Πώς να επιστρέψετε χρήματα για παιχνίδια στο Steam

Το Steam σάς επιτρέπει να επιστρέψετε τα χρήματα για ένα παιχνίδι εάν δεν σας αρέσει ή δεν είναι αυτό που περιμένατε. Ωστόσο, όπως κάθε διαδικτυακή αγορά, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίτε εάν θέλετε να επιστρέψετε χρήματα για παιχνίδια στο Steam. Το Steam επιστρέφει επίσης τα χρήματα για αγορές εντός παιχνιδιού, αλλά και πάλι θα ισχύουν οι ίδιοι όροι με αυτούς για την επιστροφή χρημάτων για το παιχνίδι.

μέθοδοι πληρωμής

Το Steam δέχεται πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και η πολιτική επιστροφής χρημάτων στα παιχνίδια καλύπτει σχεδόν όλους. Σύμφωνα με το Steam, εάν χρησιμοποιείτε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να αγοράσετε ένα παιχνίδι, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

  Τα καλύτερα πακέτα καλοκαιρινών εκπτώσεων Steam 2017

American Express
Ανακαλύπτω
JCB
MasterCard
PayPal
Visa

Προϋποθέσεις επιστροφής χρημάτων

Για να επιστρέψετε χρήματα για παιχνίδια στο Steam, θα πρέπει να το έχετε αγοράσει με τον δικό σας λογαριασμό. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε χρήματα για ένα παιχνίδι που αγόρασε κάποιος άλλος. Πιθανότατα θα οδηγήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό κάποιου άλλου.

Δεν πρέπει να έχετε παίξει το παιχνίδι για περισσότερες από 2 ώρες. Αυτό είναι 2 ώρες παιχνιδιού, όχι ιδιοκτησία. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ένα παιχνίδι που δεν έχετε παίξει ποτέ αλλά αγοράσατε ίσως πριν από περισσότερο από ένα μήνα, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματα. Το Steam σας λέει κανονικά ότι δεν πρέπει να έχετε στην κατοχή σας ένα παιχνίδι για περισσότερες από δεκατέσσερις ημέρες, αλλά κανονικά θα επιστρέψει τα χρήματα για ένα παιχνίδι, εφόσον δεν το έχετε παίξει για περισσότερες από δύο ώρες. Λάβετε αυτό υπόψη όταν κάνετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Steam VR ασύρματα στο Oculus Quest σας

Ο πελάτης Steam παρακολουθεί πόσο καιρό έχετε παίξει ένα παιχνίδι. Εάν μπείτε στον πειρασμό να το αλλάξετε ούτως ή άλλως, μην το κάνετε. Το Steam έχει λάβει μέτρα κατά της απάτης και θα σας πιάσουν. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για αγορές εντός παιχνιδιού. Οι αγορές πριν από την κυκλοφορία μπορούν επίσης να επιστραφούν υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε χρήματα από το Steam για αντικείμενα εκτός παιχνιδιού. Αυτό είναι ένα πλήρης λίστα τι μπορείτε να επιστρέψετε και ποιες προϋποθέσεις ισχύουν.

Παιχνίδι επιστροφής χρημάτων

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επισκεφθείτε αυτή τη σελίδακαι συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Steam. Κάντε κλικ στην επιλογή Αγορές.

  Πώς να κατεβάσετε και να διαγράψετε αποθηκευμένα παιχνίδια στο Steam

Στη συνέχεια, επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να επιστρέψετε τα χρήματα και κάντε κλικ στο «Θα ήθελα επιστροφή χρημάτων».

Το Steam θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αλλά εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Κάντε ξανά κλικ στην επιλογή επιστροφής χρημάτων. Το Steam θα ελέγξει εάν πληροίτε τα κριτήρια για την επιστροφή χρημάτων. Εάν έχετε το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, δεν θα σας πει ότι δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Θα στείλει το αίτημα για υποστήριξη και κάποιος θα το εξετάσει. Το Steam είναι συνήθως γενναιόδωρο με επιστροφές χρημάτων, αλλά αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε επιστροφές χρημάτων για να λάβετε δωρεάν παιχνίδια, ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί.