Οι 8 καλύτερες συσκευές εγγραφής φωνής Android

Παρόλο που οι φορητές συσκευές έχουν αντικαταστήσει πολυάριθμες ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό, οι κατασκευαστές συνεχίζουν να βελτιώνουν την ποιότητα έως ότου ταιριάζει, ή ακόμα και ξεπερνά τις αποκλειστικές συσκευές. Τα εργαλεία εγγραφής φωνής είναι μια τέτοια εφαρμογή. Πέρα από το εύρος της απλής εγγραφής ήχου, μπορείτε να βάλετε όλη τη δύναμη του κινητού τηλεφώνου στην ψηφιακή βελτίωση της ποιότητας του ήχου σε πρωτοφανή επίπεδα. Εδώ είναι οι 8 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής φωνής Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

1. Συσκευή εγγραφής φωνής – Εφαρμογές Splend

Το Voice Recorder από τις εφαρμογές Splend έχει δύο εκδόσεις στο Play Store, και οι δύο εκδόσεις είναι σχεδόν ίδιες στη χρήση. Ο μόνος τρόπος για να τα ξεχωρίσετε είναι με ένα μοναδικό στοιχείο διεπαφής χρήστη που ανταποκρίνεται στον εισερχόμενο ήχο.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της εφαρμογής είναι η δυνατότητα προσαρμογής της ποιότητας εγγραφής και του τύπου εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ MP3, PCM υψηλής ποιότητας (ή wav), AAC (m4a/mp4) και AMR (3gp). Για Mp3, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το bitrate από 32 kbps μέχρι 320 kbps. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε εάν θέλετε στερεοφωνική ή μονοφωνική εγγραφή (υποθέτοντας ότι το τηλέφωνό σας υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία). Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ενώ η οθόνη σας είναι απενεργοποιημένη (το LED ειδοποίησης παραμένει αναμμένο κατά την εγγραφή) και προσφέρει ακόμη και μια πειραματική συσκευή εγγραφής κλήσεων. Ο εγγεγραμμένος ήχος λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο αρχείο ήχου στο Android, μπορείτε ακόμη και να το ρυθμίσετε σε έναν ήχο ειδοποίησης αν θέλετε.

  Πώς να αλλάξετε από Android σε iPhone

Κατεβάστε το Voice Recorder από το Play Store

2. Smart Voice Recorder – SmartMob

Το Smart Voice Recorder μπορεί να προσαρμόσει τον ρυθμό δειγματοληψίας της εγγραφής (8 kHz έως 44 kHz). Μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία έτσι ώστε να διαγράφει τις σιωπές μεταξύ συνομιλιών (beta), έναν αναλυτή ζωντανού φάσματος ήχου, ένα εργαλείο βαθμονόμησης απολαβής μικροφώνου για τη ρύθμιση της έντασης του εισερχόμενου ήχου και να λαμβάνετε ακόμη και ένα χρονοδιάγραμμα για το πόσο περισσότερο μπορείτε να ηχογραφήσετε σε σχέση με τον αποθηκευτικό σας χώρο διαθεσιμότητα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις από μια αγορά εντός εφαρμογής.

Κατεβάστε το Smart Voice Recorder από το Play Store

3. συσκευή εγγραφής ήχου – Green Apple Studio

Εκτός από τις δυνατότητες που υποσχέθηκαν οι παραπάνω δύο εφαρμογές (ρυθμιζόμενος ρυθμός δειγματοληψίας, βαθμονόμηση κέρδους, τύποι αρχείων κ.λπ.), η συσκευή εγγραφής ήχου διαθέτει μια μινιμαλιστική διεπαφή, ενεργοποιείτε την εφαρμογή, πατάτε την εγγραφή και τα υπόλοιπα λειτουργούν μόνα τους. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα από τις ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

  Το γραφικό στοιχείο Holo Label προσθέτει ετικέτες κειμένου στην αρχική σας οθόνη [Android]

Λήψη συσκευής εγγραφής ήχου από το Play Store

4. Φωνητική συσκευή εγγραφής HD – Fusion Co., Ltd.

Το Voice Recorder HD χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους κύκλους εγγραφής φωνής. Η εφαρμογή προσφέρει προσαρμογή για ποιότητα ήχου, υποστήριξη για αναπαραγωγή σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα. Έρχεται ακόμη και με ενσωματωμένη υποστήριξη για το Dropbox και άλλες επιλογές αποθήκευσης που βασίζονται στο cloud. Μπορείτε να επιλέξετε με ποια συσκευή θέλετε να κάνετε εγγραφή (υποθέτοντας ότι έχετε εξωτερικό μικρόφωνο). Εάν βρίσκεστε στη μέση μιας εγγραφής, αλλά θέλετε να ανοίξετε μια άλλη εφαρμογή, δεν χρειάζεται να διακόψετε την εγγραφή καθώς θα συνεχιστεί στο παρασκήνιο.

5. Συσκευή εγγραφής φωνής Samsung

Ίσως αναρωτιέστε τι κάνει η Samsung στη μάχη με αυτές τις εφαρμογές μικρής κλίμακας. Οι περισσότερες εφαρμογές κατασκευαστών περιορίζονται αποκλειστικά στην πλατφόρμα τους. Η Samsung είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που προσφέρει τις εφαρμογές της για όλους τους χρήστες Android και όχι μόνο για όσους χρησιμοποιούν συσκευή Samsung.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση της συσκευής εγγραφής φωνής της Samsung. Η τυπική λειτουργία είναι μάλλον περιορισμένη σε σύγκριση με τους άλλους υποψήφιους που αναφέρονται εδώ. δεν έχετε επιλογές μορφοποίησης ή έλεγχο της ποιότητας του ήχου (όχι ότι είναι αδύναμη από οποιαδήποτε μέτρηση). Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Αυτά θα ήταν τα άλλα δύο χαρακτηριστικά. Ο τρόπος συνέντευξης και η μετατροπή κειμένου σε ομιλία. Η λειτουργία συνέντευξης χρησιμοποιεί το στερεοφωνικό μικρόφωνο για μια συνεδρία συνέντευξης. Θα επισημαίνει τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σε ξεχωριστές ενότητες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τη συνομιλία. Η λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία είναι πολύ καλή, αν και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι έχετε ευανάγνωστη προφορά.

  Τα καλύτερα παιχνίδια shooter για Android

Κατεβάστε το Samsung Voice Recorder από το Play Store

6. Συσκευή εγγραφής ήχου – Sony Mobile Communication

Αυτή είναι η επίσημη εφαρμογή Sony Audio Recorder. Έρχεται με μια διαισθητική διεπαφή εγγραφής, η οποία σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στην εγγραφή, την παύση, την επεξεργασία ήχου, τις ρυθμίσεις εγγραφής και σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την ποιότητα. Αν και λειτουργεί καλά με τις ηλεκτρονικές συσκευές Sony (όπως ακουστικά και συσκευές εγγραφής ήχου), εξυπηρετεί έναν καλό σκοπό για συσκευές Android γενικά.

Κατεβάστε το Sony Audio Recorder από το Play Store

7. Συσκευή εγγραφής (MP3, WAV) – QuickRec

Με περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις, το QuickRec είναι ένα αρκετά αποτελεσματικό και δημοφιλές εργαλείο. Μπορείτε να φορτώσετε ένα προφίλ που σας επιτρέπει την αυτόματη φόρτωση προτιμήσεων για εγγραφές. Μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα την “Ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης”, η οποία εμποδίζει τις κλήσεις να διακόψουν μια εγγραφή. Είναι τόσο ελκυστικό όσο και λειτουργικό.

Κατεβάστε το Recorder από την QuickRec από το Play Store

8. Συσκευή εγγραφής και επεξεργασίας ήχου

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε επιλογές μορφοποίησης κατά την εγγραφή, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος και να περικόψετε τον ήχο (για ευκολότερη αναπαραγωγή) και ακόμη και να προσθέσετε εφέ όπως προσαρμογή τόνου/ρυθμού/ταχύτητας ή ηχώ της φωνής για να το κάνετε κάτι περισσότερο από μια απλή συσκευή εγγραφής. Είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει. Επιπλέον, μπορεί ακόμη και να αναπαράγει προηγουμένως ηχογραφημένα κλιπ και να αναπαράγει οποιαδήποτε μουσική από τη λίστα αναπαραγωγής σας.

Κατεβάστε το Audio Recorder από το Play Store