Πώς να κάνετε γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός και πίσω ένα βίντεο YouTube κατά δέκα δευτερόλεπτα [Android]


Το YouTube έχει εδώ και καιρό ένα κουμπί εμπρός και πίσω για μετάβαση στο επόμενο ή στο προηγούμενο βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής. Το κουμπί προώθησης λειτουργεί και εκτός των λιστών αναπαραγωγής και σας επιτρέπει να αναπαράγετε το επόμενο προτεινόμενο βίντεο. Όσον αφορά το άλμα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στο ίδιο βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη γραμμή αναζήτησης για να το κάνετε στο iOS. Στο Android, το YouTube έλαβε μια ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν γρήγορη επαναφορά ή γρήγορη επαναφορά ενός βίντεο κατά δέκα δευτερόλεπτα ακριβώς. Η δυνατότητα ενεργοποιείται πατώντας δύο φορές το αριστερό άκρο ενός βίντεο για να επιστρέψετε και το δεξιό άκρο για να μεταβείτε μπροστά.

  Το Whistle Phone Finder σάς επιτρέπει να σφυρίζετε για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας [Android]

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε Android προς το παρόν. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας YouTube είναι ενημερωμένη. Η δυνατότητα προστέθηκε στην έκδοση 11.47.57.

Ανοίξτε οποιοδήποτε βίντεο στην εφαρμογή YouTube. Πατήστε δύο φορές το βίντεο κοντά στη δεξιά άκρη και το βίντεο θα μεταπηδήσει μπροστά κατά δέκα δευτερόλεπτα. Θα δείτε τα κουμπιά προς τα εμπρός και τα ’10 δευτερόλεπτα’ να εμφανίζονται στην οθόνη σας για να υποδείξετε πόσο μπροστά πρόκειται να μεταπηδήσει το βίντεο. Το μήνυμα προτροπής εμφανίζεται επίσης, ώστε να μην νομίζετε ότι παραλείψατε κατά λάθος στο επόμενο βίντεο.

Πατήστε δύο φορές το βίντεο στο αριστερό άκρο και θα γυρίσει προς τα πίσω κατά δέκα δευτερόλεπτα. Όπως η λειτουργία εμπρός, η λειτουργία επαναφοράς θα εμφανίσει επίσης κουμπιά και «10 δευτερόλεπτα» για να υποδείξει ότι το βίντεο θα επιστρέψει δέκα δευτερόλεπτα.

  Πώς να εκτελέσετε Linux σε Android με Linux Deploy

Η νέα λειτουργία εμπρός και πίσω λειτουργεί σε πλήρη οθόνη καθώς και σε κανονική προβολή.

Ελλείψει αυτής της δυνατότητας, οι χρήστες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή αναζήτησης για να μεταβούν σε μια συγκεκριμένη θέση σε ένα βίντεο. Η γραμμή αναζήτησης επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν σε μια πιο ακριβή ώρα, ενώ οι χειρονομίες εμπρός και πίσω έχουν ένα σταθερό χρονικό διάστημα στο οποίο μεταπηδούν. Οι χειρονομίες είναι πιο εύχρηστες σε ένα τηλέφωνο, ειδικά σε αυτά που δεν έχουν πολύ μεγάλη οθόνη. Ας ελπίσουμε ότι η δυνατότητα θα προστεθεί σύντομα στην έκδοση iOS.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα κινούμενα σχέδια στο Android [No Root]

Εγκαταστήστε το YouTube από το Google Play Store