Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

Οι εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή που σας επιτρέπουν να βλέπετε ροές από διαφορετικούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων δεν είναι σπάνιες, αλλά αν θέλετε κάτι που να μπορεί να εκτελεστεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το Feedient μπορεί να είναι η απάντηση. Είναι μια εφαρμογή Ιστού που συνδέεται με τους λογαριασμούς σας Twitter, Facebook και Instagram (το YouTube σύντομα) και σας επιτρέπει να βλέπετε ροές από όλους. Εκτός από το Instagram, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε στο λογαριασμό σας και να αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο, π.χ. να απαντήσετε σε ένα σχόλιο ή ένα tweet. Η εφαρμογή σάς προσφέρει μια ωραία προβολή στήλης για κάθε λογαριασμό και οι στήλες μπορούν να μετακινηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η διεπαφή είναι ωραία και καθαρή και φαινομενικά χωρίς σφάλματα. Το Feedient βρίσκεται σε κλειστή έκδοση beta, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για την υπηρεσία και ένας κωδικός θα πρέπει να βρίσκεται στα εισερχόμενά σας σε μια εβδομάδα περίπου.

  Πώς να ακολουθήσετε Hashtags στο Instagram

Η πρώτη διαδικασία είναι να προσθέσετε τους λογαριασμούς σας. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην Προσθήκη λογαριασμού. Θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε το Feedient να συνδέεται με όποιον λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσθέτετε. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο “Ροές” για να δείτε τις ροές σας.

Κάθε λογαριασμός έχει τη δική του στήλη για ροές και μπορείτε να σύρετε τις στήλες για να αλλάξετε τη σειρά. Κάντε κύλιση σε μια στήλη για να προβάλετε στοιχεία σε αυτήν τη ροή και κάντε κλικ για να αλληλεπιδράσετε μαζί της. Μπορείτε να κάνετε like σε μια εικόνα στο Instagram, να απαντάτε σε tweets, να κάνετε retweet ένα tweet ή ένα αγαπημένο t, μπορείτε να κάνετε like σε μια ανάρτηση στο Facebook και να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο. Δυστυχώς, δεν μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε μια ανάρτηση.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας στο Facebook

Για να δημοσιεύσετε στο Facebook ή/και στο Twitter, κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση στο επάνω μέρος της αριστερής γραμμής εργαλείων πλοήγησης και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ταυτόχρονα στο Twitter και στο Facebook ή σε ένα από αυτά. Να θυμάστε ότι αν δημοσιεύετε και στα δύο, θα περιοριστείτε στους 140 χαρακτήρες στο Twitter.

Η υπηρεσία έχει σίγουρα μια ωραία και καθαρή διεπαφή, αλλά δεν φαίνεται ότι το LinkedIn είναι ένα δίκτυο που σχεδιάζουν να υποστηρίξουν στο εγγύς μέλλον και αυτό είναι λίγο απογοητευτικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια πιο ενεργή ροή LinkedIn από μια ροή YouTube. Εκτός από αυτό, η υπηρεσία είναι αρκετά απλή και προς το παρόν εξυπηρετεί τον σκοπό του να είναι ένας αρκετά καλός πελάτης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας σε αντίθεση με έναν εγκατεστημένο στην επιφάνεια εργασίας.

  Πώς να διορθώσετε τη κολλημένη ιστορία μου στο Instagram κατά την ανάρτηση/αποστολή (Πλήρης οδηγός)

Επισκεφτείτε το Feedient