Πώς να επαναφέρετε ένα αρχειοθετημένο νήμα συνομιλίας Whatsapp

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε συνομιλίες στο Whatsapp. Όταν αρχειοθετείτε μια συνομιλία, διατηρείτε κάθε μήνυμα, κείμενο ή άλλο, που αποστέλλεται μέσω αυτής. Τα άτομα στη συνομιλία δεν γνωρίζουν ότι το νήμα έχει αρχειοθετηθεί. Είναι απλώς ένα κομμάτι καθαρισμού που κάνατε στο τέλος σας. Όταν αρχειοθετείτε ένα νήμα, δεν εμφανίζεται πλέον στην καρτέλα Συνομιλία στο Whatsapp. Επιφανειακά, φαίνεται ότι μόλις αρχειοθετήσετε μια συνομιλία, έχει φύγει. Στην πραγματικότητα είναι ακόμα εκεί και μπορείτε να το διαβάσετε, να προβάλετε αρχεία που μοιράζεστε πάνω του και να επαναφέρετε ένα αρχειοθετημένο νήμα συνομιλίας Whatsapp όποτε θέλετε.

Αρχειοθέτηση νήματος συνομιλίας Whatsapp

Για να αρχειοθετήσετε ένα νήμα, σύρετε προς τα αριστερά πάνω του. Θα εμφανιστούν πρόσθετες επιλογές, μία από τις οποίες θα είναι «Αρχειοθέτηση». Πατήστε το για να αρχειοθετήσετε το νήμα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στον υπολογιστή σας (και στον Ιστό)

Προβολή αρχειοθετημένου νήματος συνομιλίας

Ένα αρχειοθετημένο νήμα συνομιλίας αφαιρείται από την κύρια καρτέλα Συνομιλία. Εάν χρειάζεται να ξαναδιαβάσετε μια συνομιλία, φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε αυτό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ανοίξτε το Whatsapp και μεταβείτε στο νήμα του Chat. Κάντε κύλιση στην κορυφή. Σύρετε προς τα κάτω στην επάνω γραμμή της εφαρμογής. Θα δείτε την επιλογή «Αρχειοθετημένες συνομιλίες» να εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή αναζήτησης.

Επαναφέρετε ένα αρχειοθετημένο νήμα Whatsapp

Υπάρχουν δύο τρόποι για να επαναφέρετε ένα αρχειοθετημένο νήμα Whatsapp. Το πρώτο είναι να επισκεφτείτε την αρχειοθετημένη συνομιλία σας (δείτε την προηγούμενη ενότητα). Σύρετε προς τα αριστερά στο νήμα που θέλετε να επαναφέρετε και πατήστε την επιλογή “Αναίρεση αρχειοθέτησης”. Το νήμα συνομιλίας θα επιστρέψει στην καρτέλα “Συζητήσεις”.

  Το WhatsApp έχει αποκλειστεί στην Κίνα. Λύση στην εκτεταμένη λογοκρισία του Πεκίνου

Μια εναλλακτική μέθοδος για την επαναφορά ενός αρχειοθετημένου νήματος Whatsapp είναι να στείλετε απλώς στην ίδια επαφή/ομαδοποίηση ένα νέο μήνυμα. Με αυτόν τον τρόπο θα επαναφέρετε ολόκληρο το νήμα συνομιλίας τους στην καρτέλα Συνομιλία. Θα αποκατασταθεί στην κορυφή του νήματος.

Οι αρχειοθετημένες συνομιλίες είναι κάπως κρυφές αν κοιτάξετε τη συνολική σχεδίαση της εφαρμογής. Οι χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αρχειοθετημένες συνομιλίες από τις Ρυθμίσεις. Φυσικά, οι αρχειοθετημένες συνομιλίες δεν υπάρχουν. Είναι πιθανό ένας χρήστης να πιστεύει ότι δεν μπορεί ποτέ να επαναφέρει μια αρχειοθετημένη συνομιλία, παρόλο που δεν λειτουργεί έτσι η λειτουργία αρχειοθέτησης.

  Πώς να αναζητήσετε μια συνομιλία στο Whatsapp

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η γραμμή αναζήτησης θα πραγματοποιήσει αναζήτηση τόσο ενεργών όσο και αρχειοθετημένων νημάτων συνομιλίας. Εάν έχετε αρχειοθετήσει ένα νήμα συνομιλίας για να το κρατήσετε μακριά από τα μάτια σας ή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα που μπορεί να εισχωρήσουν στο τηλέφωνό σας, τότε η λύση σας δεν είναι καλή. Είναι μάλλον καλύτερο να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός νήματος συνομιλίας και στη συνέχεια να το διαγράψετε από το Whatsapp, εάν προσπαθείτε να το κρύψετε. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Whatsapp.