Πώς να απενεργοποιήσετε τη νέα διεπαφή Chrome

Ο Chrome απειλεί μια νέα διεπαφή χρήστη εδώ και αρκετό καιρό και τώρα που το Chrome 69 έχει κυκλοφορήσει, η διεπαφή έφτασε. Ο σχεδιασμός δεν είναι κακός, αλλά το να ξεχωρίζεις τις καρτέλες δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλιά. Αυτό συμβαίνει επειδή, μεταξύ άλλων, το χρώμα έμφασης των Windows εμφανίζεται πλέον σε ολόκληρη τη γραμμή τίτλου, ακόμη και στις καρτέλες φόντου. Η γρήγορη κλήση στη σελίδα της νέας καρτέλας έχει επίσης αλλάξει. Οι προεπισκοπήσεις μικρογραφιών έχουν φύγει. Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη νέα διεπαφή Chrome.

SPOILER ALERT: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κρυφού αναγνώστη του Google Chrome

Απενεργοποιήστε τη νέα διεπαφή Chrome

Αυτή η λύση έρχεται μέσω Lifehacker. Ανοίξτε το Chrome και επικολλήστε τα παρακάτω στη γραμμή URL.

chrome://flags/

Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Σημαίες Chrome. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε τα ακόλουθα.

UI Layout for the browser's top chrome

Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του και επιλέξτε Κανονική. Θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε το Chrome, αλλά υπάρχει ένα κουμπί επανεκκίνησης που το καθιστά εύκολο. Αυτό θα επαναφέρει την εμφάνιση της γραμμής τίτλου και ίσως ένα ή δύο άλλα πράγματα. Αυτό που δεν έχει αλλάξει πίσω στην παλιά έκδοση είναι η εμφάνιση της σελίδας Νέα καρτέλα.

Η νέα σχεδίαση δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως. Μπορεί να μην σας αρέσει ούτε η σελίδα Νέα καρτέλα, αλλά τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε δέκα ιστότοπους στη γρήγορη κλήση και να τους επεξεργαστείτε, ώστε να μην είναι όλα άσχημα. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη νέα σχεδίαση της σελίδας Νέα καρτέλα. Για να το κάνετε αυτό, επιστρέψτε στη σελίδα Σημαίες Chrome και αναζητήστε τα ακόλουθα.

New Tab Page Material Design Icons

Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του και ορίστε το σε Απενεργοποίηση. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης και θα έχετε ξανά την παλιά εμφάνιση της σελίδας Νέα καρτέλα.

  Πώς να εξάγετε κωδικούς πρόσβασης από το Chrome σε iOS

Με τον παλιό σχεδιασμό πίσω, η γρήγορη κλήση σας μειώνεται σε οκτώ ιστότοπους που βασίζονται στους ιστότοπους που επισκέπτεστε συχνότερα. Εάν διαγράψετε κατά λάθος ένα, η ανάκτησή του είναι λίγο περίπλοκη, επομένως, ενώ μπορεί να θέλετε να επαναφέρετε την παλιά εμφάνιση της γραμμής τίτλου, η διατήρηση της νέας σελίδας στη νέα καρτέλα είναι πιθανώς καλύτερη επιλογή.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να λάβετε πίσω μικρογραφίες εάν θέλετε να διατηρήσετε το νέο σχέδιο. Το παλιό σχέδιο τα επαναφέρει. Ο νέος σχεδιασμός χρησιμοποιεί τα favicons ή τα λογότυπα ενός ιστότοπου που δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα, καθώς, από προεπιλογή, η γρήγορη κλήση εξακολουθεί να αποτελείται από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε πιο συχνά και θα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίζετε το λογότυπο για αυτήν .

  Πώς να κάνετε το Chrome για αναπαραγωγή ήχου σε ήχο Surround [Fix]