Πώς να ηχογραφήσετε ή να αλλάξετε έναν χαιρετισμό φωνητικού ταχυδρομείου για μια συσκευή Android

Ενώ το Android είναι αναμφισβήτητα ένα απλό λειτουργικό σύστημα στη χρήση, πολλοί ιδιοκτήτες smartphone προβληματίζονται σχετικά με την εγγραφή των φωνητικών μηνυμάτων τους για να χαιρετήσουν τους φίλους και την οικογένειά τους όταν δεν είναι διαθέσιμα. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς μπορούν εύκολα να ηχογραφήσουν και να αλλάξουν τις ευχές του τηλεφωνητή στα κινητά τους τηλέφωνα Android. Η πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής σάς βοηθά να καλωσορίσετε τους ανθρώπους και να εξασφαλίσετε μια θετική εντύπωση για τον καλούντα σας.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη ρύθμιση και την αλλαγή του φωνητικού ταχυδρομείου σε κινητά τηλέφωνα Android.

Πώς να ηχογραφήσετε ή να αλλάξετε τον τηλεφωνητή στο Android

Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε πάντα ή δεν θέλετε πάντα να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις αμέσως μόλις έρθουν. Θα μπορούσατε να βρίσκεστε μέσα σε κάτι ουσιαστικό. Ή το τηλέφωνό σας μπορεί να βρίσκεται σε μια τοποθεσία όπου δεν μπορείτε να το παραλάβετε αμέσως.

  Πώς να χειριστείτε ένα τηλέφωνο Android χωρίς Google

Όποιον λόγο κι αν έχετε, πρέπει να μπορείτε να πείτε σε όσους σας τηλεφωνούν πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας ή τουλάχιστον πώς να σας πουν τον λόγο τους. Αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξει πώς να ηχογραφείτε και να αλλάζετε τον χαιρετισμό του τηλεφωνητή σας στο τηλέφωνό σας Android. Ακολουθήστε τα βήματα:

  • Καλέστε τον αριθμό που έχει δοθεί στον λογαριασμό τηλεφωνητή σας.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για τον λογαριασμό τηλεφωνητή σας μέσω του πληκτρολογίου κλήσης. Αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για όσους έχουν ήδη ορίσει κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό τηλεφωνητή τους.
  • Πατήστε το πλήκτρο «4» για να μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφωνητή σας.
  • Κάντε κλικ στον αριθμό στο πληκτρολόγιο κλήσης για να μεταφερθείτε στις επιλογές χαιρετισμού και στο όνομά σας.
  • Πατήστε το πλήκτρο κλήσης, ακολουθούμενο από τον αριθμό “1”, για να ξεκινήσετε την αλλαγή ή τη ρύθμιση του τηλεφωνητή σας.
  • Θα σας παρουσιαστούν δύο επιλογές: ένας βασικός χαιρετισμός ή ένας προσαρμοσμένος.
  •   Μεταδώστε φωτογραφίες από το Android στην τηλεόρασή σας με το Photowall για το Chromecast

    Ανάλογα με την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σας, οι ακριβείς επιλογές και οι αριθμοί που θα πρέπει να πατήσετε θα διαφέρουν. Ωστόσο, τα βήματα θα πρέπει να είναι τα ίδια για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

    Αφού επιλέξετε μεταξύ βασικών και προσαρμοσμένων χαιρετισμών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

    Βασικός Χαιρετισμός

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο στη συσκευή σας Android.
  • Κρατήστε πατημένο το “1” για να φτάσετε στον τηλεφωνητή σας.
  • Εισαγάγετε το PIN και πατήστε “#”.
  • Για πρόσβαση στο μενού, πατήστε “*”.
  • Για να τροποποιήσετε το καλωσόρισμα, πατήστε “1”.
  • Εάν επιλέξετε την τυπική εγγραφή, θα σας δοθούν πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αφήσετε τον χαιρετισμό σας να περιέχει τον αριθμό σας πατώντας “2” ή έναν χαιρετισμό που περιέχει το όνομά σας πατώντας “1”.

    Προσαρμοσμένος χαιρετισμός

  • Εάν έχετε αποφασίσει για μια προσαρμοσμένη εγγραφή, ακολουθήστε τα βήματα για τον Βασικό χαιρετισμό που αναφέρονται παραπάνω. Στη συνέχεια, περιμένετε να αρχίσει να παίζει ο ήχος προτροπής.
  • Σκεφτείτε έναν χαιρετισμό και αρχίστε να τον λέτε στο μικρόφωνό σας στη συσκευή σας.
  • Σταματήστε την εγγραφή πατώντας το πλήκτρο που αντιπροσωπεύει το κουμπί διακοπής εγγραφής, όπως το πλήκτρο “#”.
  • Μετά από αυτό, θα εμφανιστούν μερικές επιλογές, όπως να ελέγξετε εάν η εγγραφή σας είναι καλή.
  •   Οι 8 καλύτερες συσκευές εγγραφής φωνής Android

    Μπορείτε να το ακούσετε για να ελέγξετε αν είναι κατάλληλο. Μπορείτε να το ηχογραφήσετε ξανά αν δεν είναι της αρεσκείας σας. Κάντε αυτό επιστρέφοντας στα προηγούμενα βήματα. Και αν σας αρέσει ο τρόπος που ηχογραφήσατε τον χαιρετισμό σας, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο επιβεβαίωσης. Το τελευταίο βήμα είναι να κλείσετε το τηλέφωνο, πατήστε την επιλογή «Τερματισμός κλήσης», το πλήκτρο με το κόκκινο λογότυπο του τηλεφώνου.

    Χαιρετίστε τους φίλους και την οικογένειά σας

    Είτε προσπαθείτε να αλλάξετε, να ηχογραφήσετε ή να διαγράψετε την ηχογράφηση του αυτόματου τηλεφωνητή σας, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, με ελάχιστο χρόνο αφαίρεσης από την ημέρα σας. Μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στους χαιρετισμούς σας με πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όχι μόνο με τις τυπικές ρυθμίσεις τηλεφωνητή σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι καλούντες σας μπορούν να αισθάνονται αφοσιωμένοι και λιγότερο αγνοημένοι.

    Πόσο συχνά αλλάζετε τον χαιρετισμό του τηλεφωνητή σας; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!