Πώς να κάνετε μια δημοσκόπηση στο Snapchat

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι οι δημοσκοπήσεις στο Facebook δημοσιεύονται εύκολα και είναι πολύ ελκυστικές. Το Instagram παρουσίασε δυνατότητα δημοσκόπησης τον Οκτώβριο του 2017, και είχε άμεση επιτυχία. Οι δημοσκοπήσεις στο Twitter είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς και καλύπτουν τόσο διασκεδαστικά όσο και σοβαρά θέματα. Γιατί οι δημοσκοπήσεις είναι τόσο δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Στους ανθρώπους αρέσει να απαντούν σε ερωτήσεις και να παίρνουν άμεσες αποφάσεις. Τους αρέσει να εκφράζουν τις απόψεις τους, ειδικά όταν υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό. Η διεξαγωγή δημοσκόπησης είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με τους ακολούθους σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους. Μερικές δημοσκοπήσεις ξεκινούν συζητήσεις, ενώ κάποιες απλώς δίνουν στους ανθρώπους μια διασκεδαστική ερώτηση για να σκεφτούν.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε κυρίως το Snapchat για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα απογοητευτείτε όταν μάθετε ότι η εφαρμογή δεν έχει αυτήν τη στιγμή την επιλογή να σας επιτρέπει να δημιουργείτε δημοσκοπήσεις για τους φίλους και τους ακόλουθούς σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στο Snapchat Discover. Αλλά αν θέλετε να εκτελέσετε μια δική σας δημοσκόπηση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα τρίτων.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και ιστότοποι για τη δημιουργία δημοσκοπήσεων για να διαλέξετε. Το παρακάτω σεμινάριο εστιάζει στο PollsGo, αλλά τα ίδια βασικά βήματα ισχύουν για οποιονδήποτε δημιουργό δημοσκοπήσεων.

Χρήση του PollsGo (Πρόγραμμα περιήγησης Ιστού)

PollsGo είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να κάνετε δημοσκοπήσεις. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε μια δημοσκόπηση χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο στην κινητή συσκευή σας.

Ανοίξτε το pollsgo.com στον υπολογιστή σας ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο smartphone σας. Οι δημοσκοπήσεις PollsGo μπορούν να περιέχουν πολλές ερωτήσεις. Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλες τις εφαρμογές δημοσκοπήσεων και τους ιστότοπους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να συνδέσετε μόνο με μεμονωμένες ερωτήσεις. Θέλετε οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπησή σας να δουν τα αποτελέσματα αμέσως; Ή θα προτιμούσατε να είστε το μόνο άτομο που έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα; Αυτή η εφαρμογή ψηφοφορίας σάς δίνει την επιλογή να επιλέξετε εάν οι συμμετέχοντες σας μπορούν να δουν τα αποτελέσματα ή όχι.

  Πώς να προσθέσετε μουσική στα Snaps ή τις ιστορίες σας στο Snapchat

Και οι δύο προσεγγίσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες. Εάν επιλέξετε να αφήσετε τους οπαδούς σας να δουν τα αποτελέσματα μετά την ψηφοφορία, θα έχετε ένα άμεσο θέμα συζήτησης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι διασκεδαστικό να ορίσετε μια περιορισμένη περίοδο ψηφοφορίας και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τους ακόλουθούς σας μετά από αυτό. Επιλέξτε το πλαίσιο εάν θέλετε οι ερωτηθέντες να δουν πώς πάει η δημοσκόπηση.

Τώρα ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε τη δημοσκόπησή σας. Αν και είναι διασκεδαστικό να εμμείνετε σε ένα θέμα με όλες τις ερωτήσεις σας, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση εάν συνδυάσετε προσωπικές και γενικές ερωτήσεις.

Ορισμένες εφαρμογές δημοσκοπήσεων και ιστότοποι σάς βοηθούν δίνοντάς σας ιδέες για ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του γιατί η Polly ήταν τόσο δημοφιλής. Αυτή η εφαρμογή πρόσφερε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέρουσες, κατάλληλες για εφήβους ερωτήσεις δημοσκόπησης για να διαλέξετε. Με το PollsGo, υπάρχουν τρεις τύποι ερωτήσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε:

Προσωπική ερώτηση: Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οκτώ προσωπικές ερωτήσεις. Μερικές από τις ερωτήσεις απαιτούν ειλικρίνεια – για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε «Ποιος είμαι για σένα;» ή «Ένα πράγμα στο οποίο πρέπει να δουλέψω». Από την άλλη πλευρά, ορισμένες ερωτήσεις είναι πιο χαλαρές, όπως να ζητάτε από τους ακόλουθούς σας να προσδιορίσουν ποιο είδος ταινίας σας ταιριάζει καλύτερα.

Ομαδική ερώτηση: Οι ομαδικές ερωτήσεις αναφέρονται στη δυναμική της ομάδας σας. Εδώ, οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπησή σας μπορούν να δώσουν τις ανώνυμες απόψεις τους για άλλα μέλη της ομάδας.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας στο Snapchat

Για παράδειγμα, μια από τις ερωτήσεις είναι “Ποιος θα επιζούσε περισσότερο σε μια αποκάλυψη ζόμπι;” Αυτή η επιλογή είναι πιο ενδιαφέρουσα εάν έχετε μια κλειστή ομάδα οπαδών του Snapchat. Και πάλι, είναι δυνατό να αλλάξετε οποιαδήποτε ερώτηση αφού την επιλέξετε.

Η δική σας ερώτηση: Η δημιουργία της δικής σας ερώτησης είναι πιθανώς η επιλογή που θα χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Εξάλλου, οι ερωτήσεις στο stock PollsGo θα γίνονταν βαρετές αν δεν συμπεριλάβατε και μοναδικές ερωτήσεις. Ρωτήστε κάτι που είναι κοντά στα ενδιαφέροντα των οπαδών σας.

Αφού επιλέξετε μια ερώτηση, ήρθε η ώρα να δώσετε στους συμμετέχοντες στη δημοσκόπησή σας επιλογές για επιλογή. Εάν επιλέξατε μια Προσωπική Ερώτηση, μπορείτε να επιλέξετε μερικές απαντήσεις στο απόθεμα. Αλλά και πάλι, μπορείτε να αλλάξετε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε από τις προτάσεις του ιστότοπου. Δεν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από έξι επιλογές. Επιπλέον, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιλογές για κάθε ερώτηση, αν και είναι εντάξει αν οι επιλογές είναι ίδιες.

Εδώ μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα φόντου των ερωτήσεών σας. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να προσθέσετε εικόνες στις δημοσκοπήσεις σας στο PollsGo.

Τώρα το PollsGo θα δημιουργήσει τη δημοσκόπηση για να την μοιραστείτε με τους οπαδούς σας στο Snapchat. Θα υπάρχει μια διεύθυνση URL που μπορείτε να αντιγράψετε. Υπάρχουν επίσης κουμπιά που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε τη δημοσκόπηση σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Snapchat, αλλά το μόνο που κάνει είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο στο πρόχειρό σας ούτως ή άλλως.

Από εδώ, ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα snap. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο συνδετήρα στα δεξιά της εφαρμογής για να επικολλήσετε τον σύνδεσμό σας. Με τον σύνδεσμό σας κοινόχρηστο, μπορείτε να διακοσμήσετε και να προσαρμόσετε το Snap σας όπως θέλετε.

  Τι σημαίνει το Emoji δίπλα σε ένα όνομα στο Snapchat;

Συνιστούμε να πείτε στους χρήστες να κάνουν κύλιση προς τα πάνω για να ψηφίσουν στη δημοσκόπησή σας. Μόλις στείλετε το Snap σας στους χρήστες και το δημοσιεύσετε στην ιστορία σας, η κοινότητα του Snapchat θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το PollsGo για να ψηφίσει απευθείας στο τηλέφωνό τους και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο μέσα στη δημοσκόπηση για να ελέγξετε τα αποτελέσματα.

LMK: Anonymous Polls (Εφαρμογή)

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ψηφοφορίας για χρήση στην κινητή συσκευή σας, μια από τις πιο αξιοσημείωτες επιλογές είναι το LMK: Anonymous Polls (διαθέσιμο στο iOS εδώ και Android εδώ). Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play Store.

Δυστυχώς, η προσαρμογή των δημοσκοπήσεων σας έχει ένα τίμημα σε αυτήν την εφαρμογή. Στα 7,99 $/μήνα. μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας αυτοκόλλητα πελατών (αυτό είναι που οι εφαρμογές αναφέρονται ως δημοσκοπήσεις), να προσθέσετε φωτογραφίες, να έχετε απεριόριστες αναρτήσεις και περισσότερες επιλογές για τα αυτοκόλλητα που δημιουργούνται από το σύστημα.

Αυτή η εφαρμογή έχει μερικές δωρεάν επιλογές δημοσκόπησης που είναι κάπως προσεγμένες, κάνοντας τη δωρεάν επιλογή διασκεδαστική, αν αυτό ψάχνετε. Η δωρεάν επιλογή περιλαμβάνει θέματα σχέσης όπως: “Πόσο καιρό μπορείς να μείνεις χωρίς να μου μιλήσεις;” και “Πόσο ελκυστικός είμαι;”

Η δημοσκόπηση δεν είναι ανώνυμη αλλά οι απαντήσεις είναι. Αν ψάχνετε για σχόλια και θέλετε να μάθετε από ποιον προέρχεται, αυτή δεν είναι η εφαρμογή για εσάς.

Άλλες εφαρμογές Q&A που μπορείτε να δοκιμάσετε LMK: Q&A εφαρμογή ή ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για περισσότερες επιλογές προσαρμογής.