Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο Minecraft

Το Minecraft έρχεται σε δύο εκδόσεις. την έκδοση Java και την έκδοση Bedrock. Η βασική έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω του Microsoft Store στα Windows 10. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έκδοση και όταν συνδέεστε, τον λογαριασμό σας Microsoft. Με την έκδοση Java, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft.

επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο Minecraft

Λογαριασμός Minecraft και Mojang

Το Minecraft Java απαιτεί πάντα έναν λογαριασμό. Πριν εξαγοραστεί το Minecraft από τη Microsoft, οι χρήστες δημιούργησαν έναν λογαριασμό Minecraft. Αυτοί οι λογαριασμοί έπρεπε να μεταφερθούν σε έναν λογαριασμό Mojang αφού τον εξαγόρασε η Microsoft. Από την 1η Δεκεμβρίου 2020, χρειάζεστε έναν λογαριασμό Microsoft για να αγοράσετε και να παίξετε το Minecraft. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε λογαριασμό Mojang αν αγοράσατε το Minecraft Java πριν από πολύ καιρό ή μπορείτε να έχετε λογαριασμό Microsoft εάν αγοράσατε το παιχνίδι μετά την 1η Δεκεμβρίου 2021.

  Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στα Windows 10 (PC)

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης λογαριασμού Mojang

Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Mojang είναι εύκολη με την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση στο email που είχατε παλιά. εγγραφείτε για αυτό.

Επισκεφθείτε το Σελίδα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης Mojang.
Εισαγάγετε το email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στον λογαριασμό και κάντε κλικ στην Αίτηση επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.
Ανοίξτε το email και κάντε κλικ στον σύνδεσμο επαναφοράς.
Δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον για να συνδεθείτε στο Minecraft.

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Microsoft

Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης για τον λογαριασμό σας Microsoft είναι τόσο εύκολη όσο η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης στον λογαριασμό Mojang.

  Ποιες γλώσσες είναι διαθέσιμες στο Minecraft;

Επισκεφθείτε το Σελίδα λογαριασμού Microsoft.
Κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.
Εισαγάγετε το email/λογαριασμό σας Microsoft.
Κάντε κλικ στο Επόμενο.
Στο πεδίο κωδικού πρόσβασης, κάντε κλικ στην επιλογή Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης.
Ορίστε μια επιλογή για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης. εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας (εάν έχει ρυθμιστεί), email ή αριθμός τηλεφώνου.
Εισαγάγετε τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.
Αφού γίνει επαναφορά του κωδικού πρόσβασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό για να συνδεθείτε στο Minecraft.

Σημείωση: Μόλις αλλάξετε ή επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό Microsoft, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές και τα συστήματα Windows 10 όπου τον χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε.

  Τι χαρακτηριστικά διαθέτει το Minecraft στο διακόπτη Nintendo;

συμπέρασμα

Οι λογαριασμοί Minecraft έχουν περάσει από διάφορες φάσεις. Παλαιότερα ήταν λογαριασμοί Minecraft που λειτουργούσαν με όνομα χρήστη, μετά έγιναν λογαριασμός Mojang και αυτοί οι λογαριασμοί συνδέονται με ένα email. Το όνομα χρήστη δεν χρησιμοποιείται πραγματικά κατά τη σύνδεση. Τέλος, υπάρχουν λογαριασμοί Microsoft. Μεταξύ όλων αυτών, οι περισσότεροι χρήστες ξεχνούν τι συνήθιζαν να εγγραφούν στο Minecraft. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι είδους λογαριασμό είχατε, αναζητήστε μέσω του email σας ένα μαλακό αντίγραφο της αγοράς σας στο Minecraft και θα σας υποδείξει τη σωστή κατεύθυνση.