Το SHINE For Reddit είναι ένα δέρμα που εστιάζει αποκλειστικά στο περιεχόμενο [Chrome]


Το Reddit δεν υφίσταται πολλές αλλαγές σχεδιασμού. Στην πραγματικότητα, από τότε που ξεκίνησα την περιήγησή του, δεν έχει κάνει ούτε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στη διεπαφή του. Για κάποιους, η διεπαφή του Reddit δεν είναι κακή. Είναι αρκετά βασικό και βασίζεται σε κείμενο που σημαίνει ότι οι σελίδες θα φορτώνονται πιο γρήγορα. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι ό,τι ομορφότερο πρέπει να κοιτάξετε και ακόμα κι αν τα πράγματα βασίζονταν πλήρως στο κείμενο, μπορείτε να έχετε κάτι πολύ πιο ελκυστικό. Απλώς δείτε πώς το κάνουν οι άνθρωποι στο ProductHunt. Το SHINE For Reddit είναι μια επέκταση Chrome που λειτουργεί ως skin για το Reddit. Κάθε φορά που εκκινείτε τον ιστότοπο, τροποποιεί τη διεπαφή για να σας προσφέρει μια επίπεδη και καθαρή διεπαφή που διευκολύνει τη διάκριση των αναρτήσεων. Η διεπαφή χρησιμοποιεί εικονίδια για να υποδείξει τον τύπο υποβολής και θα σας επιτρέψει να ανοίξετε συνδέσμους σε ένα πλαίσιο στην ίδια σελίδα, μεταξύ άλλων. Υποστηρίζει τη διάταξη λίστας και πλέγματος και θα σας επιτρέψει επίσης να προσθέσετε δευτερεύοντα reddits που θέλετε να ακολουθήσετε χωρίς να χρειάζεστε λογαριασμό.

  Πώς (και γιατί) να χρησιμοποιήσετε τον προσομοιωτή Chromebook της Google

Εγκαταστήστε το SHINE For Reddit και μεταβείτε στο Reddit.com. Η προεπιλεγμένη λίστα των δευτερευόντων reddit στο επάνω μέρος είναι κρυμμένη και αντ’ αυτού λαμβάνετε μια νέα γραμμή στο επάνω μέρος που σας επιτρέπει να συμπτύξετε και να επεκτείνετε την πλαϊνή γραμμή, τη γραμμή μενού, να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις κατά κορυφαία, καυτά, νέα κ.λπ. και επιλέξτε μεταξύ μια λίστα ή διάταξη πλακιδίων. Κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο θα ανοίξει σε ένα πλαίσιο στην ίδια σελίδα. Δίπλα σε κάθε ανάρτηση μπορείτε να δείτε ένα μικρό εικονίδιο που θα υποδεικνύει εάν η ανάρτηση είναι εικόνα ή σύνδεσμος ή κείμενο.

  Τι είναι το Brave Browser και πώς συγκρίνεται με το Chrome;

Το μενού σάς επιτρέπει να συνδέεστε και να διαχειρίζεστε συντομεύσεις για δευτερεύοντα reddit, ακόμη και να ενεργοποιείτε/εμφανίζετε την προεπιλεγμένη γραμμή που εμφανίζεται στο επάνω μέρος του Reddit, όπου παρατίθενται όλα τα προεπιλεγμένα δευτερεύοντα reddit. Δεν δένει καλά με την υπόλοιπη διεπαφή και ίσως γι’ αυτό είναι κρυφό από προεπιλογή. Μπορείτε φυσικά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit και με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσετε περισσότερες επιλογές στο μενού.

Η διεπαφή καταργεί τις διαφημίσεις και δίνει περισσότερο χώρο στο περιεχόμενο. Είναι επίσης μια ευχάριστη αλλαγή. Τα μειονεκτήματα είναι ότι τροποποιεί επίσης τη διεπαφή της Wikipedia καθιστώντας την πολύ πιο καθαρή (κάτι που είναι υπέροχο), αλλά δεν είναι αυτό στο οποίο έγραψα. Η επέκταση είναι ακόμα στα αρχικά της στάδια, αλλά λειτουργεί καλά. Η αναπαραγωγή GIF δεν είναι τόσο ομαλή, αν και επιτρέπει τα χειριστήρια του προγράμματος αναπαραγωγής από προεπιλογή, ώστε να μπορείτε να τα αναπαράγετε/παύετε και να τα επαναλαμβάνετε εύκολα.

  Πώς να παραγγείλετε ένα Uber από την επιφάνεια εργασίας σας [Chrome]

Εγκαταστήστε το SHINE για το Reddit από το Chrome Web Store