Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Twitter στον Ιστό

Μπορείτε από καιρό να διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitter iPhone, iPad, και Android, αλλά μέχρι πρόσφατα, έπρεπε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά για να αλλάξετε προφίλ χρησιμοποιώντας τη διεπαφή ιστού του κοινωνικού δικτύου. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Twitter παρουσιάζει σιγά σιγά τη δυνατότητα εναλλαγής λογαριασμών από τον Ιστό. Εάν η δυνατότητα δεν είναι ακόμα ζωντανή στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να είναι σε μία ή δύο εβδομάδες.

Συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς Twitter

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών, προχωρήστε σε ιστοσελίδα του Twitter χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο κύριο προφίλ σας.

  Πώς να αποθηκεύσετε τους σελιδοδείκτες του Twitter στον Firefox

Στη συνέχεια, εντοπίστε και κάντε κλικ στις πληροφορίες του προφίλ σας στην κάτω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας του Twitter.

Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Επιλέξτε το κουμπί «Προσθήκη υπάρχοντος λογαριασμού».

Επίλεξε το

Τώρα θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του δεύτερου λογαριασμού Twitter. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση».

Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας που αποστέλλεται στο smartphone ή στην εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας.

Μόλις συνδεθείτε με επιτυχία στον λογαριασμό σας, θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα αυτού του προφίλ. Θα πρέπει να δείτε τις πληροφορίες του νέου λογαριασμού στην κάτω αριστερή γωνία.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Twitter από οποιαδήποτε συσκευή

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για τυχόν επιπλέον λογαριασμούς Twitter που μπορεί να έχετε.

Εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Twitter

Τώρα που έχετε συνδεθεί σε πολλούς λογαριασμούς Twitter, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους.

Ξεκινήστε με κατεύθυνση προς ιστοσελίδα του Twitter χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας και ελέγχοντας ότι είστε συνδεδεμένοι στον κύριο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο προφίλ σας στην κάτω αριστερή γωνία.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ Twitter στο οποίο θέλετε να μεταβείτε, επιτρέποντάς σας να δημοσιεύετε και να απαντάτε σε tweets από τον άλλο λογαριασμό.

Δεν έχετε αλλάξει λογαριασμούς Twitter στον Ιστό. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για εναλλαγή μεταξύ οποιουδήποτε από τα προφίλ σας.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

Αποσυνδεθείτε από τους λογαριασμούς σας στο Twitter

Εάν θέλετε ποτέ να αφαιρέσετε έναν ή περισσότερους από τους λογαριασμούς Twitter, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποσυνδεθείτε από το προφίλ. Για να το κάνετε αυτό, προχωρήστε στο ιστοσελίδα του Twitter από τον υπολογιστή σας και επιλέξτε το προφίλ σας στην κάτω αριστερή γωνία.

Εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό που βλέπετε αυτήν τη στιγμή, κάντε κλικ στο κουμπί «Αποσύνδεση». Εάν θέλετε να καταργήσετε κάθε λογαριασμό, επιλέξτε το κουμπί “Διαχείριση λογαριασμών”.

Επιλέξτε να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό ή επιλέξτε το

Τέλος, κάντε κλικ στο «Αποσύνδεση από όλους τους λογαριασμούς» για να αποσυνδεθείτε από κάθε προφίλ Twitter που έχει πιστοποιηθεί στον υπολογιστή σας.

Κάντε κλικ στο