Πώς να προσθέσετε μουσική στα Snaps ή τις ιστορίες σας στο Snapchat

Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα Instagram Stories είναι η συμπερίληψη μουσικών αυτοκόλλητων, που σας επιτρέπουν να επισυνάψετε αποσπάσματα των αγαπημένων σας τραγουδιών στην ιστορία σας με λίγα μόνο γρήγορα βήματα.

Το Snapchat πρόσθεσε πρόσφατα μια παρόμοια λειτουργία και με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια στα στιγμιότυπά σας και ακόμη και να συνδέσετε το Spotify για να μοιραστείτε τη μουσική που αγαπάτε με τους φίλους σας. Δείτε πώς να το κάνετε:

Προσθήκη μουσικής στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και μεταβείτε στην οθόνη της κάμερας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν φακό για κατοικίδια Snapchat

Πατήστε το “Music Sticker” (μουσική νότα) στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού με επιλογές για είδη και προτεινόμενα τραγούδια. Επιλέξτε ένα ή αναζητήστε το τραγούδι της επιλογής σας.

Θα έχετε τώρα ένα ρυθμιστικό πάνω από το κουμπί εγγραφής που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιο τμήμα του τραγουδιού θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο Snap σας.

Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ηχογραφήστε βίντεο και το τραγούδι θα παίζει όσο το κάνετε. Αφού τελειώσετε, θα υπάρχει ένα μικρό αυτοκόλλητο με το όνομα του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που μπορεί να τοποθετηθεί ξανά όπου θέλετε.

Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με Snaps που έχουν ήδη ηχογραφηθεί, γι’ αυτό μην ανησυχείτε αν ξεχάσατε να προσθέσετε τη μουσική εκ των προτέρων. Απλώς ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να προσθέσετε μουσική σε ένα Snap που έχει ήδη ηχογραφηθεί.

  Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Κοινή χρήση τραγουδιών με το Spotify

Ίσως θέλετε απλώς να μοιραστείτε μουσική και να μην προσθέσετε οποιοδήποτε προσωπικό σας περιεχόμενο. Το Snapchat και το Spotify έχουν κάνει αυτή τη διαδικασία πολύ εύκολη. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Εκκινήστε το Spotify στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε το τραγούδι που ακούτε.

Αγγίξτε τις τρεις κάθετες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε «Κοινή χρήση».

Πατήστε στο “Snapchat” και το τραγούδι σας θα εμφανιστεί με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Μπορείτε να προχωρήσετε από εδώ σε ανάρτηση όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο Snap.

Εκτός από το γεγονός ότι η μουσική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστείτε ή να γνωρίσετε έναν φίλο σας με κάτι που αγαπάτε, μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, κείμενο και άλλες λειτουργίες στο Spotify Snap σας πριν το μοιραστείτε.

  Το Friendmoji δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Τυλίγοντας

Η μουσική στο παρασκήνιο θα κάνει τα Snaps σας πιο δροσερά και θα δώσει μια εντελώς νέα διάσταση στις ατομικές και ομαδικές συνομιλίες σας. Χρησιμοποιήστε τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να προσθέσετε ένα soundtrack στα στιγμιότυπά σας σαν επαγγελματίας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες συμβουλές και κόλπα Snapchat, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά 5 Εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και κόλπα Snapchat.

Έχετε κάποια εμπειρία ή ερωτήσεις σχετικά με την προσθήκη μουσικής στα Snaps σας; Είστε ενθουσιασμένοι με τη νέα ενημέρωση για την προσθήκη μουσικής στα Snaps σας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.