACVillagers, είναι αφιερωμένα στη διευκόλυνση των συναλλαγών μεταξύ των παικτών.
Φίλοι: Φυσικά, μπορείτε επίσης να κάνετε συναλλαγές με φίλους, μέλη της οικογένειας και οποιονδήποτε άλλο γνωρίζετε που παίζει το Animal Crossing.

  Τιμή και προδιαγραφές για το νέο iPhone SE και το iPad Pro 9,7 ιντσών

Η Διαδικασία Συναλλαγών

Η πραγματοποίηση μιας συναλλαγής στο New Horizons είναι λίγο κουραστική, καθώς δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να ανταλλάξετε αντικείμενα απευθείας με κάποιον. Για να κάνετε μια συναλλαγή ένας προς έναν, ένας από εσάς πρέπει να ανοίξει τις πύλες του αεροδρομίου σας και να δημιουργήσει έναν κωδικό Dodo. Αυτός ο μοναδικός κωδικός σάς επιτρέπει να επισκεφτείτε το νησί ενός άλλου παίκτη μέσω Διαδικτύου. Στη συνέχεια, ο επισκέπτης πετάει στο νησί του οικοδεσπότη με τα αντικείμενα στις τσέπες του.

Αφού προσγειωθεί ο επισκέπτης σας, πηγαίνετε και οι δύο σε ένα ανοιχτό οικόπεδο. Στη συνέχεια, ο επισκέπτης σας ρίχνει τα αντικείμενα που θέλει να ανταλλάξει στο έδαφος και εσείς τα μαζεύετε. Αφού βεβαιωθεί ότι τα στοιχεία είναι σωστά, η επισκέπτης επιστρέφει στο νησί της.

  Μοιραστείτε στιγμιότυπα οθόνης και κείμενο από το iPhone σας σε πολλά κοινωνικά δίκτυα [Beta Invites]

Άλλοι τύποι συναλλαγών λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια συναλλαγών που περιλαμβάνουν χρέωση εισόδου για έναν πόρο νησί, οι παίκτες συνήθως αποκλείουν την είσοδο στα καταστήματα στο νησί τους. Επίσης συνήθως μετακινούνται μόνο αφού η πληρωμή πέσει στο έδαφος.

Συμβουλές για την ασφάλεια του εμπορίου

Δεδομένου ότι το Animal Crossing δεν έχει άμεσο τρόπο να διευκολύνει την ανταλλαγή αντικειμένων, οι περισσότερες συναλλαγές εντός του παιχνιδιού εξαρτώνται από το σύστημα τιμής.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να μην εξαπατηθείτε από τα αντικείμενα που έχετε κερδίσει με κόπο:

Ελέγξτε τη φήμη του άλλου ατόμου: Εάν κάνετε συναλλαγές με αγνώστους, θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση. Στο Nookazon, οι έμποροι μπορούν να βαθμολογήσουν ο ένας τον άλλον. Ελέγξτε τα πριν ολοκληρώσετε μια συναλλαγή.
Επαλήθευση: Για αντικείμενα τέχνης, μπορείτε να επαληθεύσετε εάν είναι νόμιμα με τον Blathers στο μουσείο.
Ελέγξτε τα πάντα: Πριν κάποιος (συμπεριλαμβανομένου και εσάς) φύγει από το νησί κάποιου άλλου, ελέγξτε ξανά και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εκεί.
Επικοινωνήστε: Βεβαιωθείτε ότι στέλνετε μήνυμα σε τυχόν εμπορικούς εταίρους που μπορεί να έχετε, είτε μέσω Discord, Nookazon ή μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να συντονίσετε σωστά τους όρους της συναλλαγής.