Πώς να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις στο WeChat

Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στις ασιατικές χώρες, το WeChat έχει γίνει γνωστό και σε άλλα μέρη του κόσμου. Σας επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα και να ανεβάζετε πολλές διαφορετικές μορφές αρχείων, αλλά και πάλι δεν σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αναρτήσεις.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να ανακαλέσετε μηνύματα μετά την αποστολή, καθώς και κάποια άλλα πράγματα που πιθανότατα δεν γνωρίζατε.

Ανάκληση και επεξεργασία ενός μηνύματος

Αν και αυτή είναι μια παλιά λειτουργία, υπάρχει περίπτωση ορισμένοι χρήστες να μην το γνωρίζουν. Αφού στείλετε ένα μήνυμα, μπορείτε να το ανακαλέσετε, αλλά και να το επεξεργαστείτε στη συνέχεια.

Πρώτα, για να ανακαλέσετε ένα μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Ανάκληση». Θα δείτε μια ειδοποίηση που λέει “Έχετε ανακαλέσει ένα μήνυμα” και ένα κουμπί “Επανεπεξεργασία”. Πατήστε στο τελευταίο για να διορθώσετε και να επεξεργαστείτε το μήνυμα και να το στείλετε ξανά.

  Δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού: Πρέπει να τις χρησιμοποιείτε;

Επεξεργασία Στιγμών

Υπάρχουν ρυθμίσεις Στιγμών για κάθε χρήστη. Με άλλα λόγια, μπορείτε να επιλέξετε να μην εμφανίζονται οι Στιγμές σας σε συγκεκριμένους χρήστες ή να αποκρύψετε τις στιγμές τους από την ενότητα Στιγμές. Για να το κάνετε αυτό, βρείτε τον χρήστη στη ροή του οποίου τις επιλογές θέλετε να αλλάξετε και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα την εικόνα προφίλ του για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί ένα νέο μενού. Επιλέξτε «Επιλογές Στιγμών» εδώ και κάντε τις επιθυμητές αλλαγές.

Επεξεργασία φωτογραφιών πριν από την κοινή χρήση

Το WeChat διαθέτει δικό του πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, αλλά μόνο πριν τις μοιραστείτε. Απλώς φανταστείτε μια έκδοση του προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών iOS που είναι ενσωματωμένη απευθείας στο WeChat, γιατί έτσι φαίνεται.

Προσθέστε μια ανάρτηση στα Αγαπημένα

Το WeChat σάς επιτρέπει να προσθέσετε οτιδήποτε θέλετε στην ενότητα των αγαπημένων σας. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, αναρτήσεις, έγγραφα, φωνητικά σημειώματα και τοποθεσίες. Η κοινή χρήση και ο συγχρονισμός αυτών είναι επίσης δυνατή, ακόμη και μεταξύ πολλών συσκευών.

  Τρόπος προβολής αρχειοθετημένων μηνυμάτων στο Messenger

Αποθήκευση βίντεο

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα βίντεο βασικά από παντού μέσα στο WeChat; Να το πράξουν:

  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε, είτε στα Αγαπημένα, είτε στις Στιγμές είτε στις συνομιλίες.
  • Πατήστε παρατεταμένα το βίντεο μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού.
  • Επιλέξτε «Αποθήκευση βίντεο».
  • Συνομιλία βίντεο

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό που δεν γνωρίζουν όλοι είναι οι βιντεοκλήσεις με πολλά άτομα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια ομαδική συνομιλία. Αν το έχετε ήδη:

  • Πατήστε το κουμπί «Φωνητική κλήση» ενώ βρίσκεστε στη συνομιλία.
  • Θα εμφανιστεί το μενού “Επιλογή μελών”.
  • Επιλέξτε τα άτομα με τα οποία θέλετε να επικοινωνήσετε. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσετε σε όλους.
  • Πατήστε το κουμπί “Έναρξη” στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Προσθέστε ετικέτα σε ένα άτομο μέσω της φωτογραφίας προφίλ

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα συνομιλίας που προσφέρει το WeChat είναι η προσθήκη ετικετών σε ένα άτομο πατώντας στην εικόνα του προφίλ τους. Εάν θέλετε να προσθέσετε ετικέτα σε ένα άτομο σε μια ομαδική συνομιλία, μπορείτε να το κάνετε πατώντας παρατεταμένα την εικόνα προφίλ του για λίγα δευτερόλεπτα.

      Πώς να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης NVIDIA χωρίς εμπειρία GeForce

    Κρατήστε μέχρι να δείτε το “@(όνομα ατόμου)”, καθώς αυτό είναι το σύμβολο που χρησιμοποιείται για να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον.

    Αλλάξτε το απόρρητο μιας ανάρτησης

    Όπως και στο Facebook, μπορείτε να επιλέξετε μια ρύθμιση κοινής χρήσης για κάθε ανάρτηση που ανεβάζετε. Όταν μοιράζεστε μια ανάρτηση, θα δείτε την επιλογή “Κοινή χρήση σε”. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ “Όλα”, “Ιδιωτικό”, “Κοινή χρήση σε” και “Να μην κοινοποιηθεί”.

    Η επιλογή “Κοινή χρήση σε” σάς επιτρέπει να επιλέξετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε το δικό σας, ενώ η επιλογή “Μην κοινοποιήσετε” σάς επιτρέπει να αποτρέψετε τους άλλους να το δουν.

    Δείτε τις συναλλαγές σας

    Το WeChat σάς επιτρέπει επίσης να βλέπετε τις συναλλαγές που έχετε κάνει στο παρελθόν. Για πρόσβαση σε αυτά:

  • Ανοίξτε την καρτέλα “Εγώ” στο WeChat.
  • Επιλέξτε την επιλογή «Πορτοφόλι».
  • Πατήστε στις τρεις τελείες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Επιλέξτε “Συναλλαγές”.
  • Χρησιμοποιήστε όσα μάθατε

    Τώρα που γνωρίζετε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες, το μόνο που μένει είναι να τις δοκιμάσετε. Δείξτε στους άλλους πώς να το κάνουν αυτό, σίγουρα θα είναι ευγνώμονες.

    Ποια είναι η αγαπημένη σας δυνατότητα WeChat; Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που θα προσθέτατε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.