Δημιουργήστε εκπληκτικό εκπαιδευτικό βίντεο και κερδίστε εκατομμύρια [9 Software]

Σκοπεύετε να μοιραστείτε την αρετή, την εμπειρία και τις γνώσεις σας σχετικά με το θέμα στην αγορά; Ξεκινήστε με εκπαιδευτικά βίντεο και δημοσιεύστε τα σε εκπαιδευτικούς ιστότοπους για να ξεκινήσετε.

Πόσο συχνά έχετε ελέγξει τους ιστότοπους όπως το Udemy και το Coursera για να ελέγξετε για μαθήματα; Ή στο YouTube για να δείτε κάποιο εκπαιδευτικό ή δωρεάν εκπαιδευτικό βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει με ένα συγκεκριμένο θέμα;

Όλοι το έχουμε κάνει αυτό και εξακολουθούμε να το κάνουμε όταν είμαστε κολλημένοι κάπου ή χρειάζεται να αναβαθμίσουμε ή να επανεκπαιδευτούμε. Ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας, τα διαδικτυακά μαθήματα και η πιστοποίηση πήραν νέα τροπή με περισσότερους ανθρώπους να εξευγενίζουν τις γνώσεις τους.

Ωστόσο, όταν δημιουργείτε συναρπαστικά διαδικτυακά μαθήματα, πρέπει να θυμάστε ότι μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα βίντεο. Για τους κατασκευαστές βίντεο, είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους και να προσφέρουν μια γνήσια εμπειρία μάθησης στο κοινό.

Πολλά διαδραστικά λογισμικά δημιουργίας βίντεο είναι διαθέσιμα στην αγορά για αρχάριους και έμπειρους επαγγελματίες να σχεδιάζουν εκπαιδευτικά βίντεο. Αυτά περιέχουν εύχρηστο, φιλικό προς τον καταναλωτή, οικονομικό λογισμικό που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που πρέπει να προσέξετε για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Adobe Connect

Το Adobe Connect 12 προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ήχου και βίντεο σε χρήστες που αναβαθμίζουν τις παραδοσιακές μεθόδους. Βοηθά στη δημιουργία μιας επαναχρησιμοποιήσιμης, προσαρμόσιμης και ασφαλούς εμπειρίας για το κοινό που είναι τοποθετημένο στην οθόνη για την ανάπτυξη αλληλεπιδράσεων στην πραγματική ζωή. Το λογισμικό συνοδεύεται από pods με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους για λειτουργίες στην οθόνη.

Χαρακτηριστικά –

  • Διαδραστικό σενάριο με προσαρμοσμένες διατάξεις για σύνδεση στόχων και στυλ για εικονικές συνεδρίες.
  • Κάποιος μπορεί να προσθέσει δομή, κίνηση και να επικεντρωθεί στο βίντεο με βάση ένα διαδικτυακό σεμινάριο ή εικονική τάξη.
  • Η ρύθμιση ενός εικονικού εργαλείου για τη μεταφόρτωση εγγράφων PDF, καταστρωμάτων PowerPoint, μουσικής, βίντεο MP4 και εικόνων είναι εύκολη.
  • Συμπεριλάβετε τους συνδέσμους ιστού, τα αρχεία, τις δημοσκοπήσεις, τις αίθουσες επισκέψεων και πολλά άλλα που μπορεί κανείς να επαναχρησιμοποιήσει και να ρυθμίσει.
  • Το λογισμικό μπορεί να βοηθήσει στη διασφάλιση της συνέπειας με τα πρότυπα στα κοινόχρηστα δωμάτια, όπως διατάξεις, ομάδες και περιεχόμενο.
  • Εξασφαλίζει τυποποίηση που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν από την αρχή, όπως διατάξεις, ομάδες και περιεχόμενο.
  • Το Adobe Connect 12 είναι γεμάτο με κορυφαίες δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να παράγουν, να παρουσιάζουν και να διευκολύνουν την εργασία.
  • Προσφέρει εικονικά παρασκήνια με χώρο υποδοχής και παρουσιαστή που λειτουργεί ως χώρος προετοιμασίας, επικοινωνίας και συνεργασίας με άλλους.

Κάποιος μπορεί να προσφέρει πραγματικές εμπειρίες με αφοσίωση και ισχυρές δυνατότητες δημιουργίας ιστοριών που μπορεί να προσαρμόσει. Ο στόχος είναι να προωθηθεί η δέσμευση μέσω αλληλεπιδράσεων και συνεργασίας με άλλους πίσω από τη σκηνή.

DemoCreator

Το Wondershare’s DemoCreator είναι το εργαλείο δημιουργίας επίδειξης διάσημο στους παίκτες, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Κάποιος παίρνει την ιδέα και μετακινείται σε ένα νέο επίπεδο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που είναι γεμάτα στο DemoCreator. Προσφέρει έναν εκφραστικό τρόπο για να προωθήσουν τις ιδέες τους και να μοιραστούν τη γνώση χρησιμοποιώντας παρουσίαση βίντεο και ισχύ οθόνης.

  Πώς να καταλάβετε εάν δύο κελιά στο Excel περιέχουν την ίδια τιμή

Χαρακτηριστικά –

  • Κάποιος μπορεί να ηχογραφήσει οτιδήποτε θέλει για να το κάνει να μοιάζει με επαγγελματικό σεμινάριο.
  • Έρχεται με οθόνη λήψης με ένα κλικ, σχέδιο οθόνης σε πραγματικό χρόνο και κάμερα web με δυνατότητες ήχου.
  • Κάποιος μπορεί να συνδέσει τη λειτουργία παρουσίασης βίντεο σε πλατφόρμες ζωντανής ροής σε υπολογιστή.
  • Η ροή παιχνιδιού, παρουσιάσεων και πολλών άλλων επιλογών με εικονικά άβαταρ είναι εύκολη.
  • Η απλή μεταφορά και απόθεση μπορεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της δημιουργίας βίντεο με εκπληκτική επεξεργασία βίντεο.
  • Τα δημιουργικά εφέ βίντεο και τα στοιχεία επεξεργασίας ήχου συνοδεύονται από πρακτικά μαθήματα.
  • Λειτουργίες συνεργασίας βίντεο, διανομής βίντεο, δημιουργίας διαδικτυακών παρουσιάσεων βίντεο, διαχείρισης βίντεο και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud για να απολαύσετε την κορυφαία εμπειρία.

Το DemoCreator μπορεί να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους εκπαιδευτές να επιδείξουν τις γνώσεις τους μέσα από μαθήματα, σεμινάρια, εκπαιδευτικά βίντεο, ενσωματώσεις και οτιδήποτε άλλο για να κάνει τη διαφορά.

Fastreel

Χρησιμοποιήστε τα δωρεάν διαδικτυακά πρότυπα με το Fastreel για να δημιουργήσετε ένα εκπαιδευτικό βίντεο. Είναι γεμάτο με κορυφαία χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε κάποιον να μοιράζεται τις γνώσεις του παγκοσμίως με υπαλλήλους, φοιτητές και καταναλωτές. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μαθήματα βίντεο, παρουσιάσεις κινήτρων, εκπαιδευτικά κινούμενα σχέδια και εκπαιδευτικά βίντεο.

Χαρακτηριστικά –

  • Προσφέρει μια πλατφόρμα για τη δημιουργία επαγγελματικών βίντεο με έτοιμα πρότυπα, κείμενο, αρχεία πολυμέσων, φωνή φόντου ή μουσική.
  • Το εργαλείο διαθέτει ενσωματωμένη βιβλιοθήκη για να διαλέξετε για μοτίβα μουσικής και κειμένου.
  • Γράψτε ένα σενάριο σε λίστες κουκκίδων ή σχηματίζοντας ένα λεπτομερές σχέδιο με λογική δομή για τη δημιουργία ενός βίντεο.
  • Δημιουργήστε μια λιγότερο περίπλοκη προβολή βίντεο χωρίς μακροσκελείς οδηγίες ή περιττές πληροφορίες για να αποφύγετε περισπασμούς.
  • Χρήση κειμένου για την επεξήγηση δεικτών στο βίντεο χωρίς υπερβολική χρήση τους ή χρήση γραμματοσειράς που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του κοινού.
  • Προσθέστε κείμενο για να επισημάνετε σημαντικά σημεία, γραφήματα και βίντεο.

Το Fastreel είναι μια απλή επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύσσουν εκπαιδευτικά βίντεο και σεμινάρια άμεσα.

VideoStudio

Το VideoStudio είναι μια ιδανική λύση για την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις που βοηθά τους επαγγελματίες να συνδεθούν ή να αλληλεπιδράσουν με μαθητές ή κοινό. Εξουσιοδοτεί τους εκπαιδευτικούς και τους δασκάλους να αναπτύξουν δημιουργικές διαλέξεις και συναρπαστικά μαθήματα, βάζοντας τα δυνατά τους στο σύγχρονο κόσμο.

Χαρακτηριστικά –

  • Είναι γεμάτο με μοναδικά πρότυπα, μεταβάσεις και γραφικά.
  • Το VideoStudio διαθέτει Chroma Key/Green Screen και λογισμικό εγγραφής οθόνης.
  • Οι λύσεις επεξεργασίας βίντεο 4K, Hd και 360 μοιρών προσφέρουν φανταστική ποιότητα.
  • Δημιουργικά εφέ, βαθμολόγηση χρωμάτων και εργαλεία διόρθωσης χρώματος με προσαρμοσμένα βίντεο διαίρεσης οθόνης.
  • Έρχεται με χειριστήρια Zoom και Pan καθώς και μερικές άλλες ισχυρές λειτουργίες.
  • Αξιοποιήστε εργαλεία αφήγησης και επεξεργασίας ήχου.

Σκεφτείτε το ως μια λύση επεξεργασίας βίντεο all-in-one που μπορεί να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να αξιοποιήσουν τη σύγχρονη παγκόσμια τεχνολογία και να συνδεθούν με το κοινό τους. Ενθαρρύνει τη δημιουργική συνεργασία προσφέροντας ομαλή είσοδο και εκτενή βιβλιοθήκη εκμάθησης.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο χάρτη στους Χάρτες Google

Το VideoStudio είναι ένα εύχρηστο και εύκολο στην εκμάθηση λογισμικό που ενισχύει την επιτυχία των μαθητών στην εκπλήρωση των απαιτήσεων επεξεργασίας βίντεο.

Wideo

Το λογισμικό βίντεο εκπαίδευσης Wideo είναι ένας εξαιρετικός τρόπος κατανάλωσης και παράδοσης περιεχομένου στο κοινό αντί για μεγάλα βιβλία και έγγραφα. Παρουσιάζει έναν πρακτικό τρόπο για να εξηγήσει μια ιδέα, να δώσει μια λεπτομερή εικόνα της διαδικασίας και να εκπαιδεύσει έναν υπάλληλο. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος διδασκαλίας των ανθρώπων προσφέροντας σαφήνεια στο οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικά –

  • Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει με την επιλογή του θέματος και τη δημιουργία μιας διάταξης για τη διαφοροποίηση μεταξύ των βίντεο.
  • Ξεκινήστε με τη δημιουργία ενός σεναρίου για να ορίσετε τον διάλογο και το κείμενο που περιγράφει οπτικά στοιχεία.
  • Το Wideo συνοδεύεται από προκατασκευασμένα πρότυπα βίντεο που συνδυάζουν εκπαιδευτικά βίντεο.
  • Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες φωνής (εγγραφή ή χρησιμοποιήστε τη βιβλιοθήκη) για να δημιουργήσετε το ιδανικό βίντεο.
  • Δημιουργήστε το βίντεο χρησιμοποιώντας τα πρότυπα, τη φωνή και άλλες δυνατότητες επεξεργασίας.

Το Wideo είναι ένας εύκολος στη χρήση διαδικτυακός επεξεργαστής που επιτρέπει σε αρχάριους, αρχάριους και έμπειρους επαγγελματίες να δημιουργήσουν ένα ιδανικό εκπαιδευτικό βίντεο. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη μουσικής και εικόνων για να προσθέσει αξία στα εκπαιδευτικά βίντεο και προσαρμοσμένο κείμενο, χρώματα, μουσική και πολλές άλλες δυνατότητες.

Δαγκωτό

Το Biteable σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εκπαιδευτικά βίντεο για να βοηθήσετε τους εκπαιδευτές να συνδεθούν με το κοινό. Βοηθά στο συνδυασμό των προτύπων με σκηνές ποιότητας στούντιο που μπορούν να προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη και έξυπνη εμπειρία επεξεργασίας.

Χαρακτηριστικά –

  • Προσφέρει γραφικά έτοιμα για εκπαίδευση, όπως κινούμενα σχέδια, σκηνές και έτοιμα πρότυπα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του σωστού βίντεο.
  • Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει διαισθητικά εκπαιδευτικά βίντεο με διασκεδαστικό τρόπο που συνοδεύεται από μια δυνατότητα κοινής χρήσης ενός συνδέσμου που επιτρέπει σε κάποιον να τα παρακολουθεί, να ενημερώνει και να τα κοινοποιεί σε πλατφόρμες.
  • Το Biteable μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός PowerPoint για το εκπαιδευτικό βίντεο για να εξηγήσει σημαντικές έννοιες στο κοινό.
  • Η προσαρμογή του βίντεο με κινούμενα σχέδια, νέες σκηνές, πλάνα πρώτου προσώπου, λήψη οθόνης και φωνές είναι εύκολη.

Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν επιλέγοντας ένα πρότυπο που μπορεί να λειτουργήσει για το εκπαιδευτικό τους βίντεο, να προσαρμόσουν τα βίντεο με μερικά κλικ, να συμπεριλάβουν επιλογές επωνυμίας και να το μοιραστούν σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία εκπαίδευσης για λήψη οθόνης, εγγραφή εκπαίδευσης και κινούμενα βίντεο εκπαίδευσης.

Whatfix

Το Whatfix είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκπαιδεύσετε την ομάδα εξ αποστάσεως με εξατομικευμένη ενσωμάτωση και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά. Το Whatfix Digital Adoption Platform μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γρήγορα βίντεο που εξηγούν τις διαδικασίες εργασίας τους στους υποψηφίους.

Χαρακτηριστικά –

  • Το εργαλείο συνοδεύεται από μια εύκολη απομακρυσμένη διαδικασία ενσωμάτωσης για να απλοποιήσει την εκπαίδευση των μελών.
  • Προσφέρει μια εξατομικευμένη διαδικασία μάθησης και σχετικές, έξυπνες συμβουλές για το εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
  • Κάποιος μπορεί να ενσωματώσει το εργαλείο με άλλα εργαλεία ανάπτυξης για να διευκολύνει την εκπαίδευση.
  • Βελτιώστε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων χωρίς να επενδύσετε εκατομμύρια δολάρια.
  • Το εργαλείο συνοδεύεται από μια σωστή ροή και βήμα προς βήμα διαδραστική καθοδήγηση για να βοηθήσει τους υπαλλήλους να ξεκινήσουν διαδικασίες εκπαίδευσης.
  • Προσφέρει έναν οδικό χάρτη υιοθεσίας και λίστες ελέγχου εντός εφαρμογής για την παρακολούθηση της προόδου των εργαζομένων.
  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενδιαφέρουν στο Microsoft Outlook

Το εργαλείο λογισμικού εκπαίδευσης Whatfix στοχεύει στη μείωση των ερωτημάτων υποστήριξης, στην αύξηση της παραγωγικότητας, στη μείωση του περιεχομένου εκπαίδευσης, στον χρόνο ανακάλυψης γνώσης και στον ταχύτερο χρόνο κατανόησης της επάρκειας των εργαζομένων.

Τύπος Studio

Το Type Studio θεωρείται ένα από τα πιο προσιτά λογισμικά βίντεο εκπαίδευσης που βοηθά στη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο βασισμένα σε κείμενο. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει σεμινάρια, εκπαιδευτικά και εκπαιδευτικά βίντεο χρησιμοποιώντας το εργαλείο εύκολα με λίγα κλικ.

Χαρακτηριστικά –

  • Τα εκπαιδευτικά βίντεο μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία περιεχομένου που μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού για εγγραφή στο πρόγραμμα περιήγησης και σε μια οθόνη.
  • Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας επεξεργασία βίντεο ή κειμένου για τη δημιουργία του επόμενου μαθήματος.
  • Λειτουργική επεξεργασία βίντεο για απόδοση μέσω του cloud, επιτρέποντας στους υποψηφίους να ξεκινήσουν τη λήψη και την εκμάθηση.
  • Εξαγωγή βίντεο και δημιουργία αυτόματων υπότιτλων μέσω του cloud για τη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο.
  • Αποτελεσματική ηλεκτρονική επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας λειτουργίες όπως περικοπή, περικοπή και αποκοπή.

Είναι εύκολο να επιλέξετε εκπαιδευτικά βίντεο, διαδικτυακή εκπαίδευση ηλεκτρονικής μάθησης και βίντεο μαθημάτων άμεσης εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας το Type Studio. Κάποιος μπορεί να παραδώσει το εκπαιδευτικό βίντεο σε μορφές βίντεο, προβάλλοντας το περιεχόμενο πιο προσιτό.

Vimeo

Το Vimeo είναι ένα τεράστιο εργαλείο δημιουργίας βίντεο εκπαίδευσης ενσωμάτωσης που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία οποιουδήποτε βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά με έτοιμα πρότυπα. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση. ξεκινήστε με την επιλογή του προτύπου που ταιριάζει στις απαιτήσεις, την προσθήκη εικόνων από τη βιβλιοθήκη αποθεμάτων, την προσαρμογή του βίντεο και την κοινή χρήση του με την ομάδα.

Χαρακτηριστικά –

  • Το εργαλείο περιλαμβάνει λεζάντες, επεξεργασίες, χρώματα, γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια, φίλτρα και άλλα για τη δημιουργία συναρπαστικών εκπαιδευτικών βίντεο.
  • Προσθέστε το δικό σας κλιπ ή από τη βιβλιοθήκη αποθεμάτων για να διευκολύνετε την εργασία σε καρέ.
  • Επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα από τη βιβλιοθήκη για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εκπαιδευτικών βίντεο.

Ξεκινήστε με εισαγωγικά ή εκπαιδευτικά βίντεο για τις διαδικασίες ή την επιχείρησή σας που μπορούν να σας εξηγήσουν πώς να κάνετε και τι να κάνετε εύκολα. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γραφικά για να δημιουργήσει απλά γραφικά, εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, γραφήματα και εκπομπές οθόνης. Βοηθά στη δημιουργία συναρπαστικών βίντεο για να τα κάνετε διαδραστικά και πρακτικά.

συμπέρασμα

Το λογισμικό που αναφέρεται παραπάνω διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή και μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να βρει ένα βίντεο που μπορεί να λειτουργήσει στην αγορά. Ο στόχος είναι να προσελκύσετε το κοινό και να κάνετε την πώληση που μπορεί να σας ωφελήσει.

Έτσι, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση και να μεταβείτε στην πληρωμένη έκδοση αργότερα.

Εδώ είναι το καλύτερο λογισμικό και διαδικτυακά εργαλεία για τη συγχώνευση βίντεο.