Πώς να επεξεργαστείτε τη γρήγορη κλήση στο Chrome

Η νέα διεπαφή Chrome είναι πλέον διαθέσιμη. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης στην έκδοση 69 και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Μέρος του νέου σχεδιασμού περιλαμβάνει μια ανανέωση της σελίδας Νέα καρτέλα. Τώρα υπάρχουν δέκα σημεία ταχείας κλήσης και οι προεπισκοπήσεις μικρογραφιών έχουν φύγει. Έχουν αντικατασταθεί με favicons/εικονίδια ιστότοπου. Εάν δεν σας αρέσει το νέο σχέδιο, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Προτού το κάνετε όμως, θα πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία, καθώς τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε την ταχεία κλήση στο Chrome.

Επεξεργαστείτε το Chrome Speed ​​Dial

Ανοίξτε τη σελίδα Νέα καρτέλα και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από έναν από τους ιστότοπους ταχείας κλήσης. Θα δείτε ένα κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία που δεν το διαγράφει όπως πριν. Κλίκαρέ το.

  Το SHINE For Reddit είναι ένα δέρμα που εστιάζει αποκλειστικά στο περιεχόμενο [Chrome]

Θα ανοίξει ένα μικρό παράθυρο που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου, δηλαδή τη γρήγορη κλήση. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα που εμφανίζεται κάτω από την ταχεία κλήση, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο εάν το Chrome αποθηκεύει την εσφαλμένη ετικέτα τίτλου για έναν ιστότοπο. Εάν θέλετε να διαγράψετε έναν ιστότοπο, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.

Η νέα εμφάνιση της σελίδας “Νέα καρτέλα” μοιάζει πολύ με αυτήν που έχει ο Firefox εδώ και λίγο καιρό. Ο Firefox έχει ακόμα μια πιο πλούσια σελίδα Νέας καρτέλας. έχει τα κυριότερα σημεία, π.χ., τους ιστότοπους που επισκέπτεστε πιο συχνά, και τους Top Sites που είναι βασικά η γρήγορη κλήση.

  Πώς να αναγκάσετε το Chromecast να ενημερώσει

Ο Firefox σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε την ταχεία κλήση σας, ώστε αν έχει επιλέξει λάθος ιστότοπο για την ταχεία κλήση, μπορείτε πάντα να τον επεξεργαστείτε και να προσθέσετε ξανά ιστότοπους που πραγματικά χρειάζεστε. Η γρήγορη κλήση του Chrome ενημερώθηκε με βάση τη χρήση που την έκανε τόσο καλή όσο και κακή και πρέπει να πούμε ότι είναι απλώς καλύτερο να αφήνουμε τους χρήστες να επιλέξουν αυτό που θέλουν.

Εάν έχετε κάνει αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Chrome, καλό είναι να κοιτάξετε γύρω σας και να εξερευνήσετε όλες τις νέες δυνατότητες. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τοπική εικόνα ως φόντο για τη σελίδα Νέα καρτέλα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για χρήση φόντου Chrome. Στις παλαιότερες εκδόσεις του Chrome, απαιτούνταν μια επέκταση για την αλλαγή του φόντου και αυτό σήμαινε ότι η απόδοση μειώθηκε και το Chrome εξαντλούσε περισσότερη μνήμη.

  Πώς να κάνετε το Linux να μοιάζει με το Chrome OS

Τα φόντο του Chrome σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε μια νέα εικόνα φόντου χωρίς να χρειάζεται να τη ρυθμίσετε μόνοι σας. Για να αλλάξετε το φόντο, ανοίξτε μια νέα καρτέλα και κάντε κλικ στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού κάτω δεξιά. Θα σας δώσει επιλογές να χρησιμοποιήσετε είτε τοπική εικόνα είτε φόντο Chrome.