Μοιραστείτε στιγμιότυπα οθόνης και κείμενο από το iPhone σας σε πολλά κοινωνικά δίκτυα [Beta Invites]

Σχεδόν πριν από τρία χρόνια εξετάσαμε μια εφαρμογή που ονομάζεται PolarFox για OS X, Windows και Linux που επέτρεπε στους χρήστες να μοιράζονται στιγμιότυπα οθόνης σε πολλά κοινωνικά δίκτυα. Μια εφαρμογή PolarFox για iOS είναι τώρα κοντά στην κυκλοφορία με το κλειστό Beta live αυτή τη στιγμή (δείτε το τέλος αυτού του άρθρου για να λάβετε την πρόσκλησή σας για Beta). Η έκδοση Beta υποστηρίζει Twitter, Facebook, WordPress, Facebook Pages, Tumblr, WordPress Hosted, LinkedIn, Facebook Group, app.net και Webhook. Θα μπορείτε να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς ενώ η εφαρμογή είναι σε έκδοση Beta. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή PolarFox, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση για να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς. Εκτός από την κοινή χρήση στιγμιότυπων οθόνης, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε οποιοδήποτε κείμενο αντιγράφεται στο πρόχειρό σας. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία γρήγορης κοινής χρήσης που θα επιλέξει αυτόματα την πιο πρόσφατη εικόνα που αποθηκεύσατε ή στιγμιότυπο οθόνης που τραβήξατε και θα την επισυνάψει, έτοιμη για κοινή χρήση.

  Πώς να δείτε Τιτίβισμα Προσφορών

Ενημέρωση: Το PolarFox για iOS είναι πλέον ζωντανό στο App Store.

Το PolarFox έχει μια πολύ καθαρή διεπαφή με τέσσερα μεγάλα κουμπιά για να χειρίζεται τις κύριες λειτουργίες. Πρώτα πράγματα πρώτα όμως? πρέπει να συνδέσετε τουλάχιστον έναν λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή με έναν λογαριασμό Twitter και μια σελίδα στο Facebook. Πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού ανά πάσα στιγμή για να συνδέσετε περισσότερους λογαριασμούς.

Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς, μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία για κοινή χρήση, να τραβήξετε μια από την εφαρμογή PolarFox ή απλώς να μοιραστείτε κείμενο που έχει αντιγραφεί στο πρόχειρο. Το κουμπί Κάμερα σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία, το κουμπί Εισαγωγή σάς επιτρέπει να επιλέξετε μία φωτογραφία για κοινή χρήση από το ρολό της κάμερας και το κουμπί Τελευταία θα επιλέξει αυτόματα την πιο πρόσφατη φωτογραφία στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας. Πατήστε το κουμπί Επικόλληση εάν θέλετε να μοιραστείτε κείμενο από το πρόχειρό σας.

  Πώς να βρείτε τον χάρτη διακοπών του Google Meet

Εάν έχετε συνδέσει πολλούς λογαριασμούς, θα μπορείτε να επιλέξετε σε ποιον από αυτούς θα δημοσιεύσετε τη φωτογραφία ή το κείμενο. Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση σε όλους τους λογαριασμούς ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιους από αυτούς εξαιρώντας άλλους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν τίτλο και μια λεζάντα στην ανάρτησή σας. Το PolarFox το μορφοποιεί τέλεια όταν δημοσιεύει στο Twitter και το Facebook και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι χρησιμοποιήθηκε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για την κοινή χρήση της εικόνας ή του κειμένου.

Για κοινή χρήση κειμένου, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον προσανατολισμό του κειμένου (δεξιά προς αριστερά ή από αριστερά προς τα δεξιά). Σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε την ανάλυση για την εφαρμογή ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  Πώς να διορθώσετε το "Να επιτρέπονται οι μη αξιόπιστες συντομεύσεις" που είναι γκριζαρισμένες σε iPhone ή iPad

Το PolarFox για το iPhone βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε Beta. Μπορείτε να λάβετε μια πρόσκληση κάνοντας εγγραφή με τον σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης. Η PolarFox δέχεται τους πρώτους πενήντα αναγνώστες που κάνουν κλικ από το wdzwdz. Θα χρειαστείτε το TestFlight, μια δωρεάν εφαρμογή της Apple, εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή ενώ είναι σε beta. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, αυτή η ανάρτηση θα ενημερωθεί με έναν σύνδεσμο προς το App Store.

Κατεβάστε το PolarFox από το App Store