Πώς να ενισχύσετε το προφίλ σας με πιστοποιήσεις ExpertRating;

Οι διαδικτυακές πιστοποιήσεις έχουν γίνει πλέον περιζήτητος τρόπος μάθησης και έχουν αυξηθεί σημαντικά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία.

Σημαντική ανάπτυξη είναι ορατή την τελευταία δεκαετία όσον αφορά την ηλεκτρονική μάθηση και τις πιστοποιήσεις. Λόγω της πανδημίας, οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους μέσω των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης. Ακόμη και πριν από την πανδημία, οι αγορές για την ηλεκτρονική εκπαίδευση ήταν προβλεπόταν να φτάσει τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δεξιότητες είναι πιο πολύτιμες από τα πτυχία. Αλλά μια πιστοποίηση από μια αξιόπιστη αρχή θα σας φέρει σε καλύτερη θέση. Θα λειτουργήσει ως επίδειξη των ικανοτήτων σας καθώς και της αξιοπιστίας σας.

Οι πιστοποιήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας ή ακόμα και να την ανεβείτε σε νέα ύψη. Δεν είναι δυνατόν να είσαι παρών σε κάθε μέρος για να μάθεις νέα πράγματα. Εδώ ξεκινούν οι διαδικτυακές πιστοποιήσεις. Μπορείτε να καθίσετε στην άνεση του σπιτιού σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και πιστοποιήσεις. Η διαδικτυακή εκπαίδευση και μάθηση το έχουν κάνει πολύ εύκολο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι μαθητές προτιμούν να αποκτήσουν διαδικτυακές πιστοποιήσεις για να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν διαδικτυακά μαθήματα πιστοποίησης;

Παλαιότερα, η τάση ήταν να πηγαίνουν σε σχολεία και κολέγια για να πάρουν πτυχία. Τώρα, η τάση αλλάζει ελαφρώς. Οι άνθρωποι τείνουν να παρακολουθούν συγκεκριμένα μαθήματα και να αποκτούν μόνο τις απαιτούμενες δεξιότητες. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι που θα σας διαφωτίσουν γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν την ηλεκτρονική πιστοποίηση:

#1. Χρόνος εξισορρόπησης

Είτε είστε φοιτητής είτε κάποιος που θέλει να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις και πιστοποίηση σε οποιονδήποτε τομέα, μπορεί συχνά να σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε το χρόνο. Με τη βοήθεια διαδικτυακών μαθημάτων, μπορείτε να ορίσετε τις προτεραιότητές σας και να ξεκινήσετε τις μαθησιακές σας συνεδρίες στον ελεύθερο χρόνο σας. Έχετε αρκετή ευελιξία για να διαχειριστείτε τα πάντα.

#2. Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

Με τις διαδικτυακές πιστοποιήσεις, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε κανένα μέρος. Ακόμα κι αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που διδάσκεται σε άλλο μέρος του κόσμου, μπορείτε ακόμα να το παρακολουθήσετε μέσω του διαδικτυακού μέσου. Αυτή είναι η ομορφιά των διαδικτυακών πιστοποιήσεων. Μπορείτε να καθίσετε στο σπίτι σας και να λάβετε αξιόπιστες πιστοποιήσεις από αξιόπιστες αρχές σε όλο τον κόσμο.

#3. Εστιασμένο πρόγραμμα σπουδών

Το καλύτερο πράγμα για την ηλεκτρονική εκπαίδευση είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να μάθετε. Στα μαθήματα πτυχίου, υπάρχει μια σταθερή προσέγγιση για τη μάθηση. Στις διαδικτυακές πιστοποιήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα μάθημα που σας ενδιαφέρει. Θα νιώσετε επίσης κίνητρο, καθώς δεν χρειάζεται να κερδίσετε μόρια για υποχρεωτικά μαθήματα που δεν σας ενδιαφέρουν.

#4. Πρόσβαση σε διαδικτυακό υλικό

Τώρα, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε βιβλία, γιατί όλα είναι διαθέσιμα στα χέρια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και η αφοσίωση για να μάθετε κάτι. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ξανά τις διαλέξεις βίντεο ή να διαβάσετε ξανά τις σημειώσεις ανά πάσα στιγμή.

  Τι σημαίνει "OTOH" και πώς το χρησιμοποιείτε;

#5. Περισσότερη επιλογή θεμάτων μαθημάτων

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα φυσικά περιορισμοί στην πανεπιστημιούπολη που αποφασίζετε να πάρετε το πτυχίο σας. Όταν πηγαίνετε με την ηλεκτρονική εκπαίδευση, θα δείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μάθημα σας βολεύει, επειδή έχετε πολλές επιλογές. Δεν χρειάζεται να περιορίζεστε λόγω των απαιτήσεων προσωπικού, επειδή μπορείτε να επιλέξετε από μαθήματα σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που σχετίζονται με τις διαδικτυακές πιστοποιήσεις και τα προγράμματα σπουδών. Αυτά είναι μερικά από αυτά για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θέλετε να πάτε με ένα online πιστοποιητικό ή ένα πτυχίο στην πανεπιστημιούπολη.

Εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα, θα πρέπει να ελέγξετε το ExpertRating και τα εξαιρετικά διαδικτυακά προγράμματα πιστοποίησης του.

ExpertRating Διαδικτυακές Πιστοποιήσεις

Η ExpertRating παρέχει περισσότερα από 3 εκατομμύρια διαδικτυακά μαθήματα και τεστ πιστοποίησης ετησίως. Στο ExpertRating, μπορείτε να βρείτε σε βάθος διαδικτυακά μαθήματα, ηλεκτρονικά βιβλία και σεμινάρια σε προσιτές τιμές για κάθε κλάδο. Όλοι οι διαθέσιμοι πόροι εδώ είναι ωφέλιμοι για άτομα που ανυπομονούν να επεκτείνουν τη σταδιοδρομία τους ή ακόμα και να αποκτήσουν αξιοπιστία για την έναρξη της σταδιοδρομίας τους.

Το ExpertRating διαθέτει το μεγαλύτερο απόθεμα δοκιμών στον κόσμο με 800+ τεστ δεξιοτήτων. Μπορείτε να βρείτε έναν αποτελεσματικό και προσιτό τρόπο δοκιμής και βελτίωσης των δεξιοτήτων σας σε περισσότερες από 300 διαδικτυακές πιστοποιήσεις που γίνονται αποδεκτές παγκοσμίως. Θα παρατηρήσετε επίσης μια σημαντική ώθηση στις πιθανότητες να προχωρήσετε στην καριέρα σας μετά την απόκτηση ενός διαδικτυακού πιστοποιητικού από την ExpertRating.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ExpertRating, θα βρείτε πολλά διαδικτυακά προγράμματα πιστοποίησης. Οι κατηγορίες που καλύπτουν είναι:

  • Fitness & Healthcare
  • Προσωπική Ανάπτυξη & Εμπλουτισμός
  • Επιχειρηματικότητα και Κοινωνικές Δεξιότητες
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Ψηφιακή Φωτογραφία & Ψηφιακό Βίντεο
  • Γραφικό σχέδιο
  • Γλώσσες
  • Νομική & Νομική Καριέρα
  • Personal Finance & Wealth Building
  • Πωλήσεις
  • Προγραμματισμός Ιστού & Υπολογιστών
  • Συγγραφή & Έκδοση

Εκτός από αυτά, θα βρείτε πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Έτσι, δεν θα αποτύχεις ποτέ στο να βρεις τη σωστή πορεία για τον εαυτό σου.

Τώρα, ας δούμε μερικά διαδικτυακά μαθήματα που παρέχονται από το ExpertRating και ας πάρουμε μια ιδέα για τις δυνατότητές τους.

#1. Πιστοποίηση Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι ο πιο μοντέρνος τομέας, με όλα να κινούνται προς την ψηφιακή πλευρά. Ο τομέας του Ψηφιακού Μάρκετινγκ περιλαμβάνει τα πάντα, από blogging και pay-per-click μέχρι αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργία συνδέσμων. Θα μάθετε για πολλές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα για να γίνετε καλύτεροι στο να προσελκύετε περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

Αυτό Διαδικτυακό μάθημα Digital Marketing καλύπτει διάφορες ενότητες για την εκπαίδευση ατόμων σχετικά με τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ όπως SEO, email marketing, social media marketing, πληρωμένη αναζήτηση, στρατηγικές και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως Facebook, LinkedIn, YouTube, Pinterest, κ.λπ. Καλύπτει επίσης το θέμα του blogging.

Μόλις ολοκληρώσετε ολόκληρο το μάθημα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια εξέταση για να λάβετε πιστοποίηση. Είτε το μαθαίνετε για τη δική σας επιχείρηση είτε βοηθάτε τους πελάτες σας, θα δείτε τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα μετά την ανάληψη αυτής της ηλεκτρονικής πιστοποίησης.

#2. Πιστοποίηση Διαχείρισης Έργου

ο Πιστοποίηση Διαχείρισης Έργου από το ExpertRating θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε έργα με εξαιρετική ταχύτητα. Ανεξάρτητα από το πόσο σύντομες προθεσμίες και ανεπαρκείς είναι οι προϋπολογισμοί, θα έχετε μια στρατηγική στο μανίκι σας αφού παρακολουθήσετε αυτό το διαδικτυακό μάθημα.

  Δημιουργήστε εκπληκτικό εκπαιδευτικό βίντεο και κερδίστε εκατομμύρια [9 Software]

Το μάθημα καλύπτει όλες τις έννοιες, τα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για την κατανόηση της διαχείρισης έργου. Οι ενότητες έχουν δημιουργηθεί έχοντας κατά νου την Πιστοποίηση PMP από το Project Management Institute. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το μάθημα για να αποκτήσετε πλήρη γνώση σχετικά με τη διαχείριση έργων.

#3. Πιστοποίηση Personal Trainer

Οι άνθρωποι πλέον ενδιαφέρονται περισσότερο για τη φυσική κατάσταση και την υγεία. Με το ExpertRating Πιστοποίηση Personal Trainer, μπορείτε να πιστοποιηθείτε ως personal trainer μέσω διαδικτυακών δοκιμών δεξιοτήτων και πιστοποίησης. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον κλάδο της γυμναστικής, αυτό είναι το σωστό μάθημα.

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα καλύπτει περισσότερες από 120 ασκήσεις που είναι εύκολα κατανοητές τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Θα βρείτε όλες τις πτυχές της φυσικής κατάστασης καλυμμένες, από ασκήσεις διαφορετικών μερών του σώματος μέχρι φαγητό και διατροφή.

#4. Πιστοποίηση Business Analyst

Για να επικυρώσετε τις δεξιότητές σας στην επιχειρηματική ανάλυση ή να πατήσετε το πόδι σας στον τομέα της επιχειρηματικής ανάλυσης, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το αναλάβετε Πιστοποίηση Business Analyst. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα σας διδάσκει πολλές έννοιες επιχειρηματικής ανάλυσης, όπως ανάλυση στρατηγικής αγοράς, ανάλυση αναλογιών, οργανωτική ανάλυση και πολλά άλλα. Αυτή η ηλεκτρονική πιστοποίηση Expert Rating θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος των αιτούντων εργασία. Αυτό το μάθημα διαρκεί 2-4 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

#5. Πιστοποίηση εικονικού βοηθού

Καθώς τα πάντα κινούνται προς την ψηφιακή πλευρά, οι άνθρωποι αναζητούν εικονικούς βοηθούς για να χειριστούν τις εργασίες τους. Εάν γνωρίζετε για το πεδίο αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε με αυτό, είστε στο σωστό μέρος. Αυτό Πιστοποίηση εικονικού βοηθού από το ExpertRating θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και να γίνετε ένας πλήρως κρατημένος εικονικός βοηθός μετά την ολοκλήρωσή του.

Εάν διαθέτετε πιστοποίηση VA, θα αποκτήσετε καλύτερη έκθεση σε ευκαιρίες για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Οι εργοδότες θα σας θεωρήσουν αξιόπιστο υποψήφιο για VA επειδή έχετε λάβει την πιστοποίηση Expert Rating.

Γιατί να επιλέξετε το ExpertRating;

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες διαθέσιμες στην αγορά για διαδικτυακές πιστοποιήσεις. Τώρα θα συζητήσουμε τα οφέλη από την πραγματοποίηση ενός μαθήματος μέσω του ExpertRating.

#1. Ολοκληρωμένο Σύστημα Δοκιμών

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων, οι προγραμματιστές λογισμικού HR και οι ATS μπορούν να ενσωματώσουν απευθείας το σύστημα δοκιμών ExpertRating στους ιστότοπούς τους. Η αξιολόγηση δεξιοτήτων μπορεί να είναι ευκολότερη για τους υποψηφίους, καθώς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν πλέον να τοποθετήσουν τη δυνατότητα δοκιμής στην πλατφόρμα τους.

#2. Απαράμιλλα χαρακτηριστικά για δοκιμές απασχόλησης

Οι εταιρείες λαμβάνουν πολλές δυνατότητες δοκιμών, όπως ευέλικτες επιλογές δοκιμών, πολλαπλές επιλογές πληρωμής, λειτουργίες εις βάθος αναφοράς και οικονομικές δοκιμές. Οι εργοδότες πρέπει να εγγραφούν και να πληρώσουν τα τέλη για να αρχίσουν να δοκιμάζουν έναν υποψήφιο εργαζόμενο σε λιγότερο από 3 λεπτά.

#3. Αξιοπιστία Πιστοποίησης Forever

Το έντυπο αντίγραφο του πιστοποιητικού σας θα σας παραδοθεί μέσω αεροπορικής αποστολής. Έτσι, έχετε πάντα αποδείξεις για τις πιστοποιημένες δεξιότητές σας. Εκτός από αυτό, θα λάβετε επίσης μια ηλεκτρονική μεταγραφή που θα αναφέρει τη βαθμολογία σας για την απόδειξη των πιστοποιημένων διαπιστευτηρίων σας ανά πάσα στιγμή μέσω του Διαδικτύου.

#4. Πιστοποίηση ISO

Η ExpertRating είναι μια εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Αυτό διασφαλίζει ότι όλα τα μαθήματα και οι πιστοποιήσεις που παρέχονται είναι με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στη διεθνή αγορά. Κάθε διαδικτυακό μάθημα για το ExpertRating δημιουργείται μέσω εκτεταμένης έρευνας από ειδικούς και επαγγελματίες διαφορετικών βιομηχανιών. Υπάρχει μια ομάδα ειδικών για να επαληθεύσει την ποιότητα κάθε μαθήματος πριν το ανεβάσει στο ExpertRating.

  Πώς να εκκινήσετε κάποιον εκτός σύνδεσης στο PS4

#5. Δοκιμές πριν από την πρόσληψη

Εάν η εταιρεία σας παίρνει στα σοβαρά την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, τότε το ExpertRating είναι η τέλεια πλατφόρμα για την εταιρεία σας. Υπάρχουν πολλά τεστ δεξιοτήτων διαθέσιμα εδώ για να δοκιμάσετε τους υπαλλήλους σας με τον σωστό τρόπο. Πριν προσλάβετε τον επόμενο υπάλληλο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές του και να δείτε εάν θα μπορούσαν να προσθέσουν αξία στον οργανισμό ή όχι.

Το ExpertRating παρέχει την πιο αποτελεσματική και προσιτή επιλογή στους εργοδότες για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων ενός εργαζομένου. Όσον αφορά τις δοκιμές πριν από την πρόσληψη, το ExpertRating θεωρείται μια αξιόλογη επιλογή για πολλές εταιρείες. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 800 τεστ για τους υπαλλήλους σας.

Αυτοί είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ExpertRating. Περισσότερες από 3 εκατομμύρια δοκιμές διεξάγονται ετησίως και 25 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει μια δοκιμή στο ExpertRating μέχρι τώρα. Έτσι, μπορείτε να εξετάσετε το ExpertRating για την ανάληψη οποιωνδήποτε αξιολογήσεων δεξιοτήτων ή διαδικτυακών πιστοποιήσεων.

Εναλλακτικές λύσεις στο ExpertRating

#1. Coursera

Μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας ή να προχωρήσετε τη σταδιοδρομία σας λαμβάνοντας online πιστοποιήσεις από την Coursera. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία για την παρακολούθηση οποιουδήποτε μαθήματος και μπορείτε επίσης να περιμένετε εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης από επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης.

Μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε τα περιζήτητα μαθήματα είτε ακόμα και να πάρετε διαδικτυακά πτυχία απευθείας από την πλατφόρμα. Όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας.

#2. Whizlabs

Στο Whizlabs, θα λάβετε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Υπάρχουν πολλά μαθήματα διαθέσιμα σε κάθε κλάδο της ζήτησης όπως το Cloud Computing, τα Big Data, το Java, το Linux, το Blockchain, το AI και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε το σωστό μάθημα, να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές δοκιμές και να λάβετε την πιστοποίησή σας.

Μπορείτε να περιμένετε πλήρη υποστήριξη από ειδικούς σε κάθε τομέα, εάν αισθάνεστε κολλημένοι σε οποιοδήποτε μέρος.

Ακόμα κι αν είστε εταιρεία και σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τις δεξιότητες των υπαλλήλων σας, μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα «Whizlabs for Business» και να αναβαθμίσετε την ομάδα σας σε προσιτές τιμές.

#3. Udemy

Υπάρχουν περισσότερα από 155.000 διαδικτυακά μαθήματα βίντεο στο Udemy. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όταν επισκέπτεστε το Udemy, επειδή υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα για κάθε θέμα με πολλούς δημιουργούς για να διαλέξετε. Μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό καθώς αποκτάτε πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρο το μάθημα από το κινητό και τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας για μια ζωή.

Με το Udemy Business, μπορείτε ακόμη και να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές τους για να ωφελήσετε τελικά τον οργανισμό σας. Από το πιο μοντέρνο θέμα μέχρι το λιγότερο γνωστό θέμα, μπορείτε να βρείτε τα πάντα εδώ. Αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα είναι αρκετά προσιτά, με πολλές δωρεάν επιλογές επίσης.

Συμπέρασμα 👨‍🏫

Οι άνθρωποι προτιμούν να σπουδάζουν μαζί με τις εργασίες πλήρους απασχόλησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα καθώς προσφέρουν την ευελιξία χρόνου και τοποθεσίας. Ας υποθέσουμε ότι σκοπεύετε να μάθετε κάτι νέο για να λάβετε προαγωγή στην τρέχουσα εργασία σας ή να μετακομίσετε σε διαφορετική γραμμή εργασίας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ανατρέξετε στο ExpertRating για να βρείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές online πιστοποίησης.

Στη συνέχεια, διαβάστε για τα καλύτερα διαδικτυακά μαθήματα για να μάθετε AI.